Assassin's Creed: Syndicate معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
04528060582565474882.jpg

آپدیت:

بازی بطور رسمی معرفی شد و دارای نمایش گیم پلی بود. اطلاعاتی که منتشر شده و توسط تریلر ها برداشت شده بدین صورت هست:

• بازی دارای یک کاراکتر اصلی مونث خواهد بود که در حقیقت خواهر کاراکتر مرد بازی است و بخش تک نفره بین این دو نفره روایت خواهد شد. بدین ترتیب که در جریان بازی، داستان بین این 2 نفر سویچ خواهد شد.
  • برای انتقال در شهر بازی المان های جدیدی را نشان میدهد. قطار بخار و کالسکه ها بخشی از این وسایل نقلیه خواهند بود که شما را به جای جای لندن ویکتوریایی منتقل خواهند کرد.
  • بازی در زمان لندن ویکتوریایی و در سال 1868 مصادف با انقلاب صنعتی در جریان خواهد بود.
  • تمپلارها هفت منطقه اصلی شهر لندن را در دست دارند و این وظیفه Jacob Frye و خواهرش Evie است که با آن ها مقابله کنند. این یک جنگ بین سرمایه داران و کارگران خواهند بود.
  • شما قادر خواهید بود کالسکه ها را به مانند بازی GTA بدزدید و در شهر جولان داده و حتی مردم را لت و پار کنید!
  • میتوانید در داخل یک کالکسه پنهان شوید و برای کشتن هدف مورد نظر از آن استفاده کنید.
  • حرکات ترکیبی و جالب با کالسکه به واسطه پارکور امکان پذیر است.
  • میتوانید در یک تعقیب و گزیر هیجان انگیز با کالسکه، مستقیم به شکم یک کالسکه دیگر بروید.
  • مبارزات تا حدودی دارای تغییراتی بوده و سریع تر شده اند و به لطف سابقه «جیکوب» او می تواند از حرکات مختلفی مثل کوبیدن زانویش در صورت طرف مقابل استفاده کند. در کنار این ها سلاح های جدیدی مثل خنجرهای کوچک و پنجه بکس به در اختیار او قرار خواهد گرفت.
  • دستکش مخصوص اساسین دارای سیستم جدیدی خواهد بود. این دستکش قادر از تیرهای کوچک پرتاب و همچنین طناب هایی پرتاب کند و از آن به عنوان zip line استفاده شود. همچنین کاراکتر قادر است این طناب را به پشت بام یه ساختمان بفرستد تا زحمت بالا رفتن از آن را به خود ندهد و با استفاده از طناب جابجا شود.
  • قابلیت جدیدی که اضافه شده، استفاده از محیط برای بهتر کردن موقعیت است. برای مثال کاراکتر قادر است بشکه هایی که در محیط وجود دارند را بر سر دشمنان بخت برگشته بریزد و موقعیت را به نفع خود بکند.
  • بازی در تاریخ 23 اکتبر بر روی پلتفرم های PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

عکس های بازی:

نسخه های کالکتور:

کانسبت آرت ها:

باکس شات بازی:

پوسترهای بازی با سایز بالا:

3500x4000

4000x2249

تریلر های بازی:
65360975347812982406.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Debut Trailer | 720

15943786954609210784.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Gameplay Walkthrough | 720

60147468032445488585.jpg

Assassin's Creed World Premiere Event | 720

88697162399236059650.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Jacob Frye Trailer | 1080

اخبار اولیه:

عنوانی که پیشتر با نام Assassin's Creed: Victory شناخته می شد بطور رسمی در تاریخ 23 اردیبهشت 94 از طریق یک استریم، رونمایی خواهد شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

گفته می شود نام این بازی دیگر با پسوند Victory نیست و تغییر یافته است. این خبر توسط سایت رسمی یوبی سافت تایید شده است. جزئیاتی از این بازی سال قبل توسط کوتاکو لو رفت که بعدها یوبی سافت آن را تایید کرد. ظاهرا جریانات بازی در دوره ویکتوریای لندن به وقوع خواهد پیوست. کوتاکو همچنین حدود 2 هفته قبل اعلام کرد از یک منبع آگاه شنیده است که نمایش بصورت از پیش آماده خواهد بود و نام بازی از Victory به Assassin's Creed: Syndicate تغییر یافته است.

پلتفرم های بازی هنوز مشخص نشده اند اما انتشار آن ها بر روی پلتفرم های Xbox One و PS4 قابل حدس است. همچنین مثل همیشه باید در زمانی در فصل پاییز منتظر انتشار آن باشیم.

با آمدن اطلاعات جدید، این تاپیک بروز خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
نمی دونم Unity را بازی کردی یا نه؟:-/
ولی از نظر مخفی کاری به نظرم خوب بود. مبارزات به قدری سخت می شد که مجبور بشی مخفی کاری بری. از نظر اتمشفر هم به نظرم خوب بود و پاریس را قشنگ ساخته بودن. شخصیت Arno هم به نظرم بد نیست(البته بازی را هنوز تموم نکردم، درست نیست تو این مورد نظر بدم)
ولی خوب مشکلات فنی بد گند زد بهش. داستانش هم هنوز تموم نکرد ولی اکثرا میگن آبگوشتی بوده!:دی

دوست عزیز من تو xbo تمومش کردم بعد از آپدیت هیچ مشکلی باگی تو بازی ندیدم. داستنش هم خیلی تمیز بود من که شخصا خوشم اومد.

100389-fviiO5t.gif
هر سال اساسین
شش ماه شش ماه اساسین
سه ماه سه ماه اساسین
کجا اساسین
کی اساسین
اون اساسین
بابا یکم استراحت بده حداقل بازیکن جذب بشه خوب

چقدر زود این بازی رو میسازن و مجال نمیدن حتی ادم نسخه های این بازی رو بازی کنه من نمیدونم سازنده ی بازی چطوری زود به زود داستان بازی رو میسازن

تو کل این سری فقط با AC1 /2 حال کردم بقی مفت نمیرزید (به نظر من ) امیدوارم یه روز دوباره ریمستر شن
تنها عنوانی تو سری AC بهش امید داشتم بعد 1/2 شماره 3 بود که اصلآ از اون همه موقعیت و فرصت استفاده نکردن ایدش خوب بود ولی خوب پیاده نشده بود همین طور سرشار از باگ بود وگرنه اگه داستان جالبتری داشت استقبال میکردم

دوست عزیز من تو xbo تمومش کردم بعد از آپدیت هیچ مشکلی باگی تو بازی ندیدم. داستنش هم خیلی تمیز بود من که شخصا خوشم اومد.

من رو ps4 تا سکانس 9 رفتم و هنوز تمومش نکردم . من بعد از آپدیتها بازی کردم و باگ زیادی توش ندیدم غیر از بعضی حرکات آرنو . از نظر سختی آره یکم سخت تره ولی بمب دودزا میترکونی راحت میشه همشون رو بکشی ولی در کل منم بیشتر مخفی کاری میرم . داستانش هم به نظرم معمولیه مثل بقیه اساسین ها . در کل آوردن بازی از دریا که من اصلا حال نکردم به شهر اتفاق مثبتی تلقی میشه . به نظر من بدترین اساسین چهار بود که چون با دریانوردی حال نمیکنم ازش متنفر شدم و وسط کار ولش کردم . بهترین نسخه ها هم دو و برادرهود بودن و از رولیشن و همین یونیتی هم خوشم اومد . به یونیتی 8.5 از ده میدم .

تو کل این سری فقط با AC1 /2 حال کردم بقی مفت نمیرزید (به نظر من ) امیدوارم یه روز دوباره ریمستر شن
تنها عنوانی تو سری AC بهش امید داشتم بعد 1/2 شماره 3 بود که اصلآ از اون همه موقعیت و فرصت استفاده نکردن ایدش خوب بود ولی خوب پیاده نشده بود همین طور سرشار از باگ بود وگرنه اگه داستان جالبتری داشت استقبال میکردم

داداش من 1 رو دوباره دارم بازی می کنم.

مگه چقد گذشته که ریمستر بشن ؟:| . اما شاید 5،6 سال دیگه همچین اتفاقی بیوفته .

چه ربطی داشت TLOU که 2 سال پیش اومد ریمستر شد AC1/2 که مال زمان 2007-2009 ـه از یوبی بعیده تا حالا ریمستر نداده (یا داده من یادم نیست)

TLOU قضیه اش فرق میکرد . عنوان انحصاری آخر نسلی بود و افراد کمی تونستن تجربش کنن و اکثر PS4دارها خواهان این بازی روی پلتفرم جدیدشون بودن و اومدنش خیلی دور از ذهن نبود چون سود دهیش 100% بود
اما ریمستر کردن AC1 و II در این بازار توجیه مالی نداره و از طرفی خیلی هم قابل تحمل نیست چون پیشرفت نسخه های جدید واقعاََ چشم گیر بوده .

چه ربطی داشت TLOU که 2 سال پیش اومد ریمستر شد AC1/2 که مال زمان 2007-2009 ـه از یوبی بعیده تا حالا ریمستر نداده (یا داده من یادم نیست)
وقتی هر سال دارن یک AC میدن بازار دیگه جا واسه ریمستر میمونه ؟
بعدم سوددهی شماره های جدید خوبه و نیازی به ریمستر ندارن عین Activision و cod

......................... .
بازی الان از لحاظ گرافیک رفته تو سطح جدیدی بعد Unity ولی متاسفانه بعد اون مصاحبه نویسندشون که گفته بود تو شماره های اتی قضیه اینده بازی پر رنگ میشه کلا باید بیم داشت نسبت به شماره های اتی خدا کنه نرن تو فضای جنگ های اینده و روبات و وارد Ac نکنن واسه تنوع تو نسخه های جدیدتر

یوبی وارد شد باز...
گرافیک و گیم پلی گیرا ازنکته های مثبت یونیتی بودن...اما چیزی که این سری نیاز داره داستان هستش که توی ۱ سال ازین چرندی ک تحویل مون میدم بهتر نمیشه...
یه سوالی ک درگیرم کرده اینه ک رقابت با ea و acti چرا باید با بازی مورد علاقه ام بشه!!!

اگه نیمه دوم داستان رو حذف کنیم، آره داستان خیلی خوبی داره. ولی از نیمه دوم به بعد به شدت آبکی میشه، پایانش هم که احمقانه بود، پر از Plot Hole های مختلف!
ولی Elise کلا عالی بود. اون قسمتی که توی Dead Kings یکی شبیه Elise دیدم داغونم کرد اصلا. مخصوصا من که شرایطم تقریبا مثل آرنو بود و 3-4 ماهی میشد Unity بازی نکرده بودم و بعد مدت زیادی یهو Elise رو دیدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or