Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

وقتی سوار کشتی هستین دکمه استارت رو فشار بدین و level کشتی خودتون رو ببینین
[mmansori85 لول = level اوکی

- - -ویرایش - - -

ابتدا باید همه استحکامات قلعه رو با کشتی نابود کنید :
1- به دور قلعه چرخ بزنید با سرعت بالا و سعی کنید از دست Mortar های دشمن فرار کنید
2- کشتی هایی که در اطراف Fort برای کمک بهش میان رو نادیده نگیرین و بعد از انهدام هر کدوم کشتی خودتون رو تعمیر کنید چون که از بین بردن یه FORT خیلی سخته
3- بعد از اینکه همه استحکامات از بین رفت در کنار بندرگاه قلعه پهلو بگیرید و افسر های ارشد قلعه که معمولا هم دوتا بیشتر نیستن ترور کنید
4- به اتاق جنگ برین و فرمانده قلعه رو از بین ببرین تا قلعه مال شما بشه
5-فیلمی نشان داده میشه که در اون دارید پرچم قلعه رو با پرچم سیاه عوض میکنید

اوه...اوه...چه سوتی‌ای دادم!
من فک کردم منظورش یه چیز دیگست...اوه اوه!

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

1- به دور قلعه چرخ بزنید با سرعت بالا و سعی کنید از دست Mortar های دشمن فرار کنید
2- کشتی هایی که در اطراف Fort برای کمک بهش میان رو نادیده نگیرین و بعد از انهدام هر کدوم کشتی خودتون رو تعمیر کنید چون که از بین بردن یه FORT خیلی سخته
3- بعد از اینکه همه استحکامات از بین رفت در کنار بندرگاه قلعه پهلو بگیرید و افسر های ارشد قلعه که معمولا هم دوتا بیشتر نیستن ترور کنید
ایشونم منظورشون قلعه‌های درون شهر هستن!
OK???:دی

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

سلام
یه سوال تو اپگریدبرای کشتی میتونین قابلیتی رو بازکنیم که خط خون کشتی افزایش پیداکنه همونی که گوشه سمت چپ تصویره

اون خط میزان سلامتی کشتی هستش. موقعی که تو نبردهای دریایی شرکت می کنید ازش کم می شه که نشون می ده کشتی آسیب دیده و وقتی نبرد تموم می شه باید کشتی رو تعمیر کنید.

دوستان گفتن واسه دیدن لول کشتی خودمون باید وقتی تو کشتی هستم استارت بزنم ولی لول نیست دقیقا کجا نوشته فقط مشخصات کشتی و چیزهایی که همراهمون هست با پول رو نسون میده

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال تو اپگریدبرای کشتی میتونین قابلیتی رو بازکنیم که خط خون کشتی افزایش پیداکنه همونی که گوشه سمت چپ تصویره

باید تو بخش آپگرید کشتی بخشه hull armour رو ارتقاع بدی

ممنون ولی منظورم قلعه های داخل شهر بود که دوستان گفتن نمیشه.

میخواستم آخرین لول hull armour رو آپگرید کنم و تمام آیتم های لازم رو هم داشتم ولی این پیام رو به رنگ قرمز نوشته بود Prerequisite: plan - elite hull و نمیشد آپگردی کرد این یعنی چی؟

آخرین ویرایش:
میخواستم آخرین لول hull armour رو آپگرید کنم و تمام آیتم های لازم رو هم داشتم ولی این پیام رو به رنگ قرمز نوشته بود Prerequisite: plan - elite hull و نمیشد آپگردی کرد این یعنی چی؟

دنبال این آیتم در داخل منوی Jackwall apperance بگردید

باید بری دنبال نقشه گنج تو بعضیاشون جای پول از این blueprint هاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or