Assassin's Creed: Syndicate معرفی شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
04528060582565474882.jpg

آپدیت:

بازی بطور رسمی معرفی شد و دارای نمایش گیم پلی بود. اطلاعاتی که منتشر شده و توسط تریلر ها برداشت شده بدین صورت هست:

• بازی دارای یک کاراکتر اصلی مونث خواهد بود که در حقیقت خواهر کاراکتر مرد بازی است و بخش تک نفره بین این دو نفره روایت خواهد شد. بدین ترتیب که در جریان بازی، داستان بین این 2 نفر سویچ خواهد شد.
  • برای انتقال در شهر بازی المان های جدیدی را نشان میدهد. قطار بخار و کالسکه ها بخشی از این وسایل نقلیه خواهند بود که شما را به جای جای لندن ویکتوریایی منتقل خواهند کرد.
  • بازی در زمان لندن ویکتوریایی و در سال 1868 مصادف با انقلاب صنعتی در جریان خواهد بود.
  • تمپلارها هفت منطقه اصلی شهر لندن را در دست دارند و این وظیفه Jacob Frye و خواهرش Evie است که با آن ها مقابله کنند. این یک جنگ بین سرمایه داران و کارگران خواهند بود.
  • شما قادر خواهید بود کالسکه ها را به مانند بازی GTA بدزدید و در شهر جولان داده و حتی مردم را لت و پار کنید!
  • میتوانید در داخل یک کالکسه پنهان شوید و برای کشتن هدف مورد نظر از آن استفاده کنید.
  • حرکات ترکیبی و جالب با کالسکه به واسطه پارکور امکان پذیر است.
  • میتوانید در یک تعقیب و گزیر هیجان انگیز با کالسکه، مستقیم به شکم یک کالسکه دیگر بروید.
  • مبارزات تا حدودی دارای تغییراتی بوده و سریع تر شده اند و به لطف سابقه «جیکوب» او می تواند از حرکات مختلفی مثل کوبیدن زانویش در صورت طرف مقابل استفاده کند. در کنار این ها سلاح های جدیدی مثل خنجرهای کوچک و پنجه بکس به در اختیار او قرار خواهد گرفت.
  • دستکش مخصوص اساسین دارای سیستم جدیدی خواهد بود. این دستکش قادر از تیرهای کوچک پرتاب و همچنین طناب هایی پرتاب کند و از آن به عنوان zip line استفاده شود. همچنین کاراکتر قادر است این طناب را به پشت بام یه ساختمان بفرستد تا زحمت بالا رفتن از آن را به خود ندهد و با استفاده از طناب جابجا شود.
  • قابلیت جدیدی که اضافه شده، استفاده از محیط برای بهتر کردن موقعیت است. برای مثال کاراکتر قادر است بشکه هایی که در محیط وجود دارند را بر سر دشمنان بخت برگشته بریزد و موقعیت را به نفع خود بکند.
  • بازی در تاریخ 23 اکتبر بر روی پلتفرم های PC, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

عکس های بازی:

نسخه های کالکتور:

کانسبت آرت ها:

باکس شات بازی:

پوسترهای بازی با سایز بالا:

3500x4000

4000x2249

تریلر های بازی:
65360975347812982406.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Debut Trailer | 720

15943786954609210784.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Gameplay Walkthrough | 720

60147468032445488585.jpg

Assassin's Creed World Premiere Event | 720

88697162399236059650.jpg

Assassin’s Creed Syndicate Jacob Frye Trailer | 1080

اخبار اولیه:

عنوانی که پیشتر با نام Assassin's Creed: Victory شناخته می شد بطور رسمی در تاریخ 23 اردیبهشت 94 از طریق یک استریم، رونمایی خواهد شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

گفته می شود نام این بازی دیگر با پسوند Victory نیست و تغییر یافته است. این خبر توسط سایت رسمی یوبی سافت تایید شده است. جزئیاتی از این بازی سال قبل توسط کوتاکو لو رفت که بعدها یوبی سافت آن را تایید کرد. ظاهرا جریانات بازی در دوره ویکتوریای لندن به وقوع خواهد پیوست. کوتاکو همچنین حدود 2 هفته قبل اعلام کرد از یک منبع آگاه شنیده است که نمایش بصورت از پیش آماده خواهد بود و نام بازی از Victory به Assassin's Creed: Syndicate تغییر یافته است.

پلتفرم های بازی هنوز مشخص نشده اند اما انتشار آن ها بر روی پلتفرم های Xbox One و PS4 قابل حدس است. همچنین مثل همیشه باید در زمانی در فصل پاییز منتظر انتشار آن باشیم.

با آمدن اطلاعات جدید، این تاپیک بروز خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
چیزی که من یقین دارم Black Flag رو شانگهای ساخته .

تمام نسخه های اصلی از جمله بلک فلگ رو یوبیسافت مونترال ساخته! از AC 1 گرفته تا سه گانه اتزیو و 3 و ....
بزرگ ترین شعبه یوبیسافت همین مونترال هست که تقریبا میتونم بگم تو ساخت تمام بازی ها ــش نقش داره .... بعضی از بازی ها سازنده ارشد هست مثل AC، FC، WD و ... و بعضی بازی های دیگه به استدیوی سازنده اصلی کمک میکنه مثل division (سازنده اصلی یوبیسافت مسیو) و the crew (سازنده اصلی Ivory Tower و رفلکشن گیم) یا سری SC (سازنده اصلی یوبیسافت تورنتو)....

کلا سیاست ساخت بازی یوبیسافت اینطوره که یه استدیو بعنوان سازنده اصلی هست و چند تا از استدیوهای دیگه هم بهش کمک می کنند!
اینم بگم که امسال برای اولین بار سازنده ارشد نسخه اصلی Assassin's Creed یعنی همین Syndicate دیگه شعبه مونترال نیست و ubisoft quebec هست، البته یوبی مونترال هم تو ساخت بازی نقش داره اما بعنوان یکی از اون استدیوهایی که ubisoft quebec کمک می کنند ....

تمام نسخه های اصلی از جمله بلک فلگ رو یوبیسافت مونترال ساخته! از AC 1 گرفته تا سه گانه اتزیو و 3 و ....
بزرگ ترین شعبه یوبیسافت همین مونترال هست که تقریبا میتونم بگم تو ساخت تمام بازی ها ــش نقش داره .... بعضی از بازی ها سازنده ارشد هست مثل AC، FC، WD و ... و بعضی بازی های دیگه به استدیوی سازنده اصلی کمک میکنه مثل division (سازنده اصلی یوبیسافت مسیو) و the crew (سازنده اصلی Ivory Tower و رفلکشن گیم) یا سری SC (سازنده اصلی یوبیسافت تورنتو)....

کلا سیاست ساخت بازی یوبیسافت اینطوره که یه استدیو بعنوان سازنده اصلی هست و چند تا از استدیوهای دیگه هم بهش کمک می کنند!
اینم بگم که امسال برای اولین بار سازنده ارشد نسخه اصلی Assassin's Creed یعنی همین Syndicate دیگه شعبه مونترال نیست و ubisoft quebec هست، البته یوبی مونترال هم تو ساخت بازی نقش داره اما بعنوان یکی از اون استدیوهایی که ubisoft quebec کمک می کنند ....
البته یونیتی رو هم فکر کنم Ubisoft Quebec ساخته بود.

البته یونیتی رو هم فکر کنم Ubisoft Quebec ساخته بود.
سازنده ارشد یونیتی هم شعبه مونترال بوده...

For the first time, the next Assassin***8217;s Creed won***8217;t be made in Montreal | VG247

اینکه Syndicate رو دادن دست Ubisoft Quebec می تونه چند دلیل داشته باشه و به نظرم مهم ترین اینه که فعلا سر مونترال خیلی خیلی شلوغ هست....
به احتمال 90% AC سال بعد باز بر می گرده پیش یوبی مونترال، شاید هم یه سیاست شبیه اکتیویژن پیش گرفته باشند (یه سال مونترال یه سال Quebec) ...

سازنده ارشد یونیتی هم شعبه مونترال بوده...

For the first time, the next Assassin***8217;s Creed won***8217;t be made in Montreal | VG247

اینکه Syndicate رو دادن دست Ubisoft Quebec می تونه چند دلیل داشته باشه و به نظرم مهم ترین اینه که فعلا سر مونترال خیلی خیلی شلوغ هست....
به احتمال 90% AC سال بعد باز بر می گرده پیش یوبی مونترال، شاید هم یه سیاست شبیه اکتیویژن پیش گرفته باشند (یه سال مونترال یه سال Quebec) ...
رفتم چک کردم دیدم حق با شماست.
در مورد خوب یا بد بودن این تصمیم هم فعلا نمیشه قضاوت کرد ولی چون بیس اصلی گیم پلی و گرافیک روی یونیتیه،
Ubisoft Quebec باید خلاقیتش رو روی طراحی مراحل و داستان نشون بده.

به طور كل تا جايي كه تريلر و walkthrough نشون ميده گيم پليش حس و حالش نزديك به يونيتي هست البته خارج از امكانات اضافه شده و از اون جايي كه هميشه اساسين ها طرف مردم بودن كشتن مردم باعث باختن ميشد چي شد يك دفعه اي شدن دزد و ادم كش؟؟؟(كالسكه)اميدوارم حداقل به داستانش ربط داشته باشه كه اينطوري شده باشه ولي باز هم فكر نميكنم بتونه به اون حس اساسين واقعي بودني كه الطاير و سه گانه ي اتزيو داشت برسه.

خوب همونطور که گفته میشد اسم بازی دوباره تغییر کرد،به نظر خودم این اسم جدید خیلی بهتر از Syndicate هست و آوای بسیار زیبا تری هم داره:
74113344999447569813.jpg

+
من درست نفهمیدم
yahoo_7.gif
الان ترول کردی اسم بازی رو یا واقعا به این چیز ضایع تغییر پیدا کرده ؟
biggrin1.gif
واقعی هست،چون این سه کلمه خیلی خوب محیط آشوب زده،مبارزات خیابانی و گروهی لندن رو نشون میده عوض کردن.
اول کارگردان بازی تایید کرد توی توئیتر که فکر کردن الکی میگه،ولی صبح توسط یوبیسافت تایید شد و اسامی بازی توی database های IEMTRLING و SRCASM هم عوض شدش.
یه نکته دیگه در مورد اسم اینه که این جمله قراره تکیه کلام شخصیت اصلی و شعار گروه اساسین ها باشه،همونطور که تایید شد اساسین ها توی این نسخه غرب و جنوب لندن مستقر هستن و مثلا قبل از مبارزه به دشمن ها نگاه میکنن و جمله u wot m8 گفته میشه،یجورایی از این شماره به بعد تبدیل میشه به نماد اساسین های غرب لندن...
جالبه به نظرم.

آخرین ویرایش:
خوب همونطور که گفته میشد اسم بازی دوباره تغییر کرد،به نظر خودم این اسم جدید خیلی بهتر از Syndicate هست و آوای بسیار زیبا تری هم داره:
74113344999447569813.jpg

من درست نفهمیدم :-/ الان ترول کردی اسم بازی رو یا واقعا به این چیز ضایع تغییر پیدا کرده ؟ :دی

واقعی هست،چون این سه کلمه خیلی خوب محیط آشوب زده،مبارزات خیابانی و گروهی لندن رو نشون میده عوض کردن.
اول کارگردان بازی تایید کرد توی توئیتر که فکر کردن الکی میگه،ولی صبح توسط یوبیسافت تایید شد و اسامی بازی توی database های IEMTRLING و SRCASM هم عوض شدش.
یه نکته دیگه در مورد اسم اینه که این جمله قراره تکیه کلام شخصیت اصلی و شعار گروه اساسین ها باشه،هموطنور که تایید شد اساسین ها توی این نسخه غرب و جنوب لندن مستقر هستن و مثلا قبل از مبارزه به دشمن ها نگاه میکنن و جمله u wot m8 گفته میشه،یجورایی از این شماره به بعد تبدیل میشه به نماد اساسین های غرب لندن...
جالبه به نظرم.

:|:| اقا اون victory مگه چش بود ؟ :| اینا فازشون چیه ؟ :دی همین خوب بود دیگه :|

آخرین ویرایش:

آوای بسیار زیبا تر؟:biggrin1: البته شایعه شده که امکانش هست تا آخر این هفته دوباره اسم بازی تغییر پیدا کنه:biggrin1:

من درست نفهمیدم :-/ الان ترول کردی اسم بازی رو یا واقعا به این چیز ضایع تغییر پیدا کرده ؟ :دی

:|:| اقا اون victory مگه چش بود ؟ :| اینا فازشون چیه ؟ :دی همین خوب بود دیگه :|

این سبک جدید اسمش فرا تروله. کم کم آشنا میشی:biggrin1:

74113344999447569813.jpg

+

یه نکته دیگه در مورد اسم اینه که این جمله قراره تکیه کلام شخصیت اصلی و شعار گروه اساسین ها باشه،همونطور که تایید شد اساسین ها توی این نسخه غرب و جنوب لندن مستقر هستن و مثلا قبل از مبارزه به دشمن ها نگاه میکنن و جمله u wot m8 گفته میشه،یجورایی از این شماره به بعد تبدیل میشه به نماد اساسین های غرب لندن...
جالبه به نظرم.
:))
موافقم!!
باید صداپیشگی شخصیت اصلی روهم بدن به جیسن استاتهام =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or