Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

آقایون بازی واقعا خوبه یا من زیادی دارم باهاش حال میکنم ؟ :-/:d

من عملا بع از شماره دوم سری دیگه حالم از اسم AC بهم میخورد و جوری بود که دیگه حتی AC R و AC 3 رو تموم نکردم و فقط در حد یک ساعت بازی کردم و بعدا هم پرتشون کردم تو سطل اشغال !:d ولی این IV خیلی خوبه !! یعنی خیلی خیلی خوبه :d

بازی واقعا نو و جدید و گسترده شده و خیلی بیشتر شبیه یه عنوان و شماره جدید شده ! کاراکتر ادوارد فوق العاده هست و خیلی خیلی بهتر از اون کانر اشغال کله هست !

گرافیک و موسیقی بازی هم واقعا خوبه و مکانیزم کشتی ها و دزدی کردن ها هم که جای تعریف نداره !

کلا من جز کسایی بودم که تا میتونستم ACIV رو ترول میکردم ولی واقعا ایندفعه رو سفیدمون کرد !

در کل بازی فوق العاده ای هست !

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال اونجایی که 5 تا کلید می خواست برای باز کردنش کجا بود ؟ جاشو یادم رفته
خود در رو میگم
شما برو به great inagua اونجا برو به hideout خودت اونجا یه علامت تمپلارهارو می بینی، برو همونجا کلیدهارو استفاده کن و لباس رو آزاد کن
بعله...

بله وحید جان رو هممون همچون تاثیری گذاشت :دی حالا آخراش خیلی خیلی خفن میشه :دی و مثل 3 ـش نیست :| ! اگه دوست داری یه تیکه ـشو بدونی پایینو بخون :| :
کانر با دشمن اصلیش که قصد جونشو داره میشینه سر یه میز ( تو یه کافه در حالی که تیر آهن تو شیکم کانره و اون یارو هم زخمیه :| ) بعد با هم یه لیوان نوشیدنی میخورن بعد طی فعل و انفعالاتی کانر یارو رو بعدا میکشه :| ! بعد جالبه با وجو تیر آهن مثل بنز میدوه و فری رانینگ هم میکنه :| ! کلا کانر بیخود ترین اسسین بازی بود درست مثل AVELIN که من ازش متنفرم :دی )

آقایون بازی واقعا خوبه یا من زیادی دارم باهاش حال میکنم ؟ :-/:d

من عملا بع از شماره دوم سری دیگه حالم از اسم AC بهم میخورد و جوری بود که دیگه حتی AC R و AC 3 رو تموم نکردم و فقط در حد یک ساعت بازی کردم و بعدا هم پرتشون کردم تو سطل اشغال !:d ولی این IV خیلی خوبه !! یعنی خیلی خیلی خوبه :d

بازی واقعا نو و جدید و گسترده شده و خیلی بیشتر شبیه یه عنوان و شماره جدید شده ! کاراکتر ادوارد فوق العاده هست و خیلی خیلی بهتر از اون کانر اشغال کله هست !

گرافیک و موسیقی بازی هم واقعا خوبه و مکانیزم کشتی ها و دزدی کردن ها هم که جای تعریف نداره !

کلا من جز کسایی بودم که تا میتونستم ACIV رو ترول میکردم ولی واقعا ایندفعه رو سفیدمون کرد !

در کل بازی فوق العاده ای هست !
دقیقا منم همین حس رو نسبت به شماره های قبل و این شماره داشتم :دی
از بیکاری اومدم یکم بازیش کنم که یکم شد 50 ساعت :|

من 6 اپیزود داستان رو رفتم! الان فقط 4-5 روزه دارم غارت میکنم و گنج ها رو هم همه رو پیدا کردم! فکر نمیکردم لجندری ها اینقدر آسون باشه! ولی با آپگرید کشتی ظرف 20 ثانیه تسخیر میشن! سوای اینکه بازی دیگه به اساسین ها ربطی نداره! بازی معرکه ای هست!!

یکی محل گنج ها رو رو نقشه بگه ممنون همونا که از اسکلت جمع میکنیم
مختصات جزیره ها هست ولی اینکه کجای جزیرست خودش مساله ایه حالا جزایر کوچیک خوبه اون بزرگا سخته پیدا کردنش

یکی محل گنج ها رو رو نقشه بگه ممنون همونا که از اسکلت جمع میکنیم
مختصات جزیره ها هست ولی اینکه کجای جزیرست خودش مساله ایه حالا جزایر کوچیک خوبه اون بزرگا سخته پیدا کردنش
از رو خود نقشه نیگا کنی تابلوه! هر کدوم خواستی بگو من جاش رو بت بگم؟

این ماموریت های tempeler hunter تا چهارتاش که تموم کردم دیگه نمیدونم کجاست میشه راهنمایی کنید؟

منم همین مشکل رو داشتم ولی وقتی بازی تموم شده بود تو شهر کینگستون که با حرف K رو نقشه معلومه همه view point ها رو باز کردم و بعدشن رو همون نقشه شهر ظاهر شد

بچه ها من همینجوری دور میزدم رو زمین نوشته بود دایره بزن زدم یه صندوق از زیر زمین در آورد
burid custum یاهمچین چیزی نوشت
نوشته بود 1/22 بقیشو کسی میدونه کجاست ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or