Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
وقتی من اینو بخرم،نمیدونم اشک شوق بریزم، یا از ناراحتی یه قرص ملین بندازم بالا؟!
سیستمم داغونه ها داغون!
جدیدا هم یه گوشی دارم میخرم (خدا روشکر بعد از 15 سال که همه اندروید دارن ما هم اومدیم قاطی آدمیزاد!) دیگه جرأت (/جرئت) ندارم تقاضای آپگرید کنم!
حالا شما هایی که دارین سیستوم های خفن به جای ما هم جشن بگیرید...:(

وقتی من اینو بخرم،نمیدونم اشک شوق بریزم، یا از ناراحتی یه قرص ملین بندازم بالا؟!
سیستمم داغونه ها داغون!
جدیدا هم یه گوشی دارم میخرم (خدا روشکر بعد از 15 سال که همه اندروید دارن ما هم اومدیم قاطی آدمیزاد!) دیگه جرأت (/جرئت) ندارم تقاضای آپگرید کنم!
عیب نداره داداش. ایشالا به زودی یا کنسول میخری یا آپگرید میکنی. منم قبل از اینکه این سیستممو بخرم با pentium 4 رم ۲ اساسینR رو با کلی لگ تموم کردم.

سیستمم داغونه ها داغون!

تحقيق كردي كه براي ارتقا كامپيوترت چقدر پول لازم هست؟!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

تریلر گیمزکام رو دیدم ، تقریبا هیچ نقصی نداشت !
اگه به توضیحات روی تریلر گوش میدادید حرفهای جالبی میزد ، از جمله طراحی دقیق کلیسا ی نوتردام و فضا سازی درونش درست مطابق با مدل اصلی ، همینطور مدل کردن تک تک ادم های داخلش به همراه موشن کپچر جداگانه برای هر کدوم و مسیری که هر کدومشون طی می کنن و جاهایی که مستقر میشن ،
اینکه شما از بالای هر ساختمانی که وارد بشید میتونید از پایینش و از راه سیستم فاضلاب و دالانها خودتون رو نجات بدید و فرار کنید ،

نورپردازی بازی عالی بود ، همینطور طراحی و مدلینگ ساختمانها ، از جمله دودکش ها نظرمو جلب کرد .
سنگ فرش خیابانها و ریزه کاری های دیگه ، چاله های اب و ...
چیزی که هنوز به نظر مشکل داره هوش مصنوعیه
اما برای من ، اینکه داستان بازی تقریبا در دوران معاصر اتفاق می افته خیلی قابل هضم تره و گیم پلی رو جذاب تر از نسخه های قبل میکنه .

به هر حال با اینکه به گفته خودشون روی ps4 اجرا میشد پس روی pc باید دقیقا همین باشه !
وگرنه اگر بخوان باز جریان دانگرید و اون مسخره بازیهای واچ داگز رو روی این هم پیاده کنن از حالا باید این تریلرها رو از سرتون بیرون کنید !

آخرین ویرایش:
کارگردان بازی Alex Amanico ، یه تایمی برای پاسخ دادن به سوالات طرفداران اختصاص داده و در این بین یکسری اطلاعات در مورد بخش های مختلف بازی داده که می توانید خلاصه ای از این اطلاعات رو در زیر ببینید:

• قسمت های مدرن و زمان حال در Assassin’s Creed Unity هم وجود دارد اما به طور قابل توجهی با چرخه Desmond تفاوت دارد.
  • چهار قابلیت ویژه در Arno وجود دارد و شما می توانید تصمیم گیری کنید بر روی کدام تمرکز کنید و آن را پیشرفت دهید
  • در بخش Co-op بازی چهار نوع skill وجود دارد که شما قادر هستید تنها یکی از آن ها را در یک زمان داشته باشید
  • بازی صحنه های "اکشن حماسی" قابل توجهی را داراست و آقای Amanico علاقه ندارد آن ها را اسپویل کنید! همچنین موتور ساخت Unity برای ساخت این بازی بازسازی شده.
  • تیم سازنده برای انجام polish بیشتر و اضافه کردن یکسری جزئیات مهم، نیاز به روز های بیشتر را احساس کرد و تصمیمی مبنی بر تاخیر چند 2 هفته ای بازی زد. این تصمیم می تواند تفاوت بین یک بازی خوب و یک بازی بزرگ را رقم بزند
  • ماموریت های اصلی بازی تنها توسط Arno و به صورت single player خواهد بود اما مراحل فرعی بازی مانند درگیری های انقلاب فرانسه به صورت Co-op در دسترس می باشد
  • دخمه و خرابه های شهر پاریس در دسترس خواهد بود
  • Arno به ندرت فرانسوی صحبت می کند.
  • Arno ارتباطی به Desmond ندارد. او به نسل دیگری تعلق دارد.
  • تمام مراحل بازی از یک سیستم star rating برخوردار هستند که نشان دهنده درجه سختی آن هاست.
The context of the modern day story of Assassin’s Creed Unity changes significantly from the Desmond Myles cycle.
Progression-wise, you can purchase every skill by when you become a master assassin, but getting every weapon “is a different story.”
There are four different specialization for Arno, and you can decide to focus on one of them.
There are four co-op skills, but you can only have one active at a time.
The game will have “epic action scenes,” even if Amancio didn’t want to spoil them.
A lot of the engine was reinvented for Assassin’s Creed Unity.
Since the team is reinventing the fundamentals of the game, there are more unknowns in development than in previous titles.
The delay was decided because more polish can be done when the game “comes together” towards the end of development. In those last two weeks the little details add up, and “can be the difference between a good game and a great game.”
The missions related to Arno’s redemption quest are single player, those related to the Brotherhood and their dealings in the French Revolution can be played co-op.
The catacombs of Paris will be accessible.
Arno speaks the occasional word in French, like Ezio did with Italian.
Arno is unrelated to Desmond. He belongs to another bloodline.
Each mission has a star rating system to indicate their difficulty.
bmtlkurcfngzax4a6yr1.jpg

• Arno ارتباطی به Desmond ندارد. او به نسل دیگری تعلق دارد.
پس سابجکت 18 میشه و خاطرات اون به احتمال قوی ! ( مگر اینکه بزنن تو خط کاراکتر های قبلی ... ) یا - کلا از ابسترگو بیرون بیان و یک تیم اسسین نسل حاضر رو معرفی بکنن ...
  • قسمت های مدرن و زمان حال در Assassin’s Creed Unity هم وجود دارد اما به طور قابل توجهی با چرخه Desmond تفاوت دارد.
عاجزانه خواهش میکنم اول شخص نباشن :|

اگه به توضیحات روی تریلر گوش میدادید حرفهای جالبی میزد ، از جمله طراحی دقیق کلیسا ی نوتردام و فضا سازی درونش درست مطابق با مدل اصلی ، همینطور مدل کردن تک تک ادم های داخلش به همراه موشن کپچر جداگانه برای هر کدوم و مسیری که هر کدومشون طی می کنن و جاهایی که مستقر میشن ،
اینکه شما از بالای هر ساختمانی که وارد بشید میتونید از پایینش و از راه سیستم فاضلاب و دالانها خودتون رو نجات بدید و فرار کنید ،

نورپردازی بازی عالی بود ، همینطور طراحی و مدلینگ ساختمانها ، از جمله دودکش ها نظرمو جلب کرد .
اما برای من ، اینکه داستان بازی تقریبا در دوران معاصر اتفاق می افته خیلی قابل هضم تره و گیم پلی رو جذاب تر از نسخه های قبل میکنه .

به هر حال با اینکه به گفته خودشون روی ps4 اجرا میشد پس روی pc باید دقیقا همین باشه !
وگرنه اگر بخوان باز جریان دانگرید و اون مسخره بازیهای واچ داگز رو روی این هم پیاده کنن از حالا باید این تریلرها رو از سرتون بیرون کنید !
واچ داگز یکبار بود اتفاق افتاد تموم شد رفت برای چی فکر میکنید همه ی بازی ها مثل واچ داگز دانگرید میشن؟

فکر کنم فقط منم که از حالت اول شخص زمان حال خوشم اومده! :-"
آخه نمیدونید چقدر از دزموند بدم میومد! :-" کلا با زمان حال قبلی ها اصلا حال نمیکردم! اما AC IV خیلی جالب بود برام! :d

راستی زمان حال AC III : L چجوری بود؟ اول شخص؟ یا اصلا چنین چیزی نداشت بازی؟ :-"

فکر کنم فقط منم که از حالت اول شخص زمان حال خوشم اومده! :-"
آخه نمیدونید چقدر از دزموند بدم میومد! :-" کلا با زمان حال قبلی ها اصلا حال نمیکردم! اما AC IV خیلی جالب بود برام! :d

راستی زمان حال AC III : L چجوری بود؟ اول شخص؟ یا اصلا چنین چیزی نداشت بازی؟ :-"

تا اواسطش که زمان حال نداشت نمیدونم بعدا اضافه شده یا نه :دی کجای اول شخصش خوب بود دقیقا :| ؟ شخصیت لال - بی خاصیت بازی :|

تریلر گیمزکام که کلی باگ داشت :

1. اوایل تریلر اونجا که از بمب دودی استفاده میکنه ... دودش انگار از زمین میومد :| خیلی هم کم بود مال revelations که خیلی بهتر بود اصلا نمیتونستی 3 یا 4 ثانیه اول جایی رو ببینی با اینکه نسل هفت بود
2. اونجا که تو خونه میخواد کلید ها رو بدزده بالا و پایین رفتن از پله ها :|
3. هوش مصنوعیش هم که بدجور بود :(
4.اونجا که از بین مردم رد میشد بدجور کار شده بود :( تو نسخه 2 که مردم رو کنار میزد خیلی بهتر بود :|

ولی خودم امید دارم که اینا رو حل میکنن :bighug: حداقل باگ پله رو که برطرف کردن ( تو اون تریلری که لیک شد و بازیکنه همش تو شهر میچرخید )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or