Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
منکه فقط با اسسین های خاور میانه ای میتونم ارتباط برقرار کنم و هیچکدوم از اسسین های دیگه برام جذاب نبوده. البته اتزیو ایتالیا هم جذاب بود ولی بقیش نه. این DLC رایگانه ؟ الان اسسین میراژ توی گیم پس هست میشه باهاش اینو بازی کرد؟

منکه فقط با اسسین های خاور میانه ای میتونم ارتباط برقرار کنم و هیچکدوم از اسسین های دیگه برام جذاب نبوده. البته اتزیو ایتالیا هم جذاب بود ولی بقیش نه. این DLC رایگانه ؟ الان اسسین میراژ توی گیم پس هست میشه باهاش اینو بازی کرد؟
میراژ و اریجینز در لیگ دیگه هستند

خود عسل

فکر کنم رایگانه

این میراژ رو چند هفته پیش تموم کردم واقعا مسخره بود بازیش. انگار هیچی نداشت ینی بازی ها قدیمی 2010-2009 اساسینز محتوا بیشتری داشتن از این.
قشنگ DLC خالص بوده. من هیچی از بازگشت به ریشه ها هم ندیدم داخلش چهار تا قایم شدن تو علف و اون چیزا رو پشت بوم ها اضافه کردن میگن بازگشت به ریشه

کی دلش بازگشت به ریشه ها میخواست؟

گاهی وقتها دل آدم یچیز میگه و منطق چیز دیگری..
درک میکنم اون حس پرشوری رو که میگه "میخوام یه اسسینز کرید ایرانی بسازم". اما بنظرم وقتی بودجه و اندازه تیم تا این حد کوچیک هست, کتابخانه Unreal Engine و کنار هم قرار دادن یکسری Asset قرار نیست معجزه ای بکنه.
عقل حکم میکنه روی پروژه های واقع بینانه مترکز بشیم. ایده های خلاقانه, جمع و جور و قابل پیاده سازی.

واسه تجربه این دی ال سی باید بازی رو تموم کرده باشیم یا از اول بازی میشه واردش شد؟ چون سیو اتمام بازی رو بعد از پاک کردن بازی از کنسول ندارم.
تو همون منوی اصلی گزینه دسترسی مستقیم بهش اضافه میشه خوشبختانه.

چند ساعته ؟؟

خود بازی اصلی عالی بود .
فعلا زیاد دی ال سی رو بازی نکردم، تازه رسیدم عربستان.
الان اون مرحله ام که باید از زندان فرار کنیم، اون مقداری که تو محیط جدید گشتم به نظرم خوب در کار کردن و وقت گذاشتن براش.

نمی‌دونم بچه ها قبلاً گفته یا نه ولی بازی الان فیلتر های تصویری دیگه ای بجز اساسینز کرید ۱ داره و میشه آزادشون کرد مثل فیلتر رنگی اساسینز کرید ۲ و اورجینز.

• Cool
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or