سلام بر دوستان
یه سوال کسی تونسته این بازی رو تو هارد کپی کنه منظورم اون ۱ گیگ که اولش نصب میکنه نیست ... کپی تو داشبورد منظورمه... واسه من رو ۹ در صد ارور میده هم برنر هم ۹۷ درصد
ميشه از داستان و گيم پلي و گرافيك تعريف كنيد به نظر من مهم ترين گيم پلي و داستانه گرافيكم اخر سر مهمهسلام دوست عزیز
منظورتون از یک گیگ اولو نفهمیدم ولی برای من برنر مکس نیست و من بازیو کامل رو هارد xbox کپی کردم
ميشه از داستان و گيم پلي و گرافيك تعريف كنيد به نظر من مهم ترين گيم پلي و داستانه گرافيكم اخر سر مهمه
ميشه از داستان و گيم پلي و گرافيك تعريف كنيد به نظر من مهم ترين گيم پلي و داستانه گرافيكم اخر سر مهمه
خوب دیروز بازی رو تموم کردم.داستانش میتونم بگم یکی از بهترینا تو ac های اخیر بود.فقط ای کاش یه ذره خلاقیت بخرج میدادن یکم گیمپلی رو تغییر میدادن.منظورم اینه که منطقی نیست templar ها عین اساسین ها بجنگن
shay در مرحله اول اساسین بود و وقتی دید ماجراجویی های اساسین ها به نابودی مردم بیگناه و شهرها منجر میشه به templer ها پیوست تا جلوی اونها رو بگیره
این آخرین ac واسه نسل هفته درسته؟
آخرش ACهست و باید بازی بشه
یه بار دیگه دوستان یه سوال خواهشاً یکی جواب بده ، من توی بازی لای هر بوته ای و درختی که میرم باگهایی شکل هندسی سفیدی دور و برم میبینم ، از لای بوته ها و درختها در میام 2 قدم میرم اونورتر دیگه نمیبینم ، ایا این مشکل همه هست یا فقط مختص خودمه ؟؟؟؟؟
تا اونجا که حافظم یاری میکنه کلا اینجوریه.در هر حال اگه باعث دردسر نشه مشکلی نیست