Assassin's Creed: Syndicate معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
04528060582565474882.jpg

آپدیت:

بازی بطور رسمی معرفی شد و دارای نمایش گیم پلی بود. اطلاعاتی که منتشر شده و توسط تریلر ها برداشت شده بدین صورت هست:

• بازی دارای یک کاراکتر اصلی مونث خواهد بود که در حقیقت خواهر کاراکتر مرد بازی است و بخش تک نفره بین این دو نفره روایت خواهد شد. بدین ترتیب که در جریان بازی، داستان بین این 2 نفر سویچ خواهد شد.
  • برای انتقال در شهر بازی المان های جدیدی را نشان میدهد. قطار بخار و کالسکه ها بخشی از این وسایل نقلیه خواهند بود که شما را به جای جای لندن ویکتوریایی منتقل خواهند کرد.
  • بازی در زمان لندن ویکتوریایی و در سال 1868 مصادف با انقلاب صنعتی در جریان خواهد بود.
  • تمپلارها هفت منطقه اصلی شهر لندن را در دست دارند و این وظیفه Jacob Frye و خواهرش Evie است که با آن ها مقابله کنند. این یک جنگ بین سرمایه داران و کارگران خواهند بود.
  • شما قادر خواهید بود کالسکه ها را به مانند بازی GTA بدزدید و در شهر جولان داده و حتی مردم را لت و پار کنید!
  • میتوانید در داخل یک کالکسه پنهان شوید و برای کشتن هدف مورد نظر از آن استفاده کنید.
  • حرکات ترکیبی و جالب با کالسکه به واسطه پارکور امکان پذیر است.
  • میتوانید در یک تعقیب و گزیر هیجان انگیز با کالسکه، مستقیم به شکم یک کالسکه دیگر بروید.
  • مبارزات تا حدودی دارای تغییراتی بوده و سریع تر شده اند و به لطف سابقه «جیکوب» او می تواند از حرکات مختلفی مثل کوبیدن زانویش در صورت طرف مقابل استفاده کند. در کنار این ها سلاح های جدیدی مثل خنجرهای کوچک و پنجه بکس به در اختیار او قرار خواهد گرفت.
  • دستکش مخصوص اساسین دارای سیستم جدیدی خواهد بود. این دستکش قادر از تیرهای کوچک پرتاب و همچنین طناب هایی پرتاب کند و از آن به عنوان zip line استفاده شود. همچنین کاراکتر قادر است این طناب را به پشت بام یه ساختمان بفرستد تا زحمت بالا رفتن از آن را به خود ندهد و با استفاده از طناب جابجا شود.
  • قابلیت جدیدی که اضافه شده، استفاده از محیط برای بهتر کردن موقعیت است. برای مثال کاراکتر قادر است بشکه هایی که در محیط وجود دارند را بر سر دشمنان بخت برگشته بریزد و موقعیت را به نفع خود بکند.
  • بازی در تاریخ 23 اکتبر بر روی پلتفرم های PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

عکس های بازی:

نسخه های کالکتور:

کانسبت آرت ها:

باکس شات بازی:

پوسترهای بازی با سایز بالا:

3500x4000

4000x2249

تریلر های بازی:
65360975347812982406.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Debut Trailer | 720

15943786954609210784.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Gameplay Walkthrough | 720

60147468032445488585.jpg

Assassin's Creed World Premiere Event | 720

88697162399236059650.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Jacob Frye Trailer | 1080

اخبار اولیه:

عنوانی که پیشتر با نام Assassin's Creed: Victory شناخته می شد بطور رسمی در تاریخ 23 اردیبهشت 94 از طریق یک استریم، رونمایی خواهد شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

گفته می شود نام این بازی دیگر با پسوند Victory نیست و تغییر یافته است. این خبر توسط سایت رسمی یوبی سافت تایید شده است. جزئیاتی از این بازی سال قبل توسط کوتاکو لو رفت که بعدها یوبی سافت آن را تایید کرد. ظاهرا جریانات بازی در دوره ویکتوریای لندن به وقوع خواهد پیوست. کوتاکو همچنین حدود 2 هفته قبل اعلام کرد از یک منبع آگاه شنیده است که نمایش بصورت از پیش آماده خواهد بود و نام بازی از Victory به Assassin's Creed: Syndicate تغییر یافته است.

پلتفرم های بازی هنوز مشخص نشده اند اما انتشار آن ها بر روی پلتفرم های Xbox One و PS4 قابل حدس است. همچنین مثل همیشه باید در زمانی در فصل پاییز منتظر انتشار آن باشیم.

با آمدن اطلاعات جدید، این تاپیک بروز خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
میخواستم دقیقا دیشب بزنم این موضوع که بازی احتمالا درباره انقلاب صنعتی
دقیقا تو ویکی پدیا این موضوع پیدا کردم
آنارکو-سندیکالیسم anarcho-syndicalism) عبارت است از جنبشی که در پایان سده‌ی نوزدهم پدید آمد و پلی بود میان آنارشیسم و جنبش اتحادیه‌ی کارگری. جنبش در اصل در میان پیروان باکونین ریشه گرفت. این گروه که از اندیشه‌های باکونین رویگردان شده بودند، اتحدیه‌های کارگری را همچون وسیله‌ی مبارزه‌ی طبقه‌ی کارگر و همچنین نهاد اساسی جامعه‌ی پس از انقلاب برگزیدند. در فرانسه این جنبش از میان «سندیکالیسم انقلابی» برآمد که آوازه‌گر آن فرنان پلوتیه (۱۹۰۱-۱۸۶۷)، سازمان دهنده و نظریه‌پرداز جنبش کارگری بود که از مارکسیسم بریده و به آنارشیسم گرویده بود. وی که از ترورگری‌های ناکام انارشیست‌ها در فاصله‌ی ۱۸۹۲-۹۴ سرخورده بود، بر آن شد که اتحادیه‌های کارگری را می‌توان نه تنها همچون سلاحی برای بهبود وضع طبقه‌ی کارگر، بلکه همچنین برای « عمل مستقی» که غایت آن برانداختن سرمایه‌داری است، بکار برد. جنبش آنارکو-سندیکالیسم در جنبش‌های اتحدیه‌ی کارگری در اروپا و امریکا رخنه کرد، ولی در اسپانیا بود که چهره‌ی آنارشیستی به خود گرفت، ولی در انگلستان و فرانسه با مخالفت اتحادیه‌های کارگری موجود روبرو شد.
----
در عصر انقلاب صنعتی، هر اختراع تازه سبب می‌شد که ماشین‌ها ی تازه به جای عده‌ای از کارگران به کار بیفتند و گروهی را بیکار کنند. در نتیجهٔ بیکار شدن عده‌ای از کارگران و هم چنین افزایش قیمتها به دلیل تغییر و تحولات صنعتی، فقر و تنگدستی بر آنها چیره شده و آنها ناچار بودند که برای سیر کردن خود و خانواده‌هایشان به گدایی و خوردن پسماندهٔ غذاهای رستوران‌ها روی بیاورند. در شهر لندن این معضل بسیار چشم گیر تر بود .
کودکان کارگر
در اوایل انقلاب صنعتی مزد کارگران ناچیز بود و برای سیر کردن شکم شان، زنان و کودکان خود را برای کار به کارگاهای ناسالم و خفه می‌بردند بطوریکه در سال ۱۷۵۰ در انگلستان ۱۴ درصد کارگران در کارخانجات زیر ۱۴ سال بودند. این عمل موجب رشد بی سوادی، ایجاد بیماریهای روحی و روانی و افزایش جرم و جنایت در میان کودکان را در پی داشت

به نظر تاریخ بازی باید بین دهه نوزدهم و هجدهم در برتانیا باشه چون تقریبا ملکه ویکتوریا در بین همین دوره ها بود ....

اون عصا برای من جالب بود که به نظر سر یه کرکس ، نمونه ش تو جستوجو انگلیسی بزنید میاد و دقیقا اون نمونه چیزی ازش نبود ببینم مال شخصیت خاصی بوده در اون دوره یا نه ...!
ولی اکثرا که دیدم از اون قلافش در میمومد به عنوان یه شمشیر استفاده کرد یا اسلحه و....

البته خدایی همیشه هم لذت نبردیم :دی چون جمع بستی دارم میگم. واسه اینکه من خودم همه نسخه هاشو بازی میکنم دوست داریم این بازی رو. سر AC BH و AC III رسما حالم از هرچی اساسین بود داشت بهم میخورد. از بس آشغال بودن. این شماره 4 و Unity بودن که امیدوار کردن :دی

برعکست با AC BH بیشتر از همه حال کردم!:دی

اکثر کسانی که میشناسم ( + خودم ) با BH خیلی حال کردن :دی
کلا همه AC ها رو دوست دارم و بنظرم تنها نسخه ای که اصلا جذبم نکرد AC4 بود ! ACS هم امیدوارم به AC2 ـه این نسل تبدیل شه :دی
اون هم احتمالا به این دلیل بوده که AC نبود و PC بود :-"

برعکست با AC BH بیشتر از همه حال کردم!:دی
AC BH نسخه کامل AC II بود :x واقعا از همه نظر عالی بود با اینکه تحولی تو گیم پلی ایجاد نکرد اما اینقدر جذاب بود که فک کنم 2-3 باری تمومش کردم:دی
همینطور روم هنوز جز بهترین شهرای سری هست :x

امیدوارم بتونه دوباره متای 90 به بالایی که BH و ACII گرفتن رو دوباره تجربه کنه و به اوج خودش برگرده :x

البته خدایی همیشه هم لذت نبردیم :دی چون جمع بستی دارم میگم. واسه اینکه من خودم همه نسخه هاشو بازی میکنم دوست داریم این بازی رو. سر AC BH و AC III رسما حالم از هرچی اساسین بود داشت بهم میخورد. از بس آشغال بودن. این شماره 4 و Unity بودن که امیدوار کردن :دی
۴ با اینکه تکراری بود اما واقعا خوش ساخت بود! از هرلحاظ! چیز جدیدی نداشت اما واقعا گیم پلی لذت بخشی داشت. حتی یونیتی به نظرم میتونست یکی از بهترین اسسین ها بشه اگر یکم بیشتر رسیدگی میکرد یوبی...

نمیدونم چرا ولی جو ویکتوریایی لندن رو دوست دارم و حتی اگر این نسخه چیز خوبی از آب در نیاد بازم به همین دلیل بازی رو باید تجربه کنم،استودیوی RAD که خیلی زیبا و عالی تونسته بود لندن ویکتوریایی و اتمسفر سنگینشو به تصویر بکشه امیدوارم یوبی هم همینطور عمل کنه،تصاویر لو رفته رو دیدم که خوب بوده خدا رو شکر به خصوص اون تصویر دورنما که شخصیت بازی بالای ساختمونه،البته جنبه مثبتی که این لندن با لندن The Order 1886 داره اینه که Open world هستو قشنگ میشه گشتو کذار کرد:-)

برای من بهترین شماره ها با فاصله همون AC2 بود.
چیزی که من در مورد AC عاشقشم طراحی و دیزاین شهراش بود. برای من ونیز تو AC2 هنوزم که هنوزه یکی از بهترین و زیباترین محیط هایی بوده که تو یه بازی دیدم. حتی AC1 رو هم واقعا دوست داشتم به خاطر طراحی شهراش! واقعا عالی بودن
متاسفانه بعد از AC2 این طراحی ها شروع کرد به افت کردن و منم تقریبا از این سری ناامید شدم. حتی رم رو هم من در حد و اندازه های شهر های AC2 نمی دونم. دلیلی هم که از ACIII و ACIV متنفرم همین طراحی افتضاح محیط های شهریش هست. حالا هر چقدر ACIV خوب باشه من به همون اندازه که از ACIII بدم میاد از ACIV هم بدم میاد
Unity ولی خوشبختانه بازگشت این سری بود به روز های اوجش از نظر دیزاین. تیم دیزاین بازی کارشون فوق العاده بود ولی متاسفانه زحماتشون به خاطر تیم فنی و داستان نویسی (و به نظر من تا حدی Gameplay)به هدر رفت.
حالا این نسخه جدید هم از عکساش انتظار دارم که دوباره یه محیط عالی داشته باشه، ولی دیگه امیدوارم یوبی درس گرفته باشه و چند تا نویسنده درست حسابی پشت بازی باشن. مثل ACU نشه که کلا تاثیر انقلاب فرانسه تو بازی 0 باشه! امیدوارم خوب استفاده کنن از جو ویکتوریایی و چند تا شخصیت درست و حسابی اون دوران رو بذارن تو بازی، یه چیزی در حد داوینچی. (و 100 البته مشکلات تکنیکی ACU نباشه تو بازی!)

لابد بعدا میان اعلام میکنن که آره بازی از تاریخ 2009 در حال ساخته و پونصد نفر روش کار کردند و... اینا:|

پ.ن: نمیدونم چرا جدیدا هرکی میگه "دوران ویکتوریایی" و "لندن" و "قرن نوزده" ، یاد 1886 The Order میافتم؟!:-/
پ.ن 2: لطفا عکس های لیک شده را هم پیوست کنید.با تشکر

یه زمان یادمه اینجا پست دادم و گفتم چرا ACII از نظر اتمسفر و شخصیت اصلی و همچنین تمرکز روی مخفی کاری به خوبی AC1 نیست، ولی الان آرزو دارم که یه بازی در حد ACII بدن. لعنت بهت یوبی، یه زمان به جرئت یکی از 5 ip محبوبم بود این ip.

اکثر کسانی که میشناسم ( + خودم ) با BH خیلی حال کردن :دی
کلا همه AC ها رو دوست دارم و بنظرم تنها نسخه ای که اصلا جذبم نکرد AC4 بود ! ACS هم امیدوارم به AC2 ـه این نسل تبدیل شه :دی
دقیقا درسته!طراحی شهر و موسیقی متن بازی و خود شخصیت بازی (اتزیو) در کنار هم یک جو و اتمسفر بی نظیر رو به وجود آورده بود! یکی از کارای جالبی یوبی سافت توی برادر هود انجام داد (و دیگه توی هیچ کدوم از نسخه ها دیده نشد و به نظرم اگه این کار رو تکرار کنن واقعا برگشتن به ریشه های بازی!) این بود که شهری که زمان اتزیو توش بازی میکردیم در زمان حال با دزموند قابل بازی بود و من خودم خیلی دلم می خواست با دزموند تو شهر بچرخم تا ببینم چه چیزهایی (و چقدر) تو این مدت تو شهر تغییر کرده! (خیلی برام جالب بود که اون قسمت هایی از شهر که به وسیله ی ارتش بورجیا تخریب شده بود در زمان حال هم وجود داشت و بعضی جاها تعمیر شده بود و بعضی ها هم کلا خراب شده بود و جای خودشون رو به ساختمان های مدرن امروزی داده بودن!) حتی یادمه تو آخر بازی که دزموند در زمان حال به کلوسئوم بر میگرده تا اون مقبره رو پیدا کنه وقتی تغییرات کلوسئوم رو در زمان حال می بینه از لفظ دژاوو :dاستفاده میکنه! به نظرم معنای واقعی ادونچر تو همین چیزهاست! ولی متأسفانه روح ادونچر تو نسخه های بعدی (خصوصا نسخه ی سوم ) از بین رفت و بازی اصولا تبدیل شده بود به GTA در زمان قدیم!:-& حالا باز نسخه ی چهارم بهتر بود ولی واقعا همه ی لطف اساسین به مقبره
های زیرزمینی و تالارهای باستانی زیر زمینشه که به سختی بشه بهشون رسید!نه اینی که الان از بازی باقی مونده! ولی این نسخه خیلی هایپ کننده هست!:d

یه زمان یادمه اینجا پست دادم و گفتم چرا ACII از نظر اتمسفر و شخصیت اصلی و همچنین تمرکز روی مخفی کاری به خوبی AC1 نیست، ولی الان آرزو دارم که یه بازی در حد ACII بدن. لعنت بهت یوبی، یه زمان به جرئت یکی از 5 ip محبوبم بود این ip.

نمی دونم Unity را بازی کردی یا نه؟:-/
ولی از نظر مخفی کاری به نظرم خوب بود. مبارزات به قدری سخت می شد که مجبور بشی مخفی کاری بری. از نظر اتمشفر هم به نظرم خوب بود و پاریس را قشنگ ساخته بودن. شخصیت Arno هم به نظرم بد نیست(البته بازی را هنوز تموم نکردم، درست نیست تو این مورد نظر بدم)
ولی خوب مشکلات فنی بد گند زد بهش. داستانش هم هنوز تموم نکرد ولی اکثرا میگن آبگوشتی بوده!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or