دوستان من عاشق بازی های تحت وب هستم! آنلاینش برا من چجوریه؟!
باندلش تو تهران پیدا میشه؟! اگه هست قیمتش چجوریاست؟!
این بازی رو فقط برای سینگلش باید خریددوستان من عاشق بازی های تحت وب هستم! آنلاینش برا من چجوریه؟!
باندلش تو تهران پیدا میشه؟! اگه هست قیمتش چجوریاست؟!
اره فرق زیاد داره . کلا نواوریهای خیلی جالبی توی gameplay بازی استفاده کردن اما در نهایت از پتانسیل این نواوریها خیلی محدود استفاده شده !چند روزه این بازی رو گرفتم خیلی با revelation که آخریش بود بازی کردم فرق داره! البته فرقاش جالبه! چند تا سوال :
اعلامیه های تحت تعقیب فقط واسه پرسونا برده هستند؟ اصلا با لباس اساسین نمیشه رفت تو خیابون :d
بخش مولتی پلیر فقط همین حالت منو رو داره؟ نمی دونم من متوجه نشدم یا واقعا همینطوره!
دابل اساسین چجوریه :d
من این یوزر بالایی رو نمیدونم ولی فک کنم خیلی آستانه تحملش بالاست
چون واقعا فریم ریت بازی تو در و دیواره. حالم بهم خورد اعصاب برام نزاشت
باگ هم که غربونش برم تا دلت بخواد. دارم میدوم بعد هیچکس جلوم نیست یهو میبینم یکی جلوم ظاهر میشه
حالا این باگیه که بعضی موقع ها تو خیلی از بازیا رخ میده اما دیگه نه این که یه NPC بازی راه بره از دیوار رد بشه بره تو خونه
یه آپدیتش هست که این قضیه رو بهتر میکنهاز پی اس ویتا گرافیک پلی استیشن 3 رو انتظار ندارم باگ رو هم میگیم تو پچ یا نسخه های بعدی درستش میکنن ولی این افت فریم هاش دیگه چیه؟
بعضی وقتا با این افت فریم ها اونم با این رزولیشن پایین تکستچرهای بازی های ویتا واقعا به قدرتش شک میکنم! این بود آرمان های سونی؟
بنظرتون در آینده این اوضاع ویتا بهتر نمیشه؟منظورم گرافیک و فریم ریت بازی های ویتا هستش.
نه بابا فقط همین ending رو داره. منظورش از fake ending بخاطره نامادری aveline هست دیگه...سلام دوستان من این بازیو تا آخر بردم بعد آخرش یه تروفی fake ending میده میگم بازی دو تا پایان داره آیا؟اونیکی پایانش رو چطور میتونیم ببینیم؟
نه بابا فقط همین ending رو داره. منظورش از fake ending بخاطره نامادری aveline هست دیگه...