Assassin's Creed III | PS3

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همون المان ها بودند ، فقط یه سر و دستی رویشون کشیده شده و محیط هم عوض شده ...
من کلاً با بازیهای استقلال آمریکا و جنگ شمالی و جنوبی هاش مشکل دارم ! :دی

تنها نکته خوب قابل ذکرش ، همون خرس ـه بود به قول امیرحسین !!! :دی

یه تریلر همین امروز دانلود کردم که In-game بازی رو بیشتر نشون میده نه مثل اون که یارو در میره اونم تیر میزنه به پاش!:|
گرافیکش خوب شده فکر کنم اسم موتورش Anvil هست؟ اگر کسی میدونه درستش رو بگه
یه صحنه از بازی نشون داد که صدها سرباز وایساده بودن اماده حمله من تا جایی که یادم میاد همچین جنگای شلوغی تو بازیا ندیدم که مثلا 500 تا سرباز یه سمت باشن در مقابل 400 تا دیگه :دی خیلی خوب بود در کل بازی عالی شده واقعا شدیدا هایپ شدیم رفت :دی
امیدوارم تو اینجور صحنه ها از افت فریم خبری نباشه...!

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 AM ارسال شده بود ----------

اميدوارم گيم پلي بازي از اون روند نسبتا تکراري اي که بهش دچار شده نجات پيدا کنه...
خیلی بهتر شده نیما معلومه که بازی رو از تکرار نجات دادن

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 AM ارسال شده بود ----------

همون المان ها بودند ، فقط یه سر و دستی رویشون کشیده شده و محیط هم عوض شده ...
بیخیال پسر! میخوایی spider-man بیارن ؟ خیلی سخت گیری:دی

نميدونم اين تريلر اخري كه از بازي اومده رو ديديد يا نه
توي اين تريلر انيميشن هاي كانر بسيار زيبا است
حتي به نظر من از u3 هم بهتره !!!
من به اين بازي بسيار اميدوارم.

نميدونم اين تريلر اخري كه از بازي اومده رو ديديد يا نه
توي اين تريلر انيميشن هاي كانر بسيار زيبا است
حتي به نظر من از u3 هم بهتره !!!
من به اين بازي بسيار اميدوارم.

ولی من امید ندارم !
به نظر من هرچی سری های این بازی بیشتر میشه بد تر میشه : به خاطر صلاحاش که پیشرفته میشن و به سمت باروت توپ و ... میرن =((

جناب dark sun حدس مي زنم تريلر اخري كه از بازي اومده رو نديدي
تريلر رو ببيني نظرت عوض مي شه .
اصلاً قابل مقايسه با عنوان هاي قبليش نيست .

کسی به هیدن بلیدم توجه نکرد؟
این دفعه کامل از اون جا در اومد!!!!خنجرش از تو دستش که قبلا در نمیومد در اومد خیلی خیلی عجیب بود ولی امیدوارم نخوره تو ذوفمون

یک هفته ای است که پیش فروش دیجیتالی این بازی در psn آغاز شده.
من این بازی رو پیش خرید کردم و لینک بازی یک هفته زودتر از انتشار جهانی در پروفایلم قرار می گیره.(نسخه معمولی:49.99 پوند)
دوستانی که بازی های farcry3 و most wanted2 v رو می خوان دیجیتالی بگیرند،به من پیام بدن تا دو لینک قابل تقسیم رو براشون بفرستم.
نسخه طلایی هم وجود داره با قیمت 84.44 پوند که شامل دو مرحله انحصاری و مضامین مولتی پلیر است.

یک هفته ای است که پیش فروش دیجیتالی این بازی در psn آغاز شده.
من این بازی رو پیش خرید کردم و لینک بازی یک هفته زودتر از انتشار جهانی در پروفایلم قرار می گیره.(نسخه معمولی:49.99 پوند)
دوستانی که بازی های farcry3 و most wanted2 v رو می خوان دیجیتالی بگیرند،به من پیام بدن تا دو لینک قابل تقسیم رو براشون بفرستم.
نسخه طلایی هم وجود داره با قیمت 84.44 پوند که شامل دو مرحله انحصاری و مضامین مولتی پلیر است.

واقعا خریدی:-o قیمتش افتضاحه!! نسخه فیزیکیش ارزونتر در میاد.الان تو خود بلاگ پلی استیشن همه سر قیمتش بلاگ رو رو سرشون گذاشتن.(با دو زار بیشتر میشه کالکتر فیزیکی خرید) اون مراحل انحصاری گیم پلیش رو هم رفته 1 ساعت نمیشه.مراحل کپرنیک تو برادرهود که یادتون هست;)

واقعا خریدی:-o قیمتش افتضاحه!! نسخه فیزیکیش ارزونتر در میاد.الان تو خود بلاگ پلی استیشن همه سر قیمتش بلاگ رو رو سرشون گذاشتن.(با دو زار بیشتر میشه کالکتر فیزیکی خرید) اون مراحل انحصاری گیم پلیش رو هم رفته 1 ساعت نمیشه.مراحل کپرنیک تو برادرهود که یادتون هست;)

این قیمت،سقف قیمت بازی های کامل و نسخه معمولی است که از قدیم الایام در psn و استور انگلستان وجود داشته..
قیمت کالکتور،دو برابر پک معمولی است که به تومان می شود سه برابر! دوزار حساب نمیشه که!
از طرفی این مبلغ،موقع انتشار بازی از حسابم برداشت میشه و اگر اکانتم خالی از اعتبار باشه،پیش خرید کنسل میشه؛بنابراین حتی اگر پشیمون بشم،چهار ماه برای خالی کردن اعتبارم وقت دارم..

این قیمت،سقف قیمت بازی های کامل و نسخه معمولی است که از قدیم الایام در psn و استور انگلستان وجود داشته..
قیمت کالکتور،دو برابر پک معمولی است که به تومان می شود سه برابر! دوزار حساب نمیشه که!
از طرفی این مبلغ،موقع انتشار بازی از حسابم برداشت میشه و اگر اکانتم خالی از اعتبار باشه،پیش خرید کنسل میشه؛بنابراین حتی اگر پشیمون بشم،چهار ماه برای خالی کردن اعتبارم وقت دارم..

پس تا اومدن بازی حسابتو کم کن تا خرید انجام نشه :d واقعا یه سری از بازی ها واقعا ظلمه خریدشون برای UK .

ارزش پوند حدود 1.5 برابر دلاره یعنی یه بازی روز که 60$ هستش باید حدودا 40 پوند باشه نه 50 پوند.همون البته بعضی وقتا قیمت درسته مثلا oddworld من 10 پوند خریدم که تو آمریکا 15 دلاره که درسته. بیچاره اروپاییهای غیر انگلیسی که عدد قیمت یوروشون با دلار یکیه. 20 دلار=20 یورو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or