Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من مشکلی ندارم فقط یه سوال!
تو شهر اول بازی که زیاد نمیمونیم دیگه؟! یا من زود اومدم بیرون؟:biggrin1: اخه ابجکتیوی نبود دیگه!
تو شهر دوم(البته شهر که نبود بین راه بود:biggrin1:) هم کل منطقه رو که میگشتم واسه برج ها به جایی میرسیدم که مینوشت حافظه نمیتونه این قسمت رو لود کنه در نتیجه اونجا هم زیاد نبودم! درسته دیگه؟:-" بعد رفتم داخل اون شهر بزرگه که اونجا فعلا پلاسم!

تو شهر اول بازی که زیاد نمیمونیم دیگه؟! یا من زود اومدم بیرون؟:biggrin1: اخه ابجکتیوی نبود دیگه!
تو شهر دوم(البته شهر که نبود بین راه بود:biggrin1:) هم کل منطقه رو که میگشتم واسه برج ها به جایی میرسیدم که مینوشت حافظه نمیتونه این قسمت رو لود کنه در نتیجه اونجا هم زیاد نبودم! درسته دیگه؟:-" بعد رفتم داخل اون شهر بزرگه که اونجا فعلا پلاسم!
درست رفتي ! زياد شك نكن ! مثله GTA هر جا عشقت كشيد برو !
biggrin1.gif

شاعر میگه هر رفتی یه برگشتی داره :biggrin1: باز به همه شهر ها برمیگردی کم کم ماموریت ها زیاد میشه اول بازی توانایی مبارزه ات هم کم به مرور زیاد میشه

دوستان اينجارو بايد چه كار كنم؟ من lt رو هم ميزنم ولي اتفاقي نميافته.
http://i12.tinypic.com/8681c34.jpg

خودش که نوشته ! Pickpocket یعنی جیبش رو بزن !
اول باید دور از این دو مرد وایسی و روشون Zoom کنی (حالت LOCK)بعد از اینکه حرفاشون تموم شد دنبال همونی که روش Lock کردی میری اروم از پشتش برو و نبینتت.
وقتی به پشتش رسیدی دکمه B نگه میداری تا Altir جیبش رو بزنه. بعدش بر میگردی...........

کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟ توی Mb4 گیر کردم.یعنی ماموریتی نیست که دیگه انجام بدم.3 نفر رو کشتم هرچی زندانی و برج بود رفتم تو نقشه دیگه ماموریتی نمیده چرا ؟
بقیه این قسمت رو چجوری رفتند ؟

کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟ توی Mb4 گیر کردم.یعنی ماموریتی نیست که دیگه انجام بدم.3 نفر رو کشتم هرچی زندانی و برج بود رفتم تو نقشه دیگه ماموریتی نمیده چرا ؟
بقیه این قسمت رو چجوری رفتند ؟

یادته قبل از MB4 تو هر شهری میرفتی یه جاهاییش ابی بود نمیتونستی بری . حالا میتونی بری.
تو نقشه ببین کجاها ماته باید برج اون منطقه رو پیدا کنی و بالا بری و Y بزنی تا نقشه اونجا ازاد شه.
بعد این کارا ماموریت میگیری.

سلام
اگه متوجه شده باشینما باید 9نفر رو که المعلم دستور میده ترورکنیم بنابر این باید به حرفهای المعلم خوب
توجه کنیم بعد از اون باید به اون شهری که مشخص شده بریم(توی نقشه پیداست)مثلا اگه باید به اکرا بریم
در میان راه برجهایی هستن که از اونها برای پیدا کردن راه استفاده میکنیم به این صورت که از برجها بالا میریم
ودربالاترین نقطه(کاملامشخص هست)دگمه Yمیزنیم تا اطراف برج توسط الطیرشناسایی بشه(از این شیوه در داخل شهرها هم استفاده میشه برای مشخص شدن اون قسمتهایی از شهر که توی نقشه تار هست واین کار
سبب باز شدن نقشه ونمایش جزییات بیشتری ازشهر میشه)بعد از ورود به هرشهری مابرای شروع کارمون نیاز
به اطلاعاتی داریم بنابراین باید اطلاعات را بدست اوریم برای این کار مستقیم به مقراسسین لیدر دراون شهر
میریم(هر شهری یکی داره)که دراون مقر از روی سقف هست اون ماروراهنمایی میکنه که کار جمع اوری اطلاعات رو ازکجا شروع کنیم(زبانتون بایددست کم 30%باشه)در ترورهای اولیه 2بار تحقیق کردن کافیه اما در
مراحل بالاتر 3بار بایدتحقیق کنیم این تحقیقات شکلهای مختلفی دارن مثلeavesdrop(فالگوش وایسادن)به این
صورت که توی بعضی از میادین شهر که اسسین لیدرادرسش رو میده وارد میشیم وروی نیمکت مینشینیم و
دگمهYروفشارمیدیم وبه حرفهای 2نفر که راجه به هدف مااطلاعاتی دارن گوش میدیم(بایدزبانتون قوی باشه)
به این ترتیب 1ازتحقیقات تکمیل میشه شکل دیگرش اینه که بعدازرفتن بالای برجها ودیدزدن شهر2-3تا هدف
چشمک زن روی نقشه ظاهر میشن کهInformerنام دارن که معنیش میشه اطلاع دهنده اینها به شما مامریتهای فرعی(ونسبتا اسونی) میدن که اگه درست انجام بدین اطلاعاتی راجع به هدفتون میدن وتحقیقات
شما به این وسیله کامل میشه حالا میتونید به ترور هدف اصلیتون بپردازید فراموش نکنید که اطلاعاتی که
جمع کردید شما رو درهرچه راحت ترترور کردن هدفتون کمک میکنه
البته میدونم که اکثربچه ها اینها رو میدونن ولی گفتم شاید بعضیها تازه گرفته باشن ومشکل باشه براشون
فهمیدن اینچیزها امیدوارم که به دردتون بخوره درضمن این بازی یک 3گانه هست به نظر من(باتوجه به نوع
اتمام بازی)درغیراین صورت پایان گنگی داره

خودش که نوشته ! Pickpocket یعنی جیبش رو بزن !
اول باید دور از این دو مرد وایسی و روشون Zoom کنی (حالت LOCK)بعد از اینکه حرفاشون تموم شد دنبال همونی که روش Lock کردی میری اروم از پشتش برو و نبینتت.
وقتی به پشتش رسیدی دکمه B نگه میداری تا Altir جیبش رو بزنه. بعدش بر میگردی...........

من میرم پشتش ولی دستش رو میبره جلو ولی نمیتونه جیبش رو بزنه چیکار کنم؟!

درضمن این بازی یک 3گانه هست به نظر من(باتوجه به نوع
اتمام بازی)درغیراین صورت پایان گنگی داره

آره، باید 3 گانه باشه چون داستان ناتموم موند. در ضمن آخرش خیلی هندی بود! هرچقدر شهرها و ترورها رو واقعی کار کرده بودن آخرشو تخیلی در آورده بودن! کلا همونقدر هم که گرافیکش عالی بود، بازیش بعد از یه مدت خسته کننده و تکراری میشد!

1-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
2-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
3-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
4-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
5-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
6-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
7-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
8-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
9-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!

در انتها تو کفه آخرش بمون!

من میرم پشتش ولی دستش رو میبره جلو ولی نمیتونه جیبش رو بزنه چیکار کنم؟!

اگه توجه به شخص داشته باشی وی دور و بر خودش رو مدام بر انداز میکنه و راه میره . شما روش Lock کن بعدش سریع برو طرفش و وقتی موقعیت مناسب پیش اومد به اندازه کافی بهش نزدیک بشو کلید B نگه دار تا Altir با نزدیک شدن دستش به کیف پشت شخص جیبش رو بزنه . بعد از زدن جیبش به سمت مخالف حرکت کن.

آره، باید 3 گانه باشه چون داستان ناتموم موند. در ضمن آخرش خیلی هندی بود! هرچقدر شهرها و ترورها رو واقعی کار کرده بودن آخرشو تخیلی در آورده بودن! کلا همونقدر هم که گرافیکش عالی بود، بازیش بعد از یه مدت خسته کننده و تکراری میشد!
1-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!
2-برو بالا برج! جیب بزن! اعتراف بگیر! یه بار دیگه جیب بزن! ترور کن!

واقعا این سیستم ماموریتاش در کل خسته کننده و بدرد نخور بود . من مونده بدم سازنده ها با اینکه Primce Of Persia 1 طراحی کرده بودن و انصافا Gameplay جالبی داشت Assassins Creed به جز محیط قشنگ و ماموریت های ترور بسیار زیبایش دیگه هیچی نداره.
بقیه مراحل و ............. همه شبیه همند و من انتظاز این مورد رو نداشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or