Assassin's Creed III: Liberation | PS Vita

آخه خودشون گفتند ویتا گرافیکش مثل ps3 .فکر کنم تو پاچه مون کردند:d

همچینم بیراه نگفتن!دوست من هنوز یه سال از رو دستگاه نگذشته که عرضه شده!درضمن همون انچارتدم کم از کنسولیش نداره هرچند بافتهای بعضی اجسام کم کیفیتند.جالبه بدونی (حتما میدونی)اسسینز کنسولی هم خیلی مشکل گرافیکی داره.پس نتیجه میگیریم مشکل از سازندس نه ویتا!تازه هنوز همه به ویتا وارد نیستند!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

آقا من بازی رو تموم کردم اما الان برای ماموریت های فرعی که میخوام بازی کنم وقتی از شهری به شهر دیگه میرم تو لودینگ گیر میکنه . قبلش مشکلی نبود. با آپدیت هم حل نشد.
کمک کنید. مرسی

سلام بچه ها میخوام داغ دلتونو تازه کنم
همین الان که من استور آمریکارو نگاه کردم اساسین رو با قیمت 24 دلار فقط واسه فروش ویژه این هفتش گزاشته اونا که دانلود نکرده بودن برن سریع دانلود کنن اوناهم که دانلود کردن عین من فحش بدن بهشون

سلام.
منم خریدمش.خیلی قشنگه گرافیکشم عالیه ولی داستانش مسخره ست!
از بغ میپره تو کوه از کوه تو دریا(مثال زدم برا داستانش فکر نکنید اینجوریه:دی)
این جریانش چیه که یه ماموریتو با کانر میریم?

سلام.

منم خریدمش.خیلی قشنگه گرافیکشم عالیه ولی داستانش مسخره ست!
از بغ میپره تو کوه از کوه تو دریا(مثال زدم برا داستانش فکر نکنید اینجوریه:دی)
این جریانش چیه که یه ماموریتو با کانر میریم?

اره ... حالا خودت میری جلو میرسی مبینی قضیش چی به چیه !

سلام بچه ها میخوام داغ دلتونو تازه کنم
همین الان که من استور آمریکارو نگاه کردم اساسین رو با قیمت 24 دلار فقط واسه فروش ویژه این هفتش گزاشته اونا که دانلود نکرده بودن برن سریع دانلود کنن اوناهم که دانلود کردن عین من فحش بدن بهشون
البته ناگفته نماند ! که اینجا نزدیک عید هست و معلومه که بازیا تخفیف میخوره ! بازی خودتون هم باید حواست جمع باشه

Ac من تمام نسخه هاشو بازي كردم جز اين اگه باحاله بگيد بخرم ولي به نظرم ac ديگه فاز نميده همه چيش تكراري شده داستانش gameplay همه چيش

تو بازی های ویتا بد نیس.اما انتظارات رو باید بیاری پایین.

---

پلاتش کردم بلخره ! چند تا تروفی باگ دار داره که واقعن رو اصاب بود وگرنه سخت نیست خیلی! حوصله ش باشه یه تروفی گاید مینویسم براش.

من این بازی رو میخوام کرایه کنم ؟
انلاینش چجوریه ؟
چند ساعت طول کشید پلاتش کردی؟

آنلاین که خزعبله و حوصله سر بَر.من فقط برای گرفتن سه تا تروفی آنلاین مجبور شدم چند ساعتی بازیش کنم.
پلاتش هم ده دوازده ساعت به نظرم.البته چندین تا تروفی باگ دار داره که اعصاب آدمی رو به فاک میدن اساسی!

امروز یکم بازی کردم گرافیکش خوبه ! به نظرم در حد همون آنچارتد بود یکم کمتر ولی افت فریمش خیلی زیاده :| اصلا نمیشه بازی کرد بازی خیلی خشکه ! رو اعصابه
داستان هم چون دستگاه صدا داشت چیزی نفهمیدم ولی هر چی که بود به نظر چرت میرسید !
سیستم اکشن بازی جالب بود اصلا بعضی اوقات ضربه نمی خوره به طرف و باگ داره
در کل از خریدنش نه پشیمونم نه خوشحال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or