Assassin's Creed : Rogue | PS3

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ایده ی خیلی خوبیه :-? ایمیلش کن برا یوبی جونت :d
حالا زمان مشخص میکنه ولی من بعید میدونم این PCیی که استارتش رو زدن ولش کنن :دی

انصافا اگه از AC جداش کنن به نظرم جای کار داره :-" :دی البته نه در اون حد که سالی یه دونه بدن :|
حیف...حیف که استعدادم داره حروم میشه! :( من الان باید توی سونی و یوبی باشم:((

ولی این PC به خاطر مخلوط شدنش با گیم پلی مخفی کاریه AC خیلی خوب در اومدا! :-" :d

---
نگاه کن تو رو خدا! هی من میگفتم امکان نداره امسال جلد GI روش AC نباشه! همش منتظر AC:U بودم، حالا شد AC:R ؟ :d البته جلد خیلی خوفی شده! >:) (شبیه نازی هاست! :d )

---
آره کشتی رانی خیلی خوب بود مخصوصا نبرد ها که واقعا عالی دراومده بود
ولی بعد از III و BF که مراحل کشتی رانی عالی داشتن برای من خیلی جذاب نیست و یکم برام تکراری میشه
yahoo_37.gif

اتفاقا از این تمپلار بودن شدیدا استقبال میشه.این شماره هم که دیگه رسما AC نیست و فقط داره اسمشو یدک میکشه
پس چه عیبی داره یه دفعه هم از نگاه یه تمپلار خشن و بی رحم به بازی نگاه کنیم
yahoo_15.gif
هممممم....! :d
آره خیلی روی PC تاکید کنند،شاید تکراری بشه کم کم :d ولی آخه خیلی طرفدار پیدا کرده کشتی رانی! :d اینا هم دارن سو استفاده میکنند >:)

نه تو رو خدا! نیویورک باز؟ 8-|
شهرهای AC III فاجعه بودن! :| برعکس شهرهای اصلی AC IV جالب بودن! (بهترین نبودن،اما خیلی خیلی بهتر از AC III بودن! )
ولی توی این عکسی که از شهر هست هم که همش کلیسا و خونه ی فسقلیه :(
امیدوارم حداقل کلیساها دیگه کپی هم نباشن! :d

هر چی هایپ داشتیم پرید

آخه نیویورک هم شد شهر ... یک شهر بی روح باز اون پاریس خیلی بهتره ... معلومه که زیاد روش مانور ندادن و بیشتر تمرکز یوبی رو Unity هست که باید هم باشه

نمیدونم چرا وقتی لباس این یارو رو دیدم یا یکی از لباس های ادوارد افتادم همونی که تو خونه اش بود و باید 4 یا 6 تا کلید میزدی توش و اون تفنگش هم منو یاد Freedom Cry میندازه و کشتی رانیش هم که گفتش از نسسخه 4 بهره میبره

خب فکر کنم این 70 درصدش کپی از نسخه های قبل هست ... تنها چیزی که ازش خوشم اومد محیط برفیش هست لامصب تو نسخه 3 وقتی تو زمستان بود یک حال دیگه میداد بازی ...

ولی ما که میخریمش فقط خدا کنه داستان سطحی نباشه و دشمن اصلیش رئیس اساسین ها نباشه ...

خیلی خیلی خیلی با بازی حال کردم :d این شد یه چیزی :d

یعنی اگه درجه هایپ من سر بازی Unity حدود 3 بود قشنگ هایپم سر این بازی طرفای 10 و 11 هست :d خیلی حال کردم با بیس کلی داستان و خود بازی :d

به به :d

2تا ویدیوی گیم پلی اومد! :d

watch?v=qbGLe1wcSck&list=PLBnrd5k2F2IPVjQMQzgTSKFUmm3ifav3_
این نبرد دریایی و زمینی میباشد! :-"

watch?v=3-8KF4vOXcs&list=PLBnrd5k2F2IPVjQMQzgTSKFUmm3ifav3_
این هم بخش دریایی بازی،البته توی قطب میباشد! :d

به طور کلی،بازی دقیقا کپی AC IVـه! از HUD و Map و حتی صفحه ی اطلاعات جزیره ها بگیر تا خود گیم پلی! :d

فقط میشه گفت چندتا سلاح جدید اضافه کردن:-" :d
یکیش نارنجک انداز!!!! :)) میباشد! :d باهاش میتونید بمب های بیهوشی،یا اونایی که دشمنا رو به جون هم مینداخت بندازید! :d
اون دارت های بیهوشی و ... AC IV رو یادتونه؟ ایندفعه با تفنگ شلیک میشن:-" :d
بخش مبارزه با اساسین جماعت توی شهر جالب بود! :-" ایندفعه فقط فرار نمیکنند،خیلی شیک در حال فرار تیر میزنند،بمب دودزا میندازن، و حتی به TNTـهای اطراف هم شلیک میکنند تا حالتون رو بگیرن:-" :d
از سلاح های اضافه شده به کشتی میشه به ماشین گان :| و ایجاد خط آتیش روی دریا اشاره کرد:-" :d
ماشین گان ها جای اون 2تا توپ کوچیک های 2 طرف رو گرفتن، خط آتیش هم جای اون بشکه هایی که پشت سرمون میندازیم! :d
توی نبرد های دریایی ایندفعه دشمن ها هم میتونند بهتون حمله کنند! یعنی بیان رو عرشه ی شما
از حیوون های جدید بخش دریایی،اره ماهی رو دیدیم :d از حیوون های خشکی هم خرس قطبی :x:x:x !
آها جای کشتی شکسته های کف دریا،ایندفعه این کشتی ها توی مناطق یخ زده میباشن گویا! :-" البته احتمالا کف دریا هم باشه! ولی اینی که نشون دادن،خوب توی مناطق برفی بود! :-"
دیگه... آها! بارش برف عالی بود:x ! کلا مناطق برفیش جالب میزد! :d

فقط اینکه بازم میگم، این بازی همون AC IVـه ! :-" انتظار تغییرات زیاد نداشته باشید! (کلا هیچ انتظاری نداشته باشید! :d :-" ) اگر با AC IV یا همون Pirate's Creed حال کردید،با اینم حال میکنید! :d

نمیدونم چرا اصلا با این نسخه حال نمیکنم.البته شکی نیست که بازیش فروش عالی میکنه ونمره های خوبی هم میگیره اما اصلا ازش خوشم نمیاد.
آخه مگه اسم بازی Templars Creed هست که شخصیت اصلی تمپلار هست؟
:|بعد میری اسسین میکشی؟:|
برعکس این نسخه کاملا به Unity امید دارم.

^^^
در واقع این شماره شروع کننده انحراف از مسیر AC ها نیست و بیشتر BF زد به جاده خاکی.
بازی توی نسخه قبلی از روند خودش خارج شده بود و Pirate's Creed بود حالا چه اشکالی داره که یه Templar's Creed هم تجربه کنیم : دی

تمپلار بودن شخصیت اصلی زیاد هم بد نیست ( کشت و کشتار بیشتر : دی )
و اینکه احتمال این هست که بین داستان شخصیت این نسخه با الیس Unity ارتباط وجود داشته باشه
که این خودش باعث میشه این نسخه جذاب تر بشه ( البته با فرض اینکه یوبی مثل BF گند نزنه به داستان : دی )

1- در اخر شخصيت بازي به نوعي اساسين ميشه يا يه ربطي به اساسين ها پيدا مي كنه ( پدر مادر برادر عمو يا ... ) :|
2- من نفهميدم مگر اساسين هميشه در اقليت نبودن ؟! حالا چه مدلي توي اين نسخه يه تمپلار ميخواد يه لشكر اساسين رو بكشه در حالي كه اساسين ها كم اند :|
( توي 3 رو نگاه كنيد ؟ كلا" يه اساسين بود اومد كانر رو توجيح كرد :|:d)
3- در اواخر سال اينده يه نسخه REMASTER براي مشتاقان نسل هشتم كه نفهميدن داستان چي شد و ميخوان گيم پلي عالي رو تجربه كنن مياد (پيش بيني حرف يوب سافت در سال اينده :|)

3- يه نفر پيدا نميشه بره به اين احمق ها بگه پنگوئن توي قطب شمال نداريم :|
پنگوئن ها توي نيمه جنوبي و قطب جنوب زندگي مي كنن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or