saeidrezay
کاربر سایت
بچه ها کسی لایو بازی میکنه?
میخوام بدونم ارزش گرفتن رو داره چون من دیسک دو رو نگرفتم
By Tapatalk
میخوام بدونم ارزش گرفتن رو داره چون من دیسک دو رو نگرفتم
By Tapatalk
:d دوستان یه سوال اونجایی که 5 تا کلید می خواست برای باز کردنش کجا بود ؟ جاشو یادم رفته
خود در رو میگم
بعله...شما برو به great inagua اونجا برو به hideout خودت اونجا یه علامت تمپلارهارو می بینی، برو همونجا کلیدهارو استفاده کن و لباس رو آزاد کن
! اگه دوست داری یه تیکه ـشو بدونی پایینو بخون
:
) بعد با هم یه لیوان نوشیدنی میخورن بعد طی فعل و انفعالاتی کانر یارو رو بعدا میکشه
! بعد جالبه با وجو تیر آهن مثل بنز میدوه و فری رانینگ هم میکنه
! کلا کانر بیخود ترین اسسین بازی بود درست مثل AVELIN که من ازش متنفرم دقیقا منم همین حس رو نسبت به شماره های قبل و این شماره داشتمآقایون بازی واقعا خوبه یا من زیادی دارم باهاش حال میکنم ؟:d
من عملا بع از شماره دوم سری دیگه حالم از اسم AC بهم میخورد و جوری بود که دیگه حتی AC R و AC 3 رو تموم نکردم و فقط در حد یک ساعت بازی کردم و بعدا هم پرتشون کردم تو سطل اشغال !:d ولی این IV خیلی خوبه !! یعنی خیلی خیلی خوبه :d
بازی واقعا نو و جدید و گسترده شده و خیلی بیشتر شبیه یه عنوان و شماره جدید شده ! کاراکتر ادوارد فوق العاده هست و خیلی خیلی بهتر از اون کانر اشغال کله هست !
گرافیک و موسیقی بازی هم واقعا خوبه و مکانیزم کشتی ها و دزدی کردن ها هم که جای تعریف نداره !
کلا من جز کسایی بودم که تا میتونستم ACIV رو ترول میکردم ولی واقعا ایندفعه رو سفیدمون کرد !
در کل بازی فوق العاده ای هست !

دقیقا منم همین حس رو نسبت به شماره های قبل و این شماره داشتم
از بیکاری اومدم یکم بازیش کنم که یکم شد 50 ساعت![]()
:dاز رو خود نقشه نیگا کنی تابلوه! هر کدوم خواستی بگو من جاش رو بت بگم؟یکی محل گنج ها رو رو نقشه بگه ممنون همونا که از اسکلت جمع میکنیم
مختصات جزیره ها هست ولی اینکه کجای جزیرست خودش مساله ایه حالا جزایر کوچیک خوبه اون بزرگا سخته پیدا کردنش
این ماموریت های tempeler hunter تا چهارتاش که تموم کردم دیگه نمیدونم کجاست میشه راهنمایی کنید؟