Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

چقدر طول کشید تا خر خره اپگریدش کردی ؟
باید حوصله داشته باشی هم پول زیادی میخواد هم تازه آخرین درجه آپگریدهای کشتی رو علاوه بر اینکه باید پول خیلی زیادی داشته باشی برای هر کدوم ، باید بری نقشه های ساختن آخرین درجه آپگریدها رو تو بازی پیدا کنی بعد آنلاک بشه بخری
سختی داره ولی بعدش لذت بخش میشه حمله میکنی به کشتی ها تو کمترین زمان تسخیرشون میکنی

دوستان اسسین باز بیزحمت بگین بازی ارزش خرید داره یا نه؟یعنی مثل AC3 یا بیشتر شبیه AC2 و AC:Brotherhood هست؟

بازی یکی از خاطره انگیز ترین بازی های تمام طول بازی من هست و به راستی آدم اصلا از بازی کردن باهاش خسته نميشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان مرحله اصلی بازی همون علامت تعجب زرد رنگ در منطقه ایی واقع شده ک هنوز فعال نشده یعنی منطقه غیر قابل دسترسی است .خوب چه کنم که منطقه رو فعال کنم ؟ بازی هم راهنمای خاصی وجود ندارد

دوستان مرحله اصلی بازی همون علامت تعجب زرد رنگ در منطقه ایی واقع شده ک هنوز فعال نشده یعنی منطقه غیر قابل دسترسی است .خوب چه کنم که منطقه رو فعال کنم ؟ بازی هم راهنمای خاصی وجود ندارد

احتمالا باید از یه راه دیگه بری اونجا مثلا من با کشتی میخواستم برم یه جایی که باید از بین کشتی های دشمن میرفتم ولی خواستم دورشون بزنم که اون راه غیر فعال بود و نمیشد رفت و باید از بین کشتی ها میگذشتم

چند روز پیش استانبول بودم، تبلیغات بازی به طور گسترده ای همه جا دیده می شد، به خصوص تو ایستگاه های مترو و ترانوا و کلا تو اکثر خیابان های مرکزی استانبول.....
معلومه یوبی سافت خیلی خوب روی تبلیغات بازی کار کرده.

برای پول یک باگ خوف در بازی هست
زیرا:
تو لیدربورد در monthly total money earned
نفر اول و دوم 2147483647 پول بدست اورده!!!

تو خیلی از بازی ها کلا از این بیشتر نمیشه پول جمع کرد.
دلیل استفاده از این عدد هم این هست که برای ذخیره اعداد معمولا بیشتر از 32 بیت حافظه تعریف نمیشه که میشه 4294967296
که نصفش اعداد منفی هست و یکیش هم خود صفر هست.
بنابراین این عدد 1 - 22[SUP]31[/SUP] هست که میشه 2147483647

آخرین ویرایش:

یک راهش اینه که فورتی که در اون منطقه هست رو اول تسخیر کنید و بعد برای شروع مرحله به اونجا برین یا اینکه همینطور برین اونجا و با نزدیک شدن به شهر از شما میخواهد که در صورت تمایل به شهر وارد بشین

By Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or