Assassin's Creed III | PS3

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ارزش پوند حدود 1.5 برابر دلاره یعنی یه بازی روز که 60$ هستش باید حدودا 40 پوند باشه نه 50 پوند.همون البته بعضی وقتا قیمت درسته مثلا oddworld من 10 پوند خریدم که تو آمریکا 15 دلاره که درسته. بیچاره اروپاییهای غیر انگلیسی که عدد قیمت یوروشون با دلار یکیه. 20 دلار=20 یورو

از راهنمایی تون ممنون.
با این حساب به صرفه ترین قیمت،همون دلاره اما از طرفی سرور های آمریکایی یوبیسافت به مذاق ما ایرانی ها خوش نمیاد!(به استثنای کال آف و شوتر ها)
الان قیمت کرایسیس1،اگر اشتباه نکنم ،9 پوند وdeus ex ،هفده پونده که به نظر منطقی میاد؛کلاً نوسان قیمت توی این استور زیاده و حتی بازی های جدید هم پس چند ماه تخفیف می خورند..
اگر کسی برای تبادل لینک بود که مشکلی نیست اما اگر کسی نبود،پیش خریدو کنسل می کنم.

خدای من
چرا هیچکس از این بازی حرفی نمیزنه؟!
به نظر من Assassin creed واقعا به این جهش نیاز داشت نمایش فوق العاده ای داشت
با اینکه همه جور حرفی هم همیشه بوده
بازی هیچ شباهتی به Red dead نداره دلیل نمیشه چون 2تا حیوون انداختن توش بشه Red dead! گرافیک بازی عالی شده
راستی تو هیچ بازی به جز استراتژی ها که بحثش جداست این همه سرباز یه جا ندیده بودم:دی فوق العاده شده بازی

:pepsi:
خدای من
بازی هیچ شباهتی به Red dead نداره دلیل نمیشه چون 2تا حیوون انداختن توش بشه Red dead! گرافیک بازی عالی شده
راستی تو هیچ بازی به جز استراتژی ها که بحثش جداست این همه سرباز یه جا ندیده بودم:دی فوق العاده شده بازی
'

این بازی خود لغزشه اخرشه باو کی بیاد دارم میمیرم یدونه پپسی بدید جون بگیرم:pepsi:

خدای من

منم تا حالا ندیده بودم بازیی که واقع گرایانه باشه و فقط یه نفر یه لشکر رو قتل عام کنه ! :whistling::cheesygri .

ولی پیشرفت خیلی خوبی داشته از همه لحاظ ولی چهره ی این بابا مثل سرخ پوستاست ؟

خدای من
شباهت که خوده سازنده ها گفته بودن که از RDR الهام گرفتن اصلا هم بد و افت نیست این الهام گرفتن

متاسفانه تو بازیسنتر الهام رو با تقلید اشتباه گرفتن وگرنه کل بازی ها یجوری از هم الهام میگیرند و کامل ترش میکنن

RDR فوق العادست به نظرم بهترین بازییه که میشه ازش الهام گرفت

ولی جهشو هستم اساسی:biggrin1:ترکونده لامصب

این تریلر رو اگر ندیدین حتما ببینید مال قسمت شهر هست و کپچر شده از Wii U
http://trailers-ak.gametrailers.com/...0_3500_h32.mp4

انجمن برادریش به نظرم خیلی تکمیل تر شده الان دیگه فقط پیشرفت AI میخواد

منم تا حالا ندیده بودم بازیی که واقع گرایانه باشه و فقط یه نفر یه لشکر رو قتل عام کنه ! :cheesygri .

ولی پیشرفت خیلی خوبی داشته از همه لحاظ ولی چهره ی این بابا مثل سرخ پوستاست ؟
اگر بیش از این واقع گرایانه بشه کانر بدبخت همون سرباز اول میمیره :whistling:
آره آخه 2 رگست این یارو

---------- نوشته در 01:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:38 AM ارسال شده بود ----------

این تریلر رو اگر ندیدین حتما ببینید مال قسمت شهر هست و کپچر شده از Wii U
http://trailers-ak.gametrailers.com/...0_3500_h32.mp4

انجمن برادریش به نظرم خیلی تکمیل تر شده الان دیگه فقط پیشرفت AI میخواد
تریلر کی اومد؟ بعد E3?

خداییش بعضی صحنه هاش حرص آدم رو در میاره )xاون تریلری هست که اولش میگه : on this land I am torn اون جایی که به سمت فرمانده انگلیسیها خیز بر میداره همه سربازا بر و بر نگاهش می کنن.حتی اگه دقت کنین 2 3 نفرشون کنار میرن و راهو براش باز می کنن:-o
بخش مولتیشم که بچه های ps3 باز بازی سنتر عنایت ویژه دارند،اون موقعی که تاپیک مولتیشو زدم حتی یک نفر هم آیدیشو نداد:( دیگه قول بدین بچه های خوبی باشین این نسخه رو بیایین حتما:d

خداییش بعضی صحنه هاش حرص آدم رو در میاره )xاون تریلری هست که اولش میگه : on this land I am torn اون جایی که به سمت فرمانده انگلیسیها خیز بر میداره همه سربازا بر و بر نگاهش می کنن.حتی اگه دقت کنین 2 3 نفرشون کنار میرن و راهو براش باز می کنن:-o
بخش مولتیشم که بچه های ps3 باز بازی سنتر عنایت ویژه دارند،اون موقعی که تاپیک مولتیشو زدم حتی یک نفر هم آیدیشو نداد:( دیگه قول بدین بچه های خوبی باشین این نسخه رو بیایین حتما:d

من تاپیک شما رو ندیدم،اما در تاپیک اصلی بازی اعلام آمادگی کرده بودم!
این مولتی پلیرش زیادی "بی روحه".همه ی مد هاش خلاصه میشه به مخفی کاری و ترور هم دیگه،یک مد خفن و اکشن نبود که یک دل سیر بجنگیم!:d

این مولتی پلیرش زیادی "بی روحه".همه ی مد هاش خلاصه میشه به مخفی کاری و ترور هم دیگه،یک مد خفن و اکشن نبود که یک دل سیر بجنگیم!:d
خو اساسینه دیگه کال آو که بازی نمی کنیم.:|:dحداقل مولتی پلیر هنوز اصالت مخفی کاری رو بر خلاف سینگل که میزنه تو دل دشمن داره.بعد این مود دامینیشنش(همون capture and holdــه) که قراره تو نسخه 3 باشه زد و خورد بالاتری قطعا داره.بعد یه خوبی که اساسین داره اینه که نمی شه توش با نوب بازی برنده شد چون کیفیت کشتن از کمیت مهمتره.بعضا شده یکی که 3 تا kill داره از یکی که 6 نفرو کشته تو جدول رده بندی بالاتر باشه.
تو بازیای شوتر یه نوبی میاد تو بازی های غیر از deathmatch و ماموریتی میره بدون این که بمبی بذاره یا خنثی کنه پرچمی به پایگاه ببره و .... میره دور دورا با اسنایپ یه گوشه کمپ میکنه همه رو با خیال راحت می کشه بعدشم به kill/Death ش افتخار میکنه.

به نظر منم میتونست مولتیش خوب باشه
اصلا جنگی نداشت! حداقل میتونست مداش بیشتر باشه ولی من هر شب بازی میکنم مولتیش رو
ندیدم تاپیکی که زدین و

---------- نوشته در 03:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

1-2 روز بعد از E3 دیدمش که صابر جان گذاشتش ممکنه مال کنفرانس نینتندو باشه چون اصلا خبر ندارم چه خبر بوده
کلا کسی کنفرانس Nintendo رو ندیده :-j

خو اساسینه دیگه کال آو که بازی نمی کنیم.:|:dحداقل مولتی پلیر هنوز اصالت مخفی کاری رو بر خلاف سینگل که میزنه تو دل دشمن داره.بعد این مود دامینیشنش(همون capture and holdــه) که قراره تو نسخه 3 باشه زد و خورد بالاتری قطعا داره.بعد یه خوبی که اساسین داره اینه که نمی شه توش با نوب بازی برنده شد چون کیفیت کشتن از کمیت مهمتره.بعضا شده یکی که 3 تا kill داره از یکی که 6 نفرو کشته تو جدول رده بندی بالاتر باشه.
تو بازیای شوتر یه نوبی میاد تو بازی های غیر از deathmatch و ماموریتی میره بدون این که بمبی بذاره یا خنثی کنه پرچمی به پایگاه ببره و .... میره دور دورا با اسنایپ یه گوشه کمپ میکنه همه رو با خیال راحت می کشه بعدشم به kill/Death ش افتخار میکنه.

والا چیزی که از مولتی پلیر این بازی دیدم،هنر کمپ کردن بود!
تا ذره ای جنب می خوری،بازی به هدفت اطلاع میده و زود لو میری؛کلاً مد مخفی کاری،همون کمپ کردنه منتها آبرومندانه،باید یک مدی می ذاشتن که بشه جوانمردانه و رو در رو جنگید!:d

والا چیزی که از مولتی پلیر این بازی دیدم،هنر کمپ کردن بود!
تا ذره ای جنب می خوری،بازی به هدفت اطلاع میده و زود لو میری؛کلاً مد مخفی کاری،همون کمپ کردنه منتها آبرومندانه،باید یک مدی می ذاشتن که بشه جوانمردانه و رو در رو جنگید!:d
خب نباید تو دیدرس هدفت بدو بدو کنی باید آروم آروم نزدیکش شی اینطوری امتیازتم بیشتر میشه.شرط می بندم میانگین امتیاز کشتنت زیر 300 هست.:d

خب نباید تو دیدرس هدفت بدو بدو کنی باید آروم آروم نزدیکش شی اینطوری امتیازتم بیشتر میشه.شرط می بندم میانگین امتیاز کشتنت زیر 300 هست.:d

اون رو که می دونم،بار اولم نیست که دارم assassinate می کنم!
کلاً فکر کنم 6 ساعت بیشتر بازی نکردم اما خوب هر پشه ای هم نمی تونه من رو گیر بندازه!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or