Multi Platform Assassin's Creed Liberation HD

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Assassin's Creed Liberation HD

18767966776817326857.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Sofia
Engine:
AnvilNext
Genre:
Action Adventure
Ratings: ESRB M
Mode:
Single Player - Multi Player

Assassin's Creed Liberation HD نسخه بهبود یافته Assassin's Creed III Liberation هست که مدتی پیش برای PS Vita منتشر شد و حالا توسط Ubi برا PC هم تایید شد! بازی علاوه بر بهبود گرافیکی تغییرات اساسی زیادی هم خواهد داشت گیم پلی صدا گذاری موزیک ها همه از جمله این تغییرات میشن یک سری مراحل اضافی هم به بازی اضافه شده طبق گفته Ubi بازی از نظر گرافیکی شبیه ACIII خواهد شد.
بازی در بین سال های 1765 و 1777 و در اواخر جنگ بین فرانسه و هند و در شهر New Orleans و Louisiana Bayou ( قسمتی مرداب مانند در رودخانه Louisiana واقع در شهر New Orlean ) رخ میده شخصیت اصلی بازی دختری فرانسوی آفریقایی به اسم Aveline de Grandpré هست.

Aveline de Grandpré

New Orleans

Louisiana Bayou

در تصویر زیر میشه تفاوت گرافیکی Liberation HD با Liberation دید!

2874x1356

Screenshots

1280x720

Trailer

news_ac_liberation_hd_announced-14596.jpg

Annoucement trailer (UK) - 720p

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
ماشالله این یوبی سافت از ته مونده عناوینش هم استفاده میکنه تا حیف نشه آفرین :|

میگم این دقیق مراحلش کپی نسخه PS Vita ـش هست؟؟؟
حالا کسایی که بازی کرده بودن قشنگم هست؟

بازیه جالبیه.ولی به نظرم اگه میشد بین ac3 و ac4 عرضه بشه بهتر بود.چون گفته شده تمام انیمیشنها از اول ساخته شدن و گرافیک بهتر شده میشه بهش امیدوار بود،اما به عنوان یه نسخه ی فرعی!من احتمال میدم که یوبیسافت از همین الان داره روی نسخه ی پنجم کار میکنه،ولی دیده که ساخت و توسعه اش بیشتر از یکی دو سال زمان میبره،به خاطر همین این رو به عنوان یه پیش غذا(!) عرضه میکنه تا اصل کاریش آماده بشه.ما که فعلا منتظر edward و blackbeard میمونیم!

ماشالله این یوبی سافت از ته مونده عناوینش هم استفاده میکنه تا حیف نشه آفرین :|

میگم این دقیق مراحلش کپی نسخه PS Vita ـش هست؟؟؟
حالا کسایی که بازی کرده بودن قشنگم هست؟

بازیش واقعا مالی نبود اون موقع جز گرونترین بازی های ویتا بود علاوه بر افت فریم تو برخی صحنه ها هوش مصنوعی NPC ها به شدت ضعیف بود و همه یه شکل و موقع مبارزات همینجوری نگات می کردن و اصلا مثل ACIII چیزی به نام ماموریت جانبی نداشت. یه بخش آنلاین خیلی مسخره هم داشت که مثل بخش فرستادن اساسین ها به ماموریت تو ACIII بود ولی در کل رو ویتا گرافیک خیلی خوبی داشت و حتی سیستم تغییر آب و هوا هم به بهترین شکل وجود داشت.

اگه بجای اینکار میومد ac bloodline رو همچین زحمتی روش میکشیدکپیشد شرکت محبوب من! چون اصلا اون بازی حرف نداشت

اون که بازی نبود همش از یه جا میرفتی به یه جا. تو 3 ساعت گیم پلی که داشت بعد از 30 دقیقه، شدیدا تکراری و کسل کننده می شد./

بازی‌سنتر | نقد و بررسی | PSP | Assassin's Creed: Bloodlines | خواندن نقد و بررسی | عقابی با بال های شکسته

بازی نسبتا خوبیه ولی باگهاش یکم آزار دهنده هستند. گرافیک فنی هم یک لول از AC 3 پایینتره ولی بعضی جاها لبه ها توی ذوق میزنند)x
داستانش هم بدک نیست و من از کل شخصیت هاش فقط از ژرارد خوشم اومد:x

سلام دوستان بازی کی منتشر میشه ؟
فکر کنم 14 ژانویه منتشر میشه:bighug:

بازی نسبتا خوبیه ولی باگهاش یکم آزار دهنده هستند. گرافیک فنی هم یک لول از AC 3 پایینتره ولی بعضی جاها لبه ها توی ذوق میزنند)x
داستانش هم بدک نیست و من از کل شخصیت هاش فقط از ژرارد خوشم اومد:x
آره داداش شخصیت Gérald خیلی خوب بود منم خیلی ازش خوشم اومد
پتانسیل ادامه رو داره یه رابطه ای بین اون و Aveline داشت شکل می گرفت که البته من ترجیح میدم Aveline با Connor ازدواج کنه خیلی باحال میشه :دی
اون مرحله که با Connor میرفت خیلی خوب بود ولی برام سواله که چرا تو خود ACIII نبود؟!

گرافیکو که میشه گفت خوبه دوستانی که رو ویتا بازی کردن بازی خوبه ؟؟ ارزش داره بشینیم پای دانلود؟
داداش من واسه PS3 دانلود کردم این بازیو باید بگم که در حد نسخه های اصلی نیست کوتاه تر از اوناست ولی بازم میتونه برای مدتی سرگرمت کنه
حجمش هم زیاد نیست میتونی راحت دانلود کنی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or