Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
COD هم یه سال بعد از MW1 شمارش حذف شد :d
Unity هم واقعا من هر طور حساب می کنم بزرگترین نسخه ی این سری تا به الانه, این که چطور شماره نداره برای من جای سواله. REV و BH ادامه دهنده ی داستان یه شخصیت بودن و جزو سه گانه ACII. ولی Unity نه تنها داره یه Settings جدید برای سری معرفی می کنه, داره کل سری رو از خیلی جهات وارد یه بعد دیگه می کنه.
حالا من بازم می گم, دلایلی که برای آوردی برای اثبات اینکه شماره ها از AC حذف نشدن برای من قابل قبول نیست :d من شرمندم :d ولی حداقل می تونم این طوری فکر کنم که Unity یه جور تست ـه برای این سری, یعنی اگه موفق شد و بازخورد خوبی داشت Ac های بعدی به همین فرم یونیتی و با شماره میان.

راستی, Revelations دو شهر داشت ولی شماره نداشت :d
این مورد چند سال دیگه مشخص میشه! :-" :d

شهر دوم AC:R که کلا شهر نبود :-" قوطی کبریت بود :d
---

TGS رو دیدید؟ اون تریلری که آرنو میره دختره رو نجات میره رو گذاشتن، اون آهنگی که پخش میشد ، به ژاپنی خونده میشد! =)) تهش بود یعنی! :))

هیچکدوم از بازی های دیگه،آهنگاشون دوبله نشده بود! :-" :d

به طرز وحشتناکی بازی گسترده شده ، 200 نوع لباس برای بازی طراحی شده که البته اینو بگم خود کارگردان خلاق بازی گفت این ها بیهوده مثل سری های قبلی طراحی نشدند که صرفا شکل کاراکتر فرق بکنه بلکه خیلی تاثیر تو stat آرنو خواهند داشت ، بر فرض مثال اگه شما یک Hood خاص استفاده کنید خیلی سخت تر شناسایی میشید یا اگه یک نوع چکمه خاص بپوشید از ارتفاع زیاد بپرید کمتر آسیب میبینید و ...
درمورد اون micro transaction هم صحبت شد و گفت که همه آرمور ها و لباس ها از همون ابتدا باز نیست ، و پلیر میتونه با پول واقعی بعضی از اون ها رو بخره تا صرفا سرعتش تو پیشروی در گیمپلی بیشتر بشه . گرچه این آیتم ها رو میشه با انجام ماموریت و کار های خاص و ... هم باز کرد و اون پرداخت پول بیشتر برای پلیر های کم حوصله تر ـه ... .
این هم ویدئوشو صددرصد پیشنهاد میشه ببینید !
لینک
پ.ن : قند شکن میخواد

آخرین ویرایش:
آقا من از هایپ یوبی می ترسم:دی این بازی فک کنم مثه ACIII اپیک فیل شه.

Assassin's Creed III مشکل حادی نداشته که اینطور باهاش برخورد میشه :|
متا بازی که 85 شده ,فروشش هم خوب بود,مراحل کشتی رانی هم که این شماره ایجاد کرد و خیلی هم خوب بود.
این همه بد گفتن از این شماره بیشتر به خاطر این کانر بدبخت هست که یکم ضایع بود:d
و همیشه اتزیو و اتایر چوب توی سرش هست و گرنه کلیت بازی موردی نداشت به نظرم و خیلی بیشتر از BF یه AC بود.

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed III مشکل حادی نداشته که اینطور باهاش برخورد میشه :|
متا بازی که 85 شده ,فروشش هم خوب بود,مراحل کشتی رانی هم که این شماره ایجاد کرد و خیلی هم خوب بود.
این همه بد گفتن از این شماره بیشتر به خاطر این کانر بدبخت هست که یکم ضایع بود:d
و همیشه اتزیو و اتایر چوب توی سرش هست و گرنه کلیت بازی موردی نداشت به نظرم و خیلی بیشتر از BF یه AC بود.

دقيقاً همين طوره كه شما مي گيد
اساسين كريد 3 به عنوان اوّلين نسخه از نسل جديد اساسين كريد خيلي خوب طراحي شده
و مشكل گيمرها بخاطر شخصيت كانر بود (سرخ پوست بودن و عادت داشتن به اتزيو)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دقيقاً همين طوره كه شما مي گيد
اساسين كريد 3 به عنوان اوّلين نسخه از نسل جديد اساسين كريد خيلي خوب طراحي شده
و مشكل گيمرها بخاطر شخصيت كانر بود (سرخ پوست بودن و عادت داشتن به اتزيو)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
چه ربطي به سرخ پوست بودن داره:d شخصيت پردازي و داستان بعد از ACII و BROTHERHOOD شديدا افت كرد، نمونش III و IV كه كاراكتر اصلي داستانش داغونه:d خود III علاوه بر داستانش ، به شدت خسته كننده بود، باز IV داستانش هرچي برد سرگرم كننده بود.

اطلاعات جدید (توسط Alex Amancio کارگردان اصلی بازی):

• محتویات زمان حال ACU بصورت قابل توجهی با محتویات زمان حال دزموند مایلز متفاوت خواهد بود.
  • شما میتونید تمام skillها رو وقتی که master assassin شدید بخرید اما خریدن تمام اسلحه ها "داستانش جداس"
  • در بازی چهار تخصص برای آرنو موجود است، اما شما میتوانید فقط روی یکی از آنها تمرکز کنید.
  • دربخش Co-op، چهار دسته Skill وجود داره ولی شما میتوانید در لحظه فقط از یکیشون استفاده کنید.
  • بازی "ابر صحنه های اکشن" خواهد داشت. که البته این حتی قبل از اینکه Amancio اسپویلشون کنه مشخص بود.
  • خیلی از بخش های موتور برای ساخت ACU از نوع ابداع شده اند.
  • از اونجایی که تیم ما درحال باز ابداع کرن پایه های بازیه، نسبت به عناوین قبلی ندانسته های بیشتری توی تولید بازی خواهیم داشت.
  • تاخیر خورده شده برای پولیش بیشتر بازی وقتی که یکجا آماده شده هست. توی همین دو هفت وقت بیشتر، اطلاعات کمی به بازی اضافه شده که میتونن خط مرز یه "بازی خوب" با یه "بازی عالی" رو ایجاد کرده باشن.
  • مراحلی که مربوط به خلاصی آرنو از پشیمونی هاش و رهایی هاش از افکارش (مرگ پدر الیس و....) جزو Single Player خواهند بود. و مراحلی که به گروه Assassin's و دخالت در مسائل انقلاب فرانسه هستند رو میشه بصورت Co-op بازی کرد.
  • آرنو از گونه های مختلف زبان فرانسوی استفاده میکنه. مثل اتزیو که همینجور در ایتالیایی صحبت میکرد. ( یعنی در مواقع رسمی، رسمی و در مواقع معمولی، خودمونی :) )
  • ارنو ربطی به دزموند نداره و از یک خط خونی دیگه هست.
  • هر مرحله دارای یک سیستم نمره دهی ستاره ای برای نمایش میزان سختی آن است.

منبع

اگه این بخش قرمز باحال ازآب دربیاد چهار بار بازیو میرم..

یه اعتراف بکنم :| بعد از ۳-۴ سال از گذشت AC BRO دوباره سر این AC هایپ شدم ! وای چقدر ثشنگ بود تریلراش! فقط منو ناامید کنه یوبی ... :|

واقعا با یه چیز شاخی طرفیم! فرانسه و آداب و رسوم و معماری و داستان بازی، گرافیک درست و حسابی نسل جدید ، و نوآوری منو خیلی خیلی امیدوار کرده ! ( بعد از AC B کلا من داشتم به یوبی فحش میدادم حتی سر AC IV ) و از همه مهم تر بازگشت به ریشه بازی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or