خیر...دوستان من وقتی میرم توی اتاق شخصی ادوارد تو کشتیش و وقتی کناره نقشه وامیستم و میخوام کشتیهایی که فرستادم به بندرگاه رو کنترل کنم میگه باید وصل به لایو بشی؟؟؟
راهی نداره بدو وصل شدن به لایو بتونم وارد اون تیکه بشم؟؟
راه دیگه ای واسه کنترل کشتیهایی که گرفتم وجود نداره؟؟
گلد میخواددوستانی که لایو رفتن یه توضیح میدین که گلد میخواد یا نه کلا لایوش حال میده یا نه؟
)
)اتفاقا من با این سیستم خیلی حال میکردم به نظرم این سیستم باعث میشه که شکار حیوان هم کاملا لذت بخش باشه ولی اگه شما حال نمیکنید میتونید به جای شکار پوست حیوانات رو بخرید از مغازه ها (که این قابلیت تو far cry 3 نبود).من با این سیستم آپگرید که که قبلاََ تو فارکرای3 هم استفاده شده بود زیاد خوشم نمیاد . هی باید بری دنبال فلان حیوان
دیگه مجبوری یه مقداریشو انجام دادم تا فقط نیازم رقع بشه
خب من این تمپلار ارمور رو گرفتمش...از نظر ظاهری که به نظرم از لباس اسسینا بهتره ولی خب ارمور بهتری هستش و جاهایی که تفنگدار زیادن به درد میخوره...
یکی از Legendery Ship هارو ترکوندم ولی 2000 تا بیشتر پول نداد اصلا نشد Boardش کنم !
از پایین سمت راستیه بود !

سوال دیگه من این هست که همه اجزا کشتی خود را تا درجه یکی مونده به اخر اپگرید کردم.ولی با اینکه پول و مهمات کافی دارم ولی برای پر کردن درجه اخرش مشکل دارم و ارور قرمز رنگی هم میده.
چطوری میشه اخرین درجه اپگرید کشتی خودم را فعال کنم؟؟
اگه بازی رو تموم کنم و آپگرید های کشتی رو هم کامل کنم ، کشتیم مثل لجندری شیپ ها بزرگ و قوی میشه؟