Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

خیلی ممنون برای راهنماییتون ;)
یا قمر بنی هاشم من همشو خرج کرد :)))
حالا بهترین راه برای پول چمع کردن زیاد و سریع چیه :((
به نظرم اول برو کشتی رو قوی کن تا بتونی کشتی های بزرگ رو بگیری چون پول توشه!:دی
من که تا jack daw رو گرفتم بیخیال داستان بازی شدم تا بتونم اول کشتی رو قوی و قدرتمند کنم بعد برم بازی کنم( البته برای کسانی که حوصله ندارن پیشنهاد نمیکنم!:|:دی)

کسی لباس قوم مایا رو گرفته ؟!!:دی

کسی لباس قوم مایا رو گرفته ؟!!:دی
نه بابا...من هنوز کل سنگارو پیدا نکردم....کل اوت‌فیتارو هم گرفتم...بجز این!:دیباید کل نقشه باز بشه که لازمش یه کشتی خوف هست که بری فورتا رو بترکونی که من تازه از ۴۰٪ شروع کردم به آپگریدتخصصی جک‌داُو...

دوستان گرافیک بازی واقعا بالا است؟؟؟....چند تا عکس دیدم گرافیکش معرکه بود...طرف با ایکس باکس بازی می کنه چون وان هنوز لانچ نشده می پرسم

کسی لباس قوم مایا رو گرفته ؟!!
اصلا لباس جالبی نبود من که اصلا باهاش حال نکردم /:)
دوستان گرافیک بازی واقعا بالا است؟؟؟....چند تا عکس دیدم گرافیکش معرکه بود...طرف با ایکس باکس بازی می کنه چون وان هنوز لانچ نشده می پرسم
وجدانی من اصلا منتظر این سری نبودم میگفتم باز یک شماره مثل سری های قبلٍ ولی کلا منو این بازی سورپرایز کرد داستان خوب ، گرافیک خوب ، کلا جذاب ، میشینی پشت دستگاه نمیتونی دل بکنی هی میگی بذار برم ببینم چی میشه
درکل یه Adventure به تمام معنی :-bd

آخرین ویرایش:
دوستان منم بازیو گرفتم ! ( رو پی اس 3 البته ولی اینجا چون بیشتر چک میشه همینجا میگم )
اول از همه بگم که بعد از 3 من کلا قطع امید کردم به سری :| ولی دقیقا به محض ورود به منوی اصلی 4 جو گیر شدم و واقعا هم بی هدف جو گیر نشدم :دی چون بازی یه سروگردن بهتر از 3 ـشه ! و هی میگم کاش هیچوقت 3 ـش نمیومد ... اولین چیزی که تو هاوانا ( اولین شهری که واردش میشین ) نظرتونو جلب میکنه فضای شهره و مهم تر از همه منو یاده اسسینز 2 انداخت :دی ! دوم از همه داستان بازی خیلی شاخه :دی خیلی سورپرایز داره ! سوم از همه شخصیت ادوارد فوق العاده ـست :دی ! از همون اول بازی عاشق رفتارش شدم :دی خیلی خوبه ! از کانر بی خاصیت بهتره :|
یه مشکل هست اونم گه گاهی تو پی اس 3 افت فریم میگیره ! نمیدونم رو 360 ـم اینجوریه یا نه ولی گرافیکش خیلی خوبه ! راضیم ازش

واقعا گرافیک بازی خوبه؟؟؟؟؟؟؟ تمام اشیا لبه تیز دارن مخصوصا سایه ها انگار سیم خارداره
این متاسفانه از ایراد های موتور anvil next هست که متاسفانه تو نسخه ی 3 هم بعضی از سایه های بازی لبه تیز دارن و این مشکل تو این بازی هم هست که میشه اینو به پای محدودیت کنسول ها و بزرگ بودن بازی دونست.ولی به نظر من فقط موسیقی شاهکار این بازی کافیه برای لذت بردن ازش:d (موسیقی های این عنوان هم سطح با ساخته های جسپر کید قرار میگیره)حالا گیم پلی بماند.

واقعا گرافیک بازی خوبه؟؟؟؟؟؟؟ تمام اشیا لبه تیز دارن مخصوصا سایه ها انگار سیم خارداره
گرافیک خارق الاده به تلو - خوب به اینو جی تی ای و بد به دوک نوکم میگن :| ! وسعت شهرو جزئیاتم در نظر بگیرید ! اینم درنظر بگیرید انویل چه انجینه خزیه :دی ( شوخی کردم :دی )
ولی تعداد شهروندا رو هم بشمار دیگه :| نامردی نکنید :| خیلی هم از نظر هنری راضی کننده تست ولی باگ و افت فریم پا بر جاست :|

option send to kenweys fleet کشتی که تصرف کردید را به بندرگاه شما میفرسته
و شما میتونید در اتاقتان در کشتی خود این کشتی ها رو به ماموریت هایی بفرستید...
که هر ماموریت به نسبت درجه سختیش پولی به شما میده...(برای اضافه کردن بندرگاه کشتی هایی که بنظرتان ضعیف هستند و بدرد mission نمیخورند salvage کنید و کشتی هایی که fire power بالایی دارند قوی هستند مانند man o war نگه دارید و به ماموریت بفرستید...)
برای انجام این ماموریت ها هم نیازمند موادی هستید که ان هارو با set battle کشتی های شما با چندین کشتی دیگه میتونید بدست بیارید...(قبل از اینکه وارد mission های موجود برای اون منطقه بشید اگر Y رو بزنید میتونید هم راه رو امن تر کنید هم اون لوازم رو بدست بیارید.بنظر بنده هم 3 تا man o war برای جنگ و 6-7 کشتی سریع برای انجام ماموریت که trade باشه داشته باشید...)

آخرین ویرایش:
option send to kenweys fleet کشتی که تصرف کردید را به بندرگاه شما میفرسته
و شما میتونید در اتاقتان در کشتی خود این کشتی ها رو به ماموریت هایی بفرستید...
که هر ماموریت به نسبت درجه سختیش پولی به شما میده...(برای اضافه کردن بندرگاه کشتی هایی که بنظرتان ضعیف هستند و بدرد mission نمیخورند salvage کنید و کشتی هایی که fire power بالایی دارند قوی هستند مانند man o war نگه دارید و به ماموریت بفرستید...)
برای انجام این ماموریت ها هم نیازمند موادی هستید که ان هارو با set battle کشتی های شما با چندین کشتی دیگه میتونید بدست بیارید...(قبل از اینکه وارد mission های موجود برای اون منطقه بشید اگر Y رو بزنید میتونید هم راه رو امن تر کنید هم اون لوازم رو بدست بیارید.بنظر بنده هم 3 تا man o war برای جنگ و 6-7 کشتی سریع برای انجام ماموریت که trade باشه داشته باشید...)
این گزینه ی option send to kenweys fleet دقیقا کجاست؟

این گزینه ی option send to kenweys fleet دقیقا کجاست؟
وقتی که کشتی نابود کردید(جونش قرمز شد)کنارش که برید board کنید و وقتی کشتی دشمن تصرف شد گزینه repair jackdaw
lower wanted level
send to kenway s fleet رو دارید;)
البته یک ذره باید برید جلو تا باز بشه...
برای کشتی سریع هم schooner رو پیشنهاد میکنم.(برای اولاش خیلی خوبه...ولی بعدا بدرد نیمخوره به دلیل اینکه بار کمی میتونه حمل کنه...)

آخرین ویرایش:
این موسیقی های بازی رسما منو روانی خودش کرد:dبه نظرم میتونیم موسیقی این عنوانو در حد ساخته های جسپر کید قرار بدیم.راستی من الان 5% از بازی رو رفتم و میخوام برم به جنگل برای افزایش پول و مهمات ولی نمیدونم چرا از وقتی وارد هاوانا میشه نمیتونیم به جنگل بریم؟

موسیقی بازی رو برایان تایلر ساخته که از دیدگاه اکثر موسیقی دانان یکی از بهترین موسیقی پردازان عصر جدید به حساب میاد . شاهکارهاش خیلی زیادن ولی در عرصه بازی میشه به موسیقی FAR CRY 3 اشاره کرد که واقعا کوبده و اتمسفریک بود

من با این سیستم آپگرید که که قبلاََ تو فارکرای3 هم استفاده شده بود زیاد خوشم نمیاد . هی باید بری دنبال فلان حیوان:|
دیگه مجبوری یه مقداریشو انجام دادم تا فقط نیازم رقع بشه

دوستان من وقتی میرم توی اتاق شخصی ادوارد تو کشتیش و وقتی کناره نقشه وامیستم و میخوام کشتیهایی که فرستادم به بندرگاه رو کنترل کنم میگه باید وصل به لایو بشی؟؟؟
راهی نداره بدو وصل شدن به لایو بتونم وارد اون تیکه بشم؟؟
راه دیگه ای واسه کنترل کشتیهایی که گرفتم وجود نداره؟؟

ما هم بازی رو روی 71% تموم کردم و عالی بود بخصوص نبرد های دریایش، بر خلاف نسخه 3 که اصلا با کانر حال نکردم این نسخه ادوارد واقعا با حال بود.

دوستانی که لایو رفتن یه توضیح میدین که گلد میخواد یا نه کلا لایوش حال میده یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or