Assassin's Creed : Rogue | PS3

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2- من نفهميدم مگر اساسين هميشه در اقليت نبودن ؟! حالا چه مدلي توي اين نسخه يه تمپلار ميخواد يه لشكر اساسين رو بكشه در حالي كه اساسين ها كم اند :|
( توي 3 رو نگاه كنيد ؟ كلا" يه اساسين بود اومد كانر رو توجيح كرد :|:d)
خوب دلیل اینکه فقط یه Assassin مونده بود، Shay بود.

به بازیش امید دارم(با اینکه گرد پای یونیتی هم نمیشه)تمپلار بودن چه حال بده
کشت کشتار بیشتر خشونت بیشتر قطب کشتی خفن تفنگ...چه حالی بده!

چند تا عکس از گیم پلی بازی گرفتم. بازی محیط هاش واقعا زیبا طراحی شدن. همچنین از آهنگ هاش خیلی خوشم اومد.

محیط های برفی و نوع بارش برف و اتمسفر بازی منو یاد اسکاریم انداخت
:x

چند تا عکس از گیم پلی بازی گرفتم. بازی محیط هاش واقعا زیبا طراحی شدن. همچنین از آهنگ هاش خیلی خوشم اومد.

محیط های برفی و نوع بارش برف و اتمسفر بازی منو یاد اسکاریم انداخت
:x

اینکه شبیه همون قبلیه(نظر شخصی)=;
دوستان ارزش دار اینو بگیرم یا وایسم تا فارکرای یا....بیان؟
پون بازی لیک شده میگم

باز ما رفتيم دو روز درس بخونيم يوبي رفت تو جاده خاكي.هي ميگفتم اينو نگم ولي نتونستم جلوي خودم رو بگيرم و بايد بگم اخه تمپلاررر؟ تو بازي اساسين؟؟؟؟؟؟
كل عمرمون اساسين پرورش داديم حالا بايد اساسين بكشيم؟
بين خودمون بمونه ولي چطوريييي؟

آقا یه سوال...بعضی از مکانها من تمام آیتم هاش رو میرم جمع میکنم و وقتی روی مپ میزنم میبینم همه ی آیتم هاش جمع شده ولی باز برام سفید نشون میده اونجارو یعنی 100 درصد آبی نشون نمیده! یعنی احتمال داره مثلا چیزی مخفی باشه اونجا که من هنوز پیدا نکردم؟؟ چون اول عادت دارم مراحل جانبی برم بعد مرحله اصلی...خیلیاش آبی ها ولی بعضی هاش سفید با اینکه همشو کامل پیدا کردم

من رو ps3 تا وسط هاش رفتم فعلا :دی امروز گفتم یکمی brotherhood بازی کنم متوجه چیز افتضاحی شدم :|:|:| اقا دیگه موسیقی متنش هم کپی شدس =))

:| اساسین brother hood همون اوایل که میخواد با عموش از بالای یه برجکی بپره پایین تو رودخونه و بازی شروع میشه یه موسیقی پخش میشه :| شما کافیه اون موسیقی رو با مال rogue مقایسه کنید بفهمین کپی یعنی چی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or