ما برگشتیم بعد از ساعت ها به فنا رفتن:d
میدونی از چیه آخرش خوشم اومد؟ وقتی افتاد زمین بلند شد کلاه کشید سرش، عجب حرکتی بود. یعنی چیزیه که از Ezio از اول میخواستم ...
اره شاخ شده از پشتبوم افتاد پایین زمین خدا کمر خم کرد این بلند شد کلاشو انداخت رفت پی زن و زندگیش:dخونسرد شده اصاً عجیب غریب تو تریلر E3 داشت تو کشتی مشتی ـیا میترکید اخرش که رسید به کشتی یارو دوست عزیر گفت Sorry 4 the delay با این تیکشم حال کردم! با این خونسرد بازیاش خیلی حال میکنم تو AC2 یادمه باباشو داداشاش یک ساعت پیش مرده بودن رفت پیشه paola دوتا سوژه دید اصا یادش رفت قضییه از چه قراره :d
این تریلر Story کلا آدم رو نابود میکنه. من وقتی دیدم کیف کردم :biggrin1:
از ثانیه 1/22 تا 1/25 الطائر در لباس مستر اسسین
قراره با این لباس کنترلش کنیم
مادر جّان
یاد اون تریلر AC 2 انداخت که آهنگ Ezio Family روش بود و میگفت One k1ss
یاده خاطرات افتادم
روزی چند بار میدیدمش 2-3 بار رو شاخش بود یادمه صحنه ای که پدر و برادراشو دار میزنن توی تریلر موزیک متن فوق العاده داره بعد اتزیو داد میزنه *میکشمت تو مُردی*(یا میکشمت بخاطر مرگ اونا یه همچین چیزی)بعد موزیک اصلی شروع میشه و اتزیو شروع به کشتن میکنه و صدای تیغ اتزیو میاد وقتی داره سربازا رو میکشه
دنیایی بود این تریلر یادمه وقتی بازی رو گرفتم به همین تیکه اعدام رسیدم چون اون موزیک متنو نداشت بدفورم زد تو حالم اصلا انگار جفت پا اومدن تو تَهالم خیلی صحنه خشکی بود
اسم تریلرشم Ezio destiny بود آخ دوباره بدانلودمش :biggrin1:
Bh همچین تریلر باحالی نداشت.
نداشت ولی یه تریلر داشت Enter rome آخ آخ اونم روزی 2-3 بار رو شاخش بود موزیکی داشت در حده پاتایا:biggrin1:مست اهنگ و کمبو های اتزیو بودم و صحنه های برادریش! تو اوج بود این تریلرَم معلوم بود خیلی وقت روش گذاشتن البته Revelations تا امروز از داشتن همچین تریلری عاجزه این تریلره اسمش ریمیکس بود فکر کنم خیلی سرسری ساخته بودنش موزیکش که تعطیل بود صحن هاییم که نشون میداد خیلی بهم ریخته بود
اصلا دقت کردید سره AC2 و BH چندتا تریلر نشون میدادن از سازنده ها (که جلوه های گرافیکیم داشت معلوم بود روی این مصاحبه هام وقت میزارن) که سازنده ها از بازی و نوع اوری هاش میگن ولی اندفعه خبری از این تریلرا نیست به گمانم وقته سر خاروندن که هیچ وقته دماغ خاروندنم ندارن بدبختا بازیه 2-3 ساله رو یه ساله دارن میسازن :biggrin1:
اها اینم بگم دقت کردین تو تریلر های رسمی هیچ صدایی از الطائر نمیشنویم؟ تو این تریلرای لیک شده هم معلوم نیست که جای الطائر صحبت میکنه یکیش که صدای اتزیو بود (همون تریلری که POE دست الطائر بود) یه بار صدای افغانی روشه یه بار...
فکر کنم با شهباز مشکل پیدا کردن!
خلاصه صدای الطائر تو وضعیت بدی قرار داره
این ماریاـه گویا
راستی شمشیر جدیده اتزیو رو دیدین؟
باحاله ولی بیریخته یه نمه
صادق که معلوم نیست کجاس حسین که کار براش پیش اومد (ولی دمش گرم از همه فعال تر بود)سهراب که درساش سنگین شده علیرضام معلوم نیست کدوم گوریه:biggrin1:خودمم که روزی 25 ساعت کار دارم انصافا پتانسیل R حروم شد
قسمت شه یکم کارم کمتر شه بتونم بیام چندتا مطلب بزارم