میثم وادارم نکن دوباره 1ـشو بازی کنم میشه بار پتجمم
اون بازار دمشق خوراک من بود! هیچ سر بازی جون سالم از زیر خنجر من به در نمیبرد!
تازه برای شیطونی مردم بازار هم میکشتم
5 بار !!! چه حوصله ایی داری تو !!! من با وجود اینکه عشق الطیرم ( اینم بخاطر مهراد از این به بعد میگیم الطیر ) فقط 2 بار بازی رو تموم کردم
درباره ی Five Seals
این five seals که اتزیو به دنبالش هست لازم هست بدونید،این fs از Those Who Came Before به الطائر رسیده.درواقع 5 تکه بهشتی هست که الطائر به دستش آورد.(حدس).
5 تکه بهشتی شامل:The Staff -The Shroud-The Crystal Skull-The Sword-The Apple of Edens میشه.همه ی این ها در پازل ها نمایش داده شده اند و از تاثیرش و صاحبانش اطلاعات هست.The Staff رو همه در Ac2 و Ac:brotherhood دیدیم.aoe هم همینطور،میمونه بقیه..ای که بگم اون دبیر عربی تون....مهراد عزیز!دلبندم!الطائر اسم فاعل از الطیر هست.جمع مکسر الطیر هم میشود:الطیور!اسم الطیر یه اسم معرفه هست.معنی صفتی نمیده و نمیشه روی کسی گذاشت پس نمیشه روی کسی گذاشت.الطائر یا الطایر یعنی کسی که پرواز میکنه.همچنین ما یه صور فلکی به اسم الطائر داریم.البته حالا هر جور راحتی فقط اینو گفتم که بدونیم.
به جان خودم این مهراد فریبم داد ، من از همون اول میگفتم الطائر
یعنی منظورت اینه که اون Apple و Staff جرئی از همون Seal ها هستن ؟! راستی اگه اشتباه نکنم Staff همون اول BH توی زمین فرو میره ( داخل کلیسا ) پس اتزیو چطوری میخواد دوباره پیداش کنه ؟!
آخرین ویرایش: