Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از بهترینها بود تو سبک خودش
البته من که خوره شاهزاده ایرانی و هیتمن هستم خیلی باهاش حال کردم
فقط میتونم بگم گیم بلی این بازی تکرار نشدنی است:cool:

سلام
همین دو دقیقه پیش تموم کردم ولی اصلا لذتی نبردم بازی خطی و خسته کننده ای هست و اخرش هم که افتضاح تموم شد
اقا من میرو پشت میز دکتر پسورد رو میزنه اشتباه باید از کجا پسورد رو برداری

جان من اینقدر به بازی ها ایراد نگیرین همه بازی ها خوبن زحمت کشیدن اگه 70000هزار میدادی بازی رو میگرفتی اونوقت میفهمیدی بازی هایی که میسازن همشون خوبن یا نه :biggrin1:

این بازی رو تا اخر رفتم
فقط داستان بازی مشکل داشت که نتونسته بودن خوب دربیارن و کار کشید و به کار های جادویی و از اون حالت منطقی خارج شد که دیگه خیلی بعید بود از این بازی
با اینکه من 18 بار شاهزاده ایرانی 2 و 3 رو رفتم تا اخر و با این بازی هم حال کردم ولی ارزش بازی کردن دوباره رو نداره

:confused: کلا بازی های که وسعت و زمان اونها طولانی رونمیشه 2بار تموم کرد.

نه اتفاقا. مثلا بازیهایه RPG که وسعت زیادی دارن و زمان خیلی زیادی رو میبرن، RPG بازها چندین بار با کلاسهایه مختلف و با تصمیمات مختلف تموم میکنن. خیلی از بازیهایه Action طولانی رو هم دیدم که بعصیها 2-3 بار رو درجه سختیهایه متفاوت تموم میکنن.
کلا این بازی هیچ حسی رو به آدم نمیده که بخوای دوباره تمومش کنی. همه بازیها برایه بار دوم تکراری میشن ولی این یکی دیگه خیلی بیش از حد تکراری میشه.

این بازی رو امروز گرفتم ولی هنوز بازی نکردم اگه حال نمیده پسش بدم !!! :confused:

بازی تا حدودی بسته به علاقه شخص داره که خوشش بیاد یا خوشش نیاد .
برای مثال Gamespot با بازی خیلی حال کرد بهش داد 9.0 .! من که هنوز باورم نمیشه با این همه گزارش باگهای عجیب و........ امتیاز بازی 9.0 باشه . بعد با بازی Mass Efect زیاد حال نکرد گفت بدیم 8.5 ! اخه من موندم که Mass Effect بازی کرده گفته بازیش بده - اکثر سایتها بالای 9 بهش دادن . Gamespot خیلی شاده !
از باگهای بازی Gamespot نگفت که نگفت .................................. (باحالترین باگش وجود داداش Altir!!!!!! در مرحله اخر بود اگه اشتباه نکردم)
خوب Gamespot یه جورایی سیاسی کار میکنه .................................. ببین چه گیری به Hours OF Victory داد - گرچه بازی ضعیفی بود اما از باگاش گفت.................................
حالا موندم چرا Unreal Tournament 3 که برای PC اومده امتیاز 8.5 گرفته .......................
بازیش از همه نظر عالی . مخصا جو اکشنی که داره واقعا جوریه که ادم رو تا مدتها پاش نگه میداره .
با این حال اگر از Prince Of Persia 1.2.3 لذت بردی که نهایت لذت رو از Assassins Creed میبری.
من خودم بعد از FPS میمیرم واسه ی بازی های شمشیری - با این بازی خیلی حال کردم .
حالا بسته به خودت داره....................................

:confused: کلا بازی های که وسعت و زمان اونها طولانی رونمیشه 2بار تموم کرد.

به نظر من Assassind Creed همین یه بارش بسه..............................................
بازی هایی که طولانی پر وسعتند اگر بازی باز حرفه ای اون سبک باشی به اشکال مختلف به پایانشون میرسونی. من خودم Oblivion رو 3 بار رفتم...............
یا Gears OF War که 6 بار از اول تا اخرش رفتم....................................

این بازی رو تا اخر رفتم
فقط داستان بازی مشکل داشت که نتونسته بودن خوب دربیارن و کار کشید و به کار های جادویی و از اون حالت منطقی خارج شد که دیگه خیلی بعید بود از این بازی
با اینکه من 18 بار شاهزاده ایرانی 2 و 3 رو رفتم تا اخر و با این بازی هم حال کردم ولی ارزش بازی کردن دوباره رو نداره

ببخشید یه راهنمای می خواستم اون مرحلی که در وسط میدون الطیر که با یکی باید بجنگه و اونو بکشه چه جوری باید رد کنم میشه جوابه منو بدید:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or