Assassin's Creed: Rogue | Xbox 360

گیم پلی بازی رو دیدم. به شدت تکراری بود و با فضای Black Flag تفاوتی نداشت. تنها تفاوتش می تونه تو بخش دریانوردیش باشه.

همونطور که می دونید بخش دریانوردی تو یخبندون هست. اگه تریلری از بخش دریانوردی بازی منتشر شد ممنون میشم قرار بدید.
حداقل اسم بازی رو میکردن tempelr's creed
دوست عزیز راهکار های بهترین برای افزایش تعداد پُست ها هست :)

بازی همون بلک فلگ هست که فقط تغییرات جزئی درش اعمال شده. یسری حیوون جدید به بازی اضافه شده و رنگ سیستم HUD هم عوض شده.:دی
در کل برای دست گرمی خوبه ولی چیز خاصی نداره بنظر من و اگر بازیش نکنید چیز خاصی از دست ندادید.

سلام بر دوستان
یه سوال کسی تونسته این بازی رو تو هارد کپی کنه منظورم اون ۱ گیگ که اولش نصب میکنه نیست ... کپی تو داشبورد منظورمه... واسه من رو ۹ در صد ارور میده هم برنر هم ۹۷ درصد

بازی همون بلک فلگ هست که فقط تغییرات جزئی درش اعمال شده. یسری حیوون جدید به بازی اضافه شده و رنگ سیستم HUD هم عوض شده.:دی
در کل برای دست گرمی خوبه ولی چیز خاصی نداره بنظر من و اگر بازیش نکنید چیز خاصی از دست ندادید.

من از assassins creed revelation ديگه بازي نكردم. حالا به نظر شما من از بين اين ٣ نسخه كدوم ٢ رو انتخاب كنم.

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

من از assassins creed revelation ديگه بازي نكردم. حالا به نظر شما من از بين اين ٣ نسخه كدوم ٢ رو انتخاب كنم.

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

سلام
من همه نسخه هاش غیر این آخری رو بازی کردم . به نظر من برادرهود از همه بهتر بود . شما اساسین 4 بازی کن . بدترین بازی این سری هم به نظرم اساسین 3 بود که گرافیکش رو 360 اصلا جالب نبود ( ولی رو pc خوب بود )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or