Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
منم بالاخره مراحل اصلیو تموم کردم!مشکل بازی اینجاست داستان اوایل بد روایت میشه بعد یکسری فک میکنن تا اخر همین قضیس و میکوبوننش در صورتیکه هرچی میره جلوتر روایت جذابتر و تم عاشقانه بیشتر حس میشه.اواخر بازی رابطه ارنو و الیز اوج میگیره و همون چیزیه که خود سازنده ها ادعا میکردن.
پایان بازیم فوق العاده بود و همون اوایل معرفیشم انتظار چنین پایان غمناکیو داشتم.به نظرم خط داستانی بازی خیلی خیلی بهتر از نسخه سوم و چهارم بود مخصوصا 10 دقیقه پایانی بازی که فوق العاده بود.
من پستارو میخونم یکسری نه بازی کردن نه چیزی فقط میخوان بازیو بکوبونن.افت فریم بازی که به ندرت دیده میشه رو کردن وسیله در صورتیکه گرافیک و داستان و گیم پلی جذاب بازیو نادیده میگیرن.بازی بی نقص نیست ولی از فاجعه هایی مثل نسخه سوم و رولیشن خیلی خیلی بهتره.
co-op بازیم از اوناس که حالاحالاها سر ادمو گرم میکنه و خیلی بهتر از اون چیزیه که انتظار داشتم

100% !:d ولی الان امیدوارم بودم گرفیک نسل هفتم حداقل یه چیز شبیه به FC 3 باشه! این عکس خیلی نا امیدم کرد از نسخه نسل هفت
این عکسه GTA V هست ...
Far Cry نمیدونم :( اما ign گفته نسخه نسل قبل چیزه قابل توجهی نیست در قبال 4 و one توی review commentary البته در مقایسه با نسل جدید...

من که دارم بازی می کنم و از بازی لذت میبرم :x
گرافیک بازی هم عالیه
هرکس از سری بازی های اساسین خوشش بیاد با این بازی هم حال میکنه
در ضمن آدم خنده اش میگیره هر وقت میره تو تاپیک یه سری از بازی ها همه میان میگن وای نمره بازی کم شده نخرین!!!
مگه مدرسه هستش که نمره مهم باشه :d
متا بازی هم همین الان با ۷۶ برای نسخه ی ps4 از خیلی از بازی ها بالاتر هستش!
من خودم از یه سری بازی ها با متا ۹۰ هم بدم میاد... اونی که بازی میکنه نمره میده از فضا نیامده!!!!
در ضمن من نقد چند تا از سایت ها رو خوندم به شدت از بازی تعریف کردن ولی خب بعضی از مشکلات نمره اش رو کم کرد.
هیچ سایتی مثل اینجا در نقدش نگفته بازی آشغال هستش :))

- - -ویرایش - - -

Unity doesn’t just play well, it looks beautiful too. The graphics have a stunning painted quality to them that may be attributed to the way that different materials react to the lighting.
--------------

IGN Italia
Nov 11, 2014
90
A huge Assassin's Creed episode, with gorgeous visuals and very funny and engaging co-op missions and activities.

این هم یه تیکه از نقد یکی از سایت ها...

- - -ویرایش - - -

این هم از گیم اسپات
این بازی بسیار عالی است، شاید حتی از بسیار بیشتر. اما پیچیدگی داستان نسبت به پس زمینه طراحی شده برای آن کم است. به نظر من Unity یکی از بهترین ها است، اما باز هم مشکلاتی دارد.

شما که واستون نمره مهمه حداقل نقد و کامل بخونین!!!!!

دوستان آپدیت 1.02 مشکلات بازیو تا چ حد حل کرده؟
و اینکه افت فریم رو از بین برده؟

نه کار خاصی نکرده . 2 تا مشکل کرش و اینارو توی بخش COOP حل کرده با یه چیز دیگ دقیق یادم نیست . افت فریم و باگ اینا توش نیست . هیچی کلا :دی

این عکسه GTA V هست ...
Far Cry نمیدونم :( اما ign گفته نسخه نسل قبل چیزه قابل توجهی نیست در قبال 4 و one توی review commentary البته در مقایسه با نسل جدید...

یکی منو بن کنه :|:d
البته تقصیر من نیست این دوستمون نوشته 4 far cry منم فکر کردم عکس این بازی :d

من که دارم بازی می کنم و از بازی لذت میبرم :x
گرافیک بازی هم عالیه
هرکس از سری بازی های اساسین خوشش بیاد با این بازی هم حال میکنه
در ضمن آدم خنده اش میگیره هر وقت میره تو تاپیک یه سری از بازی ها همه میان میگن وای نمره بازی کم شده نخرین!!!
مگه مدرسه هستش که نمره مهم باشه :d
متا بازی هم همین الان با ۷۶ برای نسخه ی ps4 از خیلی از بازی ها بالاتر هستش!
من خودم از یه سری بازی ها با متا ۹۰ هم بدم میاد... اونی که بازی میکنه نمره میده از فضا نیامده!!!!
در ضمن من نقد چند تا از سایت ها رو خوندم به شدت از بازی تعریف کردن ولی خب بعضی از مشکلات نمره اش رو کم کرد.
هیچ سایتی مثل اینجا در نقدش نگفته بازی آشغال هستش :))

- - -ویرایش - - -

Unity doesn’t just play well, it looks beautiful too. The graphics have a stunning painted quality to them that may be attributed to the way that different materials react to the lighting.
--------------

IGN Italia
Nov 11, 2014
90
A huge Assassin's Creed episode, with gorgeous visuals and very funny and engaging co-op missions and activities.

این هم یه تیکه از نقد یکی از سایت ها...

- - -ویرایش - - -

این هم از گیم اسپات
این بازی بسیار عالی است، شاید حتی از بسیار بیشتر. اما پیچیدگی داستان نسبت به پس زمینه طراحی شده برای آن کم است. به نظر من Unity یکی از بهترین ها است، اما باز هم مشکلاتی دارد.

شما که واستون نمره مهمه حداقل نقد و کامل بخونین!!!!!
hi - chetori - lol :d
فعلا که با سیل بازیا نمره مهمه بله D: نمیشه همه این بازیا رو یه جا خرید D: ...
بد نیست اما به نسب قبلی افت داشته دیگه...
من چندتا از دوستام که ac بازن همه میگفتن به نسبت 3 هم حتی خوبی نیست چه برسه به بقیه ... اینم نظره ac بازهای این وری D: ...

نقدها رو کامل بخون خودتم :
Hardcore gamer
What could have been the definitive entry in the Assassin’s Creed series is actually the definitive example as to why releasing an unfinished product is always a bad call.

polygon
In the quest to build something that looked and sounded "next generation," Ubisoft Montreal failed to fix the problems that have accumulated over so many annual release. Combined with an uninspiring story, and a long list of considerable technical problems, Unity falls short of the fresh start Assassin's Creed needs.

EGM
Unity follows in the original Assassin’s Creed’s footsteps in many ways as the first game in the series developed exclusively for the new generation of consoles. And, much like its ancestor, for every good thing Unity does, it adds something else that just leaves you scratching your head—giving the whole experience a hit-or-miss feel that we haven’t seen from the series in a long time.

gamespot
It's very good, maybe even great in places, but the story's smaller focus has come at the expense of its exquisitely rendered backdrop. The grandness and spectacle that so often graces the finest Assassin's Creeds is sadly sorely lacking here.

IGN
The scope is stunning, the customization is satisfying, and the multiplayer touches upon some really ambitious ideas. But the lack of a strong main character or interesting take on the Assassin’s Creed universe costs it momentum and excitement, and the persistent control problems are still a thorn in its side.

نه به 1 2 ماه پیش که تو شوق اومدن بازی بودم نه به الان...
بازی اوضاش بدجور خرابه انگار تو سایت GAMEFLY الان نمرش رسیده به 7.1 و نشان از این میده شکار هستن گویا مردم آمریکا هم از این بازی... با این اوصاف تو این ی ماه که وقت نمره دادن به بازی را دارن تو این سایت تا 6 هم بیاد پایین شاید...این سایت رو من قبول دارم خیلی نمره هاش با بازی هایی که تا حالا گرفتم از نظر من البته نزدیک بوده و خودمم همان امتیاز رو میدادم ....
New PlayStation 4 Video Games - www.gamefly.com
ولی بدبختی اینه که بازی 5 هم بگیره نمیشه بازیش نکرد چون اسسین و برا اونایی که همه بازی های قبلی رو تا انتها رفتن باید این هم بخرن بازی کنن ......

راجب واچ داگز تو اینجا بحث بوده ی نظر کلی بدم واچ داگز بعد از 2 ساعت اول تکراری جلوه میکرد کلا ...مراحل فرعی هم که به شدت یکنواخت و بد بود به شدت جوری که همش منتظر ترکوندن چاه فاضلاب بودیم یا بخار نمیدانم با موبایل بودیم...یکم پلیس بازیش بد نبود یکم ...اون هم بازی ساده ای بود و تبلیغ زیادی داشت تا درخشش....

آخرین ویرایش:
AC : Unity Companion چیه؟چجوری باید مراحلشو رفت؟
هموناس که تو نقش ادمای دیگه مثل ازیو میرفتیم؟اگه نه اون مراحل چی بود پس؟
خواهشا جواب بدید ادم اینجا سوال میکنه انگار نه انگار!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or