13 درصد بازی رو رفتم صحنه غیر اخلاقی نداشت و فکر نکنم داشته باشه صحنه های سینماتیک رو میشه اسکیپ کرد ولی مراحل بازی رو نمیشه
خب منم بازیو گرفتم داره نصب میشه.ایشالا لذت میبریم![]()
بعضی از مشکلات و ضعف گرافیکی میتونه به این دلیل باشه که یوبیسافت تمرکزش رو روی نسخه های نسل بعدی گذاشته
این قطعا فقط نظر شما وعده ی کمی هست. برای خیلی ها هنوز زنده است و امید دارن بهتر بشه. البته خود من تا مکاشفات دوستش داشتم و نسخه 3 بخاطر خسته کنندگیش و کرکتر نچسبی مثل کانر باعث شد بازی رو تموم نکنم!
یا للعجب، یه چیزایی اینجا دیده می شه که اصلا مخ می ترکونه! چه ربطی داره آخه برادر من؟!
نه، فقط طرفداران پروپا قرص به بازی موندن، وگرنه دیگه عمر این سری بازی تموم شده. دیگه Watch Dogs جای اون رو می گیره...
عمر اساسین تموم نشده و هنوز خیلی جای کار داره، این بازی در ایران و در سراسر جهان میلیونها طرفدار پر و پا قرص و سینه چاک داره، خود من همه بازیهای این سری رو از اول بازی کردم، هر کدومشون رو چند بار، حتی همین نسخه سه رو که خیلی ها ازش ایراد می گیرن بازی کردم و خوشم اومد.
این که جای کار داره یا نه نیست، اینه که Ubisoft اصلا حاضر نیست تغییری بده توش و دیگه شورش رو در اورده از بس سال به سال تکرار کرده این بازی رو. من خودم فقط مقدار از 1 رو بازی کردم، 2 رو تموم کردم، پریدم 3 حالم به هم خورد از بازیش. کسانی مثل شما که از هر شماره خوششون میاد دارن کم و کمتر میشن. بازی به طرز وحشتناکی تکراری شده، طبیعی هم هست نمیشه به سیستم رو این همه تکرار کرد و انتظار داشت جذاب بمونه. اگر این همه بازی رو هر سال نمی دادن به این وضع نمی افتاد.