Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

چاقو پرتابی نمیشه خرید ؟ :| من یدونه اول بازی از رو میز ورداشتم بعدا تو 30 درصد اسلحه بیهوشیم تیر نداشت با جاقو زدمش , یارو رو لوت هم کردم نه چاقو رو پس داد نه چیزی :| الانم که سکانس 7 تموم شد :| چاقو هم ندارم :|

دوستان کسی می تونه محل دقیق گنج ها روی نقشه رو بگه یا با عکس بذاره . منظورم نقشه های گنجی که از جسدها پیدا می کنیم . لینک هم قبوله ها :d
راستی تیر کمان در این شماره نداره ؟

یه مختصات پایین هر عکس داره :دی
شما اگه دریانورد بودی چچجوری مختصاتو پیدا میکردی ؟ :دی از رو نقشه :دی لذتش به اینه که خودت از رو مختصات پیدا کنی :دی
چاقو پرتابی نمیشه خرید ؟ :| من یدونه اول بازی از رو میز ورداشتم بعدا تو 30 درصد اسلحه بیهوشیم تیر نداشت با جاقو زدمش , یارو رو لوت هم کردم نه چاقو رو پس داد نه چیزی :| الانم که سکانس 7 تموم شد :| چاقو هم ندارم :|
کسی نمیدونه ؟

یک DLC دیگه برا بازی به نام Blackbeard's Wrath احتمالا تایید میشه :دی که همینجور که از اسمش پیداست مربوط به بلک بیرده :دی
Assassin’s Creed 4: Blackbeard’s Wrath DLC outed by PS3 trophies

بالاخره تمومش كردم.تو اين چند ساعت اخر هم مراحل روي آب واقعا خسته كننده و أعصاب خورد كن بود:|
نه دیگه بی انصافی نکن :دی بازیه خوبی بود.
فقط سیستم مبارزات بازی خیلی باگ داشت که اصلا معلوم نبود شمشیر به کجا داره میخوره :دی یا اینکه بعضی وقتا رو طرف قفل نمیکرد :|

تو گرفتن این اچیومنت مشکل دارم، هرجوری میرم رو کشتی دشمن حتی مطمئنم که هیچ کدوم از افرادمم نمی میره بازم نمیشه:

All Aboard
Board a ship without losing any crew members

تو گرفتن این اچیومنت مشکل دارم، هرجوری میرم رو کشتی دشمن حتی مطمئنم که هیچ کدوم از افرادمم نمی میره بازم نمیشه:

All Aboard
Board a ship without losing any crew members

من یه کشتی رو زدم و قبل از اینکه بخوام با کشتی بوردش کنم پریدم و خودم رفتم همه رو کشتم و بعد برگشتم توی کشتی و بوردش کردم...برای من اینطور باز شد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or