Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

منم بازیرو تجربه کردم برعکس نسخه ی 3 یا همین بتمنی که اومد از بازی خوشم اومده روایت داستان و شخصیت پردازی از نسخه ی سوم بهتره شروع بازی خیلی خوبه و سریع آدمو میبره تو بازی و داستان درست برعکس نسخه ی قبلی که خیلی بد و ضعیف شروع میشد ادمو میبره تو جریان اصلی و از قسمتای زائد و اضافی بازی قبلی خبری نیست ماموریتا و کاری جانبی که میشه تو بازی انجام داد بیشتر شدن و بازی کلا روون تره از باگای پرتعداد نسخه ی قبلیم خبری نیست بازی هنوز باگ داره اما میزان باگا کاهش پیدا کرده محیط بازی و گرافیکشم منو یاد ACII که به نظرم بهترین بازی سری بود میندازه که خیلی خوبه طراحی ساختمونا و محیط شهری در کل بهتر از 3 هست گرافیک بازیم خوبه عالی نیست اما با توجه به عظمت محیط قابل قبوله هوش مصنوعی سربازای دشمن و NPC دیگه خیلی قدیمی و احمقانه شده که اینم از ایرادای بازیه همونطور که از قبلم مشخص بود بازی تمرکز زیادی رو محیطای دریایی و کشتیا داره که با اینکه بازیرو جذاب کردن اما من کلا با این قسمتا تو بازی موافق نیستم اما قسمتای دریایی خوب از آب در اومدن ماموریتای اصلی بازیم خوبن اما مکانیزمای بازی دیگه واقعا تکراری شده و با اینکه با بازی روون و خوبی طرفیم اما همه چیز یجورایی تکراریه و همه ی ماموریتای بازیرو انگار چندین و چند بار انجام دادیم بزرگترین ایراد بازیم به نظرم همین حس تکراریه که به آدم میده
کلا AC:IV بازی خیلی بهتری از نسخه ی سومه و برای طرفدارای سری اگه انتظاراتشونو بیارن پایین بازی قابل قبولیه یه بازی که ساختار و ریتم منظم و مناسبی داره چیزی که نسخه ی قبلی نداشت من خودم قبل اومدنش خیلی از بازی بد میگفتم اما الان نظرم عوض شده اگه انتظاری یه بازی خارق العاده مثل نسخه ی دوم رو از بازی نداشته باشید از بازی لذت میبرید

بعضی از مشکلات و ضعف گرافیکی میتونه به این دلیل باشه که یوبیسافت تمرکزش رو روی نسخه های نسل بعدی گذاشته

یا للعجب، یه چیزایی اینجا دیده می شه که اصلا مخ می ترکونه! چه ربطی داره آخه برادر من؟!

این قطعا فقط نظر شما وعده ی کمی هست. برای خیلی ها هنوز زنده است و امید دارن بهتر بشه. البته خود من تا مکاشفات دوستش داشتم و نسخه 3 بخاطر خسته کنندگیش و کرکتر نچسبی مثل کانر باعث شد بازی رو تموم نکنم!

نه، فقط طرفداران پروپا قرص به بازی موندن، وگرنه دیگه عمر این سری بازی تموم شده. دیگه Watch Dogs جای اون رو می گیره...

یا للعجب، یه چیزایی اینجا دیده می شه که اصلا مخ می ترکونه! چه ربطی داره آخه برادر من؟!

نه، فقط طرفداران پروپا قرص به بازی موندن، وگرنه دیگه عمر این سری بازی تموم شده. دیگه Watch Dogs جای اون رو می گیره...

عمر اساسین تموم نشده و هنوز خیلی جای کار داره، این بازی در ایران و در سراسر جهان میلیونها طرفدار پر و پا قرص و سینه چاک داره، خود من همه بازیهای این سری رو از اول بازی کردم، هر کدومشون رو چند بار، حتی همین نسخه سه رو که خیلی ها ازش ایراد می گیرن بازی کردم و خوشم اومد.

عمر اساسین تموم نشده و هنوز خیلی جای کار داره، این بازی در ایران و در سراسر جهان میلیونها طرفدار پر و پا قرص و سینه چاک داره، خود من همه بازیهای این سری رو از اول بازی کردم، هر کدومشون رو چند بار، حتی همین نسخه سه رو که خیلی ها ازش ایراد می گیرن بازی کردم و خوشم اومد.

این که جای کار داره یا نه نیست، اینه که Ubisoft اصلا حاضر نیست تغییری بده توش و دیگه شورش رو در اورده از بس سال به سال تکرار کرده این بازی رو. من خودم فقط مقدار از 1 رو بازی کردم، 2 رو تموم کردم، پریدم 3 حالم به هم خورد از بازیش. کسانی مثل شما که از هر شماره خوششون میاد دارن کم و کمتر میشن. بازی به طرز وحشتناکی تکراری شده، طبیعی هم هست نمیشه به سیستم رو این همه تکرار کرد و انتظار داشت جذاب بمونه. اگر این همه بازی رو هر سال نمی دادن به این وضع نمی افتاد.

این که جای کار داره یا نه نیست، اینه که Ubisoft اصلا حاضر نیست تغییری بده توش و دیگه شورش رو در اورده از بس سال به سال تکرار کرده این بازی رو. من خودم فقط مقدار از 1 رو بازی کردم، 2 رو تموم کردم، پریدم 3 حالم به هم خورد از بازیش. کسانی مثل شما که از هر شماره خوششون میاد دارن کم و کمتر میشن. بازی به طرز وحشتناکی تکراری شده، طبیعی هم هست نمیشه به سیستم رو این همه تکرار کرد و انتظار داشت جذاب بمونه. اگر این همه بازی رو هر سال نمی دادن به این وضع نمی افتاد.

قبول دارم که مراحل کمی تکراریه ولی من از همون گشتن توی شهر و از در و دیوار بالا رفتن و انجام همون کارای تکراری لذت می برم، در ضمن یوبی سافت اگر از مشتری هاش مطمئن نبود این بازی رو هر سال منتشر نمی کرد. نسخه قبلی 12.5 میلیون نسخه فروش کرده و این نسخه هم پیش بینی شده که حداقل 10 میلیون نسخه فروش می کنه، یوبی سافت وقتی می بینه که مشتری داره طبیعیه که هر سال یه نسخه جدید می ده بیرون.....

بچه ها من وقتی دارم بازی مکینم یه هو از بازی میپره بیرون این ارور رو میده : failed to authorize disc بعد دستگاه ریستارت میشه میاد رو داشبورد. از چیه ؟ چیکار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or