Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

جالبه ولی خب یه ذره کوچولو اسپویلم داره!(خیلی کم!)
بعد از هک کامپیوتر اولیور یه سند میده که توش اطلاعات فوق العاده جالبی از جهات مختلف هست..‌مثلاً توی صفحه‌ی دوم یا سومش یه جورایی گفتن که یه نسخه‌هم توی مصر هستش(احتمالاً نسخه‌ی بعدی!)
کلا سند قشنگیه...اگه اون موقع نخوندینش توی تبلت sample 17 برید my files/Abstergo Entertainment و اسم سندم:
Confidential - subject - re: potential time periods?

دوستان دقت کردین تو این بازی "اسب" وجود نداره؟؟
من سی درصد رفتم ولی اصلا کمبودی احساس نکردم!واقعا جای خالی اسب حس نمیشه!!

دوستان دقت کردین تو این بازی "اسب" وجود نداره؟؟
من سی درصد رفتم ولی اصلا کمبودی احساس نکردم!واقعا جای خالی اسب حس نمیشه!!
خب بابا کلاً توی ابیم و به خشکیم که میرسیم کلاً جزیره رو در عرض دو دیقه پیاده میگردیم دیگه...
یه سوال ادوارد تو این بازی مستر اساسین میشه یا کلا از اساسین و انجمن های برادری خبری نیست؟

تا اینجا که خبری نیست...یعنی تا ۴۰٪ که من سینک کردم اصلاً اسسینم نشده...فقط لباساسسینا تنشه و اون اسسین کانترکتا و مقراسسینا و کلا مسائلی که کید(kidd) بهش گفته همش منشأش عطش ادوارد برای طلا و ثروته...ولی خداییش در طول این مسیر به شخصه تغییر رفتار ادوارد رو حس میکنم:دیبعد همونطور که منتور کید گفتش ادوارد اسسین نیست ولی خب هر کمکی که بهشون بکنه براش احترام و اعتبار میان اسسینا رو به ارمغان میاره...ولی به نظرم تا قبل از تموم شدن استوری بازی حتماً ادوارد اسسین میشه...بطور رسمی!:دی

اسپویل شدید...
دچار شبهه شدم :dمنتور کید همون دختره دوست ادوارده یا از سازندگان بازیه که گفته ادوارد اساسین نیست؟
منتورِ کید(kidd's mentor) همون یارو بود که توی یه مرحله میبینیش توی جنگل...همون مرحله که میری منطقه‌ی اسسین‌ها!
کید هم که همون دخترست(James Kidd ) که خودش رو بجای مرد(مثلاً) جا زده.
اون منتوره اونجا گفتش که تو از ما نیستی و هر کاریم بکنی فقط برات احترام میاره.
ولی میگم به نظرم تا قبل از پایان بازی رسماً اسسین بشه...
........
همونطور ک یکی از بچه‌ها صفحه‌ی قبل گفت حتماً توی ابسترگو برید و کامپبوترا رو هک کنید که اطلاعات جالبی توشونه.

[h=2][/h]
چرا این بازی اینقد بی روح و بدگرافیک و بدساخت درآوردن؟!!!! :| اصن شماره های قبلی رو هم نادیده بگیریم, از یوبی سافت بعید بود :|
نیم ساعته دارم بازی میکنم حالم بهم خورد واقعا !!
شما این حسو ندارین؟​

چرا این بازی اینقد بی روح و بدگرافیک و بدساخت درآوردن؟!!!! :| اصن شماره های قبلی رو هم نادیده بگیریم, از یوبی سافت بعید بود :|
نیم ساعته دارم بازی میکنم حالم بهم خورد واقعا !!
شما این حسو ندارین؟​

چرا منم اولش حالم بهم خورد مخصوصا از اون جزیره ای که اول توشیم,ولی رفتم جلوتر خیلی خیلی بهتر شد.ادامه بده خوب میشه ;)

اون هایی که از کشتی بازی خسته شدن میتونن اصلا از کشتی استفاده نکنن هرکدوم از Way point ها رو فعال کنید و برای بار دوم دیگه لازم نیست مسیر رو طی کنید تا به اونجا برسید از رو نقشه برید رو Way point و دکمه X رو بزنید تا شما رو به اونجا بربرید من خودم دیروز 4 ساعت بازی کردم ولی یک دقیقه هم سوار کشتی نبودم (البته بعضی روز ها هم رنگ خشکی رو نمیبینم )

این بازی فوقلعــــــــــــــــــــااااادس!!

داستانش عالی...گرافیکش حرف نداره رو نسخه 360...
هرچی بیشتر جلو میرم بیشتر خوشم میاد از این شاهکار!

اصلا و ابدا فکر نمیکردم که این قدر جالب و اعتیاد آور باشه دی:

یوبی سافت بالاخره یه بازی درست و حسابی هم ساخت دی:

از نسخه دوم هم جذاب تر و زیبا تره

تنها مشکلش هم به نظرم ساده شدن و آسون شدن بازی هست ، اصلا پول کم نمیارم ، با 30000 تا تقریبا همه چی میشه خرید

کسی هست داستان و از اول تا اخر بگه به ما که انگلیسی مان خوب نیست حداقل داستان وبفهمیم که بدانیم چی بازی میکنیم فقط بکش بکش نباشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or