Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سمت چپ تصویر همونجا که توضیحات رو مینویسه زیرش نوشته برای رد کردن توتریال یه دکمه ای رو فشار بده اگه اشتباه نکنم استارته بعد یه صفحه میاد شما توش اکزیت توتریال رو انتخاب کن

دوستان تر و خدا يكي به داد من برسه!!!
تر و خدا من اوله اولشم!!!
اونجا كه داره اموزشم ميده!!
كه يه سري مردم كوزه دستشون هستش دارن دوره هم مي گردن!
مي گه بي رو هي بزن!!
مي زنم بايد از بينشون رد شم بدونه اينكه كوزه هاشون بيفته ولي هر چي سعي كردم!
نشد!
تر و خدا يكي اون قسمتش و براي من توضيح بده!!
تر و خدا گير كردم موندم توش درستم نميشه!
يكي بياد بهم بگه بايد دقيق چي كار كنم!

باید سعی کنی از اون جاهای خالی که بین اون زن ها هست رد بشی.البته خوب باید به مقدار سرعت عمل به خرج بدی.من 10 بار رفتم تا آخر یه بارش شانسی رد کردم :biggrin1:

دوستان تر و خدا يكي به داد من برسه!!!
تر و خدا من اوله اولشم!!!
اونجا كه داره اموزشم ميده!!
كه يه سري مردم كوزه دستشون هستش دارن دوره هم مي گردن!
مي گه بي رو هي بزن!!
مي زنم بايد از بينشون رد شم بدونه اينكه كوزه هاشون بيفته ولي هر چي سعي كردم!
نشد!
تر و خدا يكي اون قسمتش و براي من توضيح بده!!
تر و خدا گير كردم موندم توش درستم نميشه!
يكي بياد بهم بگه بايد دقيق چي كار كنم!

نباید بزنی باید B رو بگیری.

اقا من یه جا گیر کردم دومین کسی که کشتم و پر زدم به خونش(یه محیط بسته) و پیش یکی بردم بازی سیو شد و از پیش اون پیر مرده که چن بار باهاش حرف میزنی اورد بعد من یه زره رفتم دنبال علامتایی که تو نقشه (خیلی این ور و اون ور رفتم) و گیج شدم به چیزی نرسیدم و بازیو زدم بیرون بعد دوباره بازیو که شروع کردم از یه جا اورد که شکل (A)تو نقشه بود و یه جا که مثل اونجایی که قبلا دونفرو کشتی بعد باید پر میزدی به خونشون میدادی به یارو بود بعد با یارو که اونجا صحبت کردم یه شکلی تو نقشه مثل لوزی اومد اونجارم رفتم و به حرف دو نفر گوش دادم بعد که حرفشون تموم میشه lock میشه رو یکیشون نمیدونم بعدش باید چی کار کنم ؟؟؟ نه میشه کشتش نه کاری کرد

بابا این MB4 رو چه طوری باید رد کنم.بعد از اینکه 3 نفر رو ترور کردم دیگه بم ماموریت نمیده.:mad::(
باید چه کار کنم:confused::eek:
بايد نقشه رو باز كني ! به بالاي برج ها برو و Y بزن و بعد نقشه معلوم ميشه و ميتوني ماموريت ها رو ببيني !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or