Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
لذت میبرم از بازی همه چیز عالیه .

چقد حرکت قشنگی زدن canon mode رو اضافه کردن دمشون گرم. به همه سلایق حال دادن قشنگ. خود من نه فقط اساسین کلا بازی های دیگه هم زیاد خوشم نمیاد از انتخاب دیالوگ مخصوصا تو main story.
راحت از اصل داستان و کات سین ها بهره میبرم.

و چقدر تفاوت دو شخصیت از نظر گیم پلی زمین تا آسمونه، بازی های دیگه هم بوده دو کاراکتر ولی در اصل هیچ تفاوتی نداشتن. مثلا تو همین مجموعه اساسین کرید، سیندیکت.

و یه چیز دیگه هم چقدر خوبه این balance mode . شاید فکر کنید ۴۰ فریم آنچنان با ۳۰ فرقی نداره ولی از زمین تا آسمونه. اولین بازی رو ps5 مُد پرفورمنس رو انتخاب نکردم و اصلا هم اذیتم نمیکنه، در عوض گرافیک عالی هم میگیرم. حالا اونایی که pro دارن که دیگه بهتر با همون ۶۰ فریم حال میکنن. یه کمپانی دیگه این حرکتو میزد از جا به جا کردن مرزهای بازی سازی تو این نسل ازش یاد میکردن والا (من اولین بازی ایه که دیدم این مد رو داره و راضی کننده هم هست حالا شاید قبلا بازی های زیاد دیگه ای هم این آپشنو داشتن من خبر ندارم)

آخرین ویرایش:

چقد حرکت قشنگی زدن canon mode رو اضافه کردن دمشون گرم. به همه سلایق حال دادن قشنگ. خود من نه فقط اساسین کلا بازی های دیگه هم زیاد خوشم نمیاد از انتخاب دیالوگ مخصوصا تو main story.

و چقدر تفاوت دو شخصیت از نظر گیم پلی زمین تا آسمونه، بازی های دیگه هم بوده دو کاراکتر ولی در اصل هیچ تفاوتی نداشتن. مثلا تو همین مجموعه اساسین کرید، سیندیکت.

و یه چیز دیگه هم چقدر خوبه این balance mode . شاید فکر کنید ۴۰ فریم آنچنان با ۳۰ فرقی نداره ولی از زمین تا آسمونه. اولین بازی رو ps5 مُد پرفورمنس رو انتخاب نکردم و اصلا هم اذیتم نمیکنه، در عوض گرافیک عالی هم میگیرم. حالا اونایی که pro دارن که دیگه بهتر با همون ۶۰ فریم حال میکنن. یه کمپانی دیگه این حرکتو میزد از جا به جا کردن مرزهای بازی سازی تو این نسل ازش یاد میکردن والا (من اولین بازی ایه که دیدم این مد رو داره و راضی کننده هم هست حالا شاید قبلا بازی های زیاد دیگه ای هم این آپشنو داشتن من خبر ندارم)
بعضی سازنده های دیگه هم این نسل این کار رو انجام دادن
Wukong مود بالانس 45 فریم داره و Avowed هم مود 40 فریم

مود ۴۰ فریم رو انحصاری ها سونی که بوده از اول ، ولی باید مانیتور ۱۲۰ هرتز باشه حداقل ، و اینکه تفاوت ۴۰ فریم با ۳۰ فریم خیلی زیاده به شدت بازی روون میشه

View attachment 372534

آره، هوش مصنوعی بازی ریده، کنتور که نمیندازه. :happ: :)
اینکه میگه دلیل باگ هوش مصنوعی مربوط میشه به میزان سختی بازی، یک اشتباهه.
باگ بازی بیشتر به خطای غیرمنتظره شباهت داره که توی سیستم اتفاق میفته و باعث میشه بازی درست کار نکنه. و این موضوع ثابتی نیست که حتما اتفاق میفته. میشه اون رو به چیزهای مختلفی تشبیه کرد، مثل:
گیر کردن نوار کاست توی دستگاه پخش، که باعث میشه آهنگ درست پخش نشه.
توی بازی تخته، مهره‌ ای که اشتباهی دو تا خونه حرکت میکنه بدون اینکه کسی متوجه بشه.

حالا چیزی که من میبینم الان گیمرا دو دسته شدن چیزی که این رو شاهکار میدونن و چیزی که این رو بد میدونن.
همین بازی‌سنتر این طوریه، فعلا کم دیدم صادق باشن تا در مورد بازی درست قضاوت کنن جز اینکه مناظر بازی شگفت انگیز و جای بحثی نداره ولی داستان و ماموریتهای فرعی غیر تکراری با توجه به سابقه یوبی سافت بعید که خیلی خوب کار شده باشه. به قول گیم اسپات داستان بازی بین یاسوکه و نائوئه یکپارچه نیستن و ضربه بدی به بازی زده و ماموریت های فرعی طبق معمول چیزی برای گفتن ندارن، انتخاب دیالوگ های بازی که اصلا تاثیر گزار نیستن به خاطر همین حتی یه گزینه ای گذاشتن که این برداشته بشه وگرنه چیز خاصی نیست، یه چیز نمایشیه مثل همین ادیسه و والهالا، ولی چیز دیگه ای که بازی رو قوی نگه میداره شخصیت نائوئه هست وگرنه یاسوکه که هیچ هویتی از اساسین به ارث نمیبره و اصلا مشخص نیست چرا وارد بازی به اسم اساسین شده. ولی نائوئه کاملا برعکس ماجراست به تنهایی تونسته بار بازی رو به دوش بکشه.

اینکه میگه دلیل باگ هوش مصنوعی مربوط میشه به میزان سختی بازی، یک اشتباهه.
باگ بازی بیشتر به خطای غیرمنتظره شباهت داره که توی سیستم اتفاق میفته و باعث میشه بازی درست کار نکنه. و این موضوع ثابتی نیست که حتما اتفاق میفته. میشه اون رو به چیزهای مختلفی تشبیه کرد، مثل:
گیر کردن نوار کاست توی دستگاه پخش، که باعث میشه آهنگ درست پخش نشه.
توی بازی تخته، مهره‌ ای که اشتباهی دو تا خونه حرکت میکنه بدون اینکه کسی متوجه بشه.

حالا چیزی که من میبینم الان گیمرا دو دسته شدن چیزی که این رو شاهکار میدونن و چیزی که این رو بد میدونن.
همین بازی‌سنتر این طوریه، فعلا کم دیدم صادق باشن تا در مورد بازی درست قضاوت کنن جز اینکه مناظر بازی شگفت انگیز و جای بحثی نداره ولی داستان و ماموریتهای فرعی غیر تکراری با توجه به سابقه یوبی سافت بعید که خیلی خوب کار شده باشه. به قول گیم اسپات داستان بازی بین یاسوکه و نائوئه یکپارچه نیستن و ضربه بدی به بازی زده و ماموریت های فرعی طبق معمول چیزی برای گفتن ندارن، انتخاب دیالوگ های بازی که اصلا تاثیر گزار نیستن به خاطر همین حتی یه گزینه ای گذاشتن که این برداشته بشه وگرنه چیز خاصی نیست، یه چیز نمایشیه مثل همین ادیسه و والهالا، ولی چیز دیگه ای که بازی رو قوی نگه میداره شخصیت نائوئه هست وگرنه یاسوکه که هیچ هویتی از اساسین به ارث نمیبره و اصلا مشخص نیست چرا وارد بازی به اسم اساسین شده. ولی نائوئه کاملا برعکس ماجراست به تنهایی تونسته بار بازی رو به دوش بکشه.
میدونی خیلی بنظرم متعصبن مثلا امتیازهای روبوکاپ رو شما دیده باشی مشخصه اصلا بازی خوبی نیست خودم بخاطر فیلم هاش رفتم اکانت ظرفیتیشو خریدم و فروختم حقیقتا همین الان هم بهترین فیلمی دیدم روبوکاپ دو رو میدونم ولی این بازی روبوکاپ بشدت یکنواخت و تکراری هست و حتی نتونستن تعقیب و گریز با ماشین رو بچپونن توی این بازی تا یکم از حجم و یکنواختی بازی کاسته بشه ولی بری توی تاپیک بازی از بس تعریف کردن فک میکنی کاندیدای گوتی شده بازی 😁

• Like
Reactions: Rohshen
از اولشم معلوم بود چرت و پرت یه عده متوهم و کمبود توجهه. همچین چیزی امکان نداشت و صرفا خالی کردن عقده ها بود.
همینکه فروش بازی و تعداد پلیرهاش هرروز داره اعداد گنده تری درمیاد، اونایی که باید، سوزونده میشن :D
جالبه سن و سالی هم مثلا از این جماعت گذشته! یبار دیگه برام ثابت شد که درک و شعور به عدد سن نیست که اگه بود، تجربه بازیو با اخبار دروغ و ویدیوهای دری وری زهرمار نمیکردن.

خوب شما که سن و سالی ازت گذشته میتونی توجهی به این فکت ها نداشته باشی و از شبیه ساز بلکد گی سامورایی لذت ببری .
ما هم که درک و شعور نداریم شبیه ساز یاسوکه 5 دلاری با تاریخ دقیق تر رو بازی میکنیم .

• Smile
Reactions: pvt.miller
یاسوکه که هیچ هویتی از اساسین به ارث نمیبره و اصلا مشخص نیست چرا وارد بازی به اسم اساسین شده.
مشخص نیست ❌
مشخص هست ✅
ــــــــــ
من با یکسری موزیکهای حین مبارزه, مشکل دارم. بقول یکی از یوتوبرها, انگار یه کرک هد نشسته با Hip-Hop ریمیکس کرده. شکر خدا هنر موسیقی ژاپن چیزی از قطعه های حماسی و درگیر کننده کم نداشته که بخواد با این چیزا خلا ش پر بشه.
اما خب;

+ قربان چه طیف مخاطبی رو باید جذب بازیمون بکنیم؟
- Yes!

تو هر تاپیک بازی ای میری یه سری آدم تقریبا ثابت هستند که با هر بازی ای حال کردن و اون بازی به نظرشون شاهکاریه شاهکار تر از هر بازی قبلی آدم فک میکنه آبلیوین و گرز آو وار زمانه عرضه شدن

خواهش میکنم کسی که بازی کرده و زیاد حال نکرده بیاد بگه از چی خوشش نیومده تا یه چیزی دستمون بیاد ببینیم بازیش کنیم یا نه اون دوستان که اینقدر مسیح وار عشق و روی باز به پدیده های هستی دارن که همه چی براشون شاهکار تکرار نشدنیه و ما آدمای هیتر و ناسپاس و تیره دل متاسفانه تجربه هامون نمیتونه با تجربه های اونا شباهت داشته باشه که بخوایم باهاش تصمیم بگیریم

میدونی خیلی بنظرم متعصبن مثلا امتیازهای روبوکاپ رو شما دیده باشی مشخصه اصلا بازی خوبی نیست خودم بخاطر فیلم هاش رفتم اکانت ظرفیتیشو خریدم و فروختم حقیقتا همین الان هم بهترین فیلمی دیدم روبوکاپ دو رو میدونم ولی این بازی روبوکاپ بشدت یکنواخت و تکراری هست و حتی نتونستن تعقیب و گریز با ماشین رو بچپونن توی این بازی تا یکم از حجم و یکنواختی بازی کاسته بشه ولی بری توی تاپیک بازی از بس تعریف کردن فک میکنی کاندیدای گوتی شده بازی 😁
خب دلیلش اینه که با یه بازی AAA که طرف نیستیم.
سطح انتظارمون از بازیها باید منطقی باشه و در سطح خود بازی و بودجه ای که براش خرج میشه در موردشون اظهار نظر کنیم و خواسته هامون رو تنظیم کنیم.
مطمئنا کسی از Teyon و بازیهای لایسنسی که میسازه انتظار ویژگیهای گیم پلی در حد GTA یا سایبرپانک و... رو که نداره.
باید واقع بین بود.

اما از Ubi این انتظار میره چون هم بازیهاش AAAست و هم بودجه بازیهاش سرسام آور هستن و هزاران نفر پرسنل هم داره.

در مورد وجود باگ و... مخصوصا تو سری اساسینز اینکه جزو DNA بازی و یوبیه که تو انتشار بازیهاش از این موارد کم نداشته باشن و خب پلیرها هم حق دارن که به اینها گیر بدن.
مخصوصا وقتی چندصد میلیون دلار هزینه بازی میکنن و شونصدتا استودیو تو کل دنیا روش کار میکنن.

اما یوبی سابقش حداقل تو این مورد خیلی خوبه و حتما در ادامه با آپدیتهایی که برای بازی میده بیشتر این موارد رو فیکس میکنه.
مثالش هم از بازیهای قبلی گوست ریکان ها و اساسینزهای قبلیه که گاها بازی رو از فرش به عرش رسونده.

دوستان عزیز خواهشمندیم اگر از این به بعد از بازی که خریدید خوشتون اومد، لذت بردید، اوقات خوشی براتون ساخته شد، نیاید اینجا خوشحالی خودتون رو اعلام نکنید نیاید اینجا از بازی کردنتون و اوقات خوشتون تعریف نکنید :D

دوستان تحمل ندارند و نمیتونند این حجم از خوشی همیشگی شما بعد از بازی کردن رو تحمل کنند :D (اصن چه معنی داره "هر روز تو این فروم مهمونی باشه؟" :دی )

لذا خواهشمندیم سعی کنید همیشه بعد از بازی کردن (و حتی قبل از بازی کردن) بیاید فقط فحش بدید گیر بدید افسوس بخورید عقده پراکنی کنید شام و غریبان ویدئوگیمی برگزار کنید جلسه نقد ال احمدی بگذارید دخیل برای نابودی استودیو ها و ناشر های کافر ببندید نذری بدید سفره حضرت انتی ووک برگزار کنید تا دوستان هم کمی بتونند در محیط احساس تنفس و ازادی و خوشحالی داشته باشند و راضی باشند:D

اینقدر خودبین و فقط به فکر خوشی خودتون نباشید و حق همه رو رعایت کنید :D مرسی اه :D

آخرین ویرایش:
خوب شما که سن و سالی ازت گذشته میتونی توجهی به این فکت ها نداشته باشی و از شبیه ساز بلکد گی سامورایی لذت ببری .
ما هم که درک و شعور نداریم شبیه ساز یاسوکه 5 دلاری با تاریخ دقیق تر رو بازی میکنیم .
نه ببین حق انتخاب گذاشتن، میتونی داخل ژاپن یه ادم سیاه پوست ۲ متری گی نباشی، یوبی سافت مهربون این انتخاب رو برای پلیر ها گذاشته.
یه نقد دیدم خودمم خیلی باهاش موافقم، اصلا مسئله این نیست که حق انتخاب هست، همین که همچین انتخابی توی بازی که داخل ژاپن قدیم اتفاق میافته به قدری افتضاح هست که کلا immersion رو از پایه میشوره میبره.
وقتی سازنده یونیورس خودش رو میسازه برای مثال سایبرپانک ، هر چقدر خواست گی بزاره داخلش اصلا کل شهر رو گی کنه کسی نمیتونه ایراد بگیره، وقتی گیم داخل یه بازی تاریخی مشخص و از اشخاص تاریخی واقعی ( مثل یاسوکه که نه گی بوده نه سامورایی ) استفاده میکنه به این شکل واقعا جایی برای دفاع نمیذاره.
حالا یه سری کلا فقط گیمپلی براشون مهمه اون یه بحث دیگه هست من شخصا با همچین خزعبلاتی داخل گیم نمیتونم کنار بیام شما فکر کن ایران تو جوامع بین المللی شرایطش اینجور نبود فردا اسسینز کرید پرشیا ساخته میشد بعد آریو برزن شب قبل حمله اسکندر میره تو چادر، حالا یوبیسافت دو تا انتخاب بهت بده ، بتونی تنها بخوابی، یا تا صبح به هم رزم هات بدی. این اتفاقی هست که داره میافته و یه سری باهاش مشکلی ندارن و به من میگن تو تاپیک نیا و نظر نده.

نه ببین حق انتخاب گذاشتن، میتونی داخل ژاپن یه ادم سیاه پوست ۲ متری گی نباشی، یوبی سافت مهربون این انتخاب رو برای پلیر ها گذاشته.
یه نقد دیدم خودمم خیلی باهاش موافقم، اصلا مسئله این نیست که حق انتخاب هست، همین که همچین انتخابی توی بازی که داخل ژاپن قدیم اتفاق میافته به قدری افتضاح هست که کلا immersion رو از پایه میشوره میبره.
وقتی سازنده یونیورس خودش رو میسازه برای مثال سایبرپانک ، هر چقدر خواست گی بزاره داخلش اصلا کل شهر رو گی کنه کسی نمیتونه ایراد بگیره، وقتی گیم داخل یه بازی تاریخی مشخص و از اشخاص تاریخی واقعی ( مثل یاسوکه که نه گی بوده نه سامورایی ) استفاده میکنه به این شکل واقعا جایی برای دفاع نمیذاره.
حالا یه سری کلا فقط گیمپلی براشون مهمه اون یه بحث دیگه هست من شخصا با همچین خزعبلاتی داخل گیم نمیتونم کنار بیام شما فکر کن ایران تو جوامع بین المللی شرایطش اینجور نبود فردا اسسینز کرید پرشیا ساخته میشد بعد آریو برزن شب قبل حمله اسکندر میره تو چادر، حالا یوبیسافت دو تا انتخاب بهت بده ، بتونی تنها بخوابی، یا تا صبح به هم رزم هات بدی. این اتفاقی هست که داره میافته و یه سری باهاش مشکلی ندارن و به من میگن تو تاپیک نیا و نظر نده.
همجنسگرا یا سامورایی بودن یاسوکه، میلیون‌ها بار واقع‌گرایانه‌تر از اینه که توی AC2 پاپ رو در حال استفاده از سلاح لیزری می‌بینیم و توی AC Odyssey فیثاغورث در ۱۵۰ سالگی میاد می‌گه من پدرت هستم و این عصای سحرآمیز رو ازم بگیر و با کمک عصا، ۲۵۰۰ سال عمر کن!
اگه با این مسائل توی AC2 (بهترین نسخه مجموعه) و AC Odyssey (بهترین نسخه در ۱۰ سال اخیر) کنار اومده باشیم، می‌تونیم توی AC Shadows هم خیلی راحت‌تر کنار بیایم. :دی اون موارد توی AC2 و Odyssey از پایه و اساس تخیلی بودن، ولی این ماجراهای Shadows رو حداقل یوبیسافت می‌تونه ادعا کنه که در مورد یاسوکه فقط اندکی اطلاعات وجود داره و بقیه رو ما دوست داشتیم این‌طوری روایت کنیم و توی داستان بازی ما، این مدلیه. همون‌طور که ناپلئون در واقعیت با کسی به نام آرنو ملاقات نداشته، ولی این ماجرا توی AC Unity وجود داره و کسی عصبانی نمی‌شه که چرا تاریخ تحریف شد! :دی

همجنسگرا یا سامورایی بودن یاسوکه، میلیون‌ها بار واقع‌گرایانه‌تر از اینه که توی AC2 پاپ رو در حال استفاده از سلاح لیزری می‌بینیم و توی AC Odyssey فیثاغورث در ۱۵۰ سالگی میاد می‌گه من پدرت هستم و این عصای سحرآمیز رو ازم بگیر و با کمک عصا، ۲۵۰۰ سال عمر کن!
اگه با این مسائل توی AC2 (بهترین نسخه مجموعه) و AC Odyssey (بهترین نسخه در ۱۰ سال اخیر) کنار اومده باشیم، می‌تونیم توی AC Shadows هم خیلی راحت‌تر کنار بیایم. :دی اون موارد توی AC2 و Odyssey از پایه و اساس تخیلی بودن، ولی این ماجراهای Shadows رو حداقل یوبیسافت می‌تونه ادعا کنه که در مورد یاسوکه فقط اندکی اطلاعات وجود داره و بقیه رو ما دوست داشتیم این‌طوری روایت کنیم و توی داستان بازی ما، این مدلیه. همون‌طور که ناپلئون در واقعیت با کسی به نام آرنو ملاقات نداشته، ولی این ماجرا توی AC Unity وجود داره و کسی عصبانی نمی‌شه که چرا تاریخ تحریف شد! :دی
مدل واقع گرایانه بودن یا تخیلی بودن و سطحشون، از اون اتفاقات جذابی که فرمودید که همه هم دوست دارن و بارها حتی توی محصولات مدیاهای دیگه ازشون زیاد دیدیم و باهاشون حال کردیم ، رسیدیم به اینکه کاراکتر گنده ای که کل دشمنا ازش میترسن ، داره واسه پارتنرش ناز میکنه و توی رابطه ش حتی فاعل هم‌ نیست:دی
واسه متعهد نبودن به واقعیت و تاریخ خیلی کارهای دیگه و قابلیت های خاص و خفن و جالب دیگه هم میشد انجام داد و اضافه کرد.
...
من که حضم ش کردم‌این مسائل رو واسه خودم ، بالاخره از منابعی که‌تامین مالی میشن باید تفکرات اونا رو پیاده کنن، بازی سازهایی هم که خودشون جزو این اقلیت هان قاعدتا توی گیم شون از این چیزا میچپونن!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or