Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اي بابا من نميفهمم هرچي ما ميزاريم چرا مديرا بر ميدارن آقا حقيقته ديگه حشاشين اجاقشون كوره اين تاريخه من نميتونم تاريخ رو عوض كنم.
چ
چه ربطی داره:). این رو شنیده بودم ولی کار مزخرفی هست.

پ.ن. چی میشد این بلا رو سر مامور 007 میاوردن :lol:.

بازيش خيلی قشنگه و داره قشنگتر هم میشه ولی احساس میکنم اين بازی میتونست
خيلی قويتر از اين کار بشه ، اين احساس منه که يجورايی بعضی از کارها تو بازی زيادی تکراريه
بد وقتی مأموريت بهت میشه کسيرو بکشی 3 سوته طرفو میتونی بکشی بعد در ری و اصلاً سختی تو بازی ديده نمیشه
ولی اگر زبان انگليست خوب باشه و بتونی مکالماتی که تو بازی انجام میشرو بفهمی اوج لذت رو از بازی خواهی برد

اين مشکل freeze که بعضی ها از جمله من تو بازی داشتيم بايد بگم که به خاطر ديسک بازی نبوده
بلکه به خاطر خوده بازی بوده که تو فورم خوده ac هم بعضيها به اين مشکل اشاره کردن ، که البته تعدادشون هم کم نبوده
خيلی جالبه بدونيد که اين مشکل بيشتر بر سوار شدن اسب به وجود مياد ، يعنی هنگام سوار شدن بر اسب freeze ميشه
که بنده هم دقيقاً موقعی که خواستم سوار اسب شم اين مشکل به وجود امد ، البته فقط برای يکبار

آخرین ویرایش:
سلام، بازی خیله توپیه ، من تعجب می کنم ، من دیروز حدوده 7-8 ساعت بازی کردمش ولی 1 بارم هنگ نکرده،لود هاشم بیشتر از بیست ثانیه نمیشه ، نمی دونم چرا بعضیا مشکل دارن ، بچه ها می گم من اکثر Achievement هاش رو باز کردم ، فقط یکی مونده که می گه با 25 نفر باید بجنگی یک دفه ، نمی دونم 25 نفر از کجا بیارم باهاشون بجنگم ، نمی دونم توی مراحل آخری تعداد آدم زیاد هست بکشمون تا بم بدش ، یکی دیگشم اینه که میگه 50 تا نگهبانو توی Combo بکشن ، من Counter رو بلدم ولی کمبو رو نمی دونم چطوریه ، کسی می تونه کمک کنه؟

خوب من به اولین مشکل جدی بازی رسیدم. نمی دونم کسی به این مشکل بر خورده یا نه. دیگه این مشکل از باگ گذشته من اصلا نمی تونم مرحله آخر بازی رو تموم کنم. اون مرحله آخر که تو Arsuf هستیم تا Robert رو گیر بیاریم. من آدمم دوتا می شه! یعنی 2 تا الطیر تو صفحه هست و همیدگرو رهم می تونیم بزنیم و بعضی اوقات هم تصاویر اطراف بازی غیب می شن و من وقتی تا انتهای نقشه می رم همونجا گیر می کنم. توی اینترنت هم هم چند جا دیدم چند نفر همین مشکل رو داشتن ولی کسی جوابی نداده بود ببینم تمام کسانی که تموم کردن هیچ مشکلی نداشتن؟
فقط یکی مونده که می گه با 25 نفر باید بجنگی یک دفه ، نمی دونم 25 نفر از کجا بیارم باهاشون بجنگم
باید در جلوی دربازه ورودی یکی از شهر ها که پر از گارد هست اونا رو دنبال خودت بکشونی بعد همرو در یک fight از بین ببری.
یکی دیگشم اینه که میگه 50 تا نگهبانو توی Combo بکشن ، من Counter رو بلدم ولی کمبو رو نمی دونم چطوریه ، کسی می تونه کمک کنه؟
برای combo kill باید با X یک ضربه بزنی و به محض اینکه شمشیرت به شمشیر طرف اصابت کرد باید دوباره X رو بزنی.

خوب من به اولین مشکل جدی بازی رسیدم. نمی دونم کسی به این مشکل بر خورده یا نه. دیگه این مشکل از باگ گذشته من اصلا نمی تونم مرحله آخر بازی رو تموم کنم. اون مرحله آخر که تو Arsuf هستیم تا Robert رو گیر بیاریم. من آدمم دوتا می شه! یعنی 2 تا الطیر تو صفحه هست و همیدگرو رهم می تونیم بزنیم و بعضی اوقات هم تصاویر اطراف بازی غیب می شن و من وقتی تا انتهای نقشه می رم همونجا گیر می کنم. توی اینترنت هم هم چند جا دیدم چند نفر همین مشکل رو داشتن ولی کسی جوابی نداده بود ببینم تمام کسانی که تموم کردن هیچ مشکلی نداشتن؟
منم این مشکلو دارم. تقریبا اینطوری میشه : http://youtube.com/watch?v=iAD-vIR-xkg
یابهتر http://youtube.com/watch?v=SDxMntD8O28
بعضیا می گن ری استارت کن درست می شه ( که واسه من نشد)
بعضیا هم می گن یه جوری از شر همزادتون راحت بشین ( که اصلا نمی شه چون واسه من که جفتشون health bar مشترک دارن)
بعضیام میگن: از یه سیو قبلی شروع کنین.(هنوز امتحان نکردم)

شاید باید منتظر پچ باشیم.

من نمیدونم این Gamepsot که به بازی 9 داده چرا باگ های عجیب و غریب بازی نا دیده گرفته - من تا پایان بازی هیچ باگی ندیدم اما اگه اینطوریه که دوستان میگن بازی نمره6.5 زیاده ش است !

من نمیدونم این Gamepsot که به بازی 9 داده چرا باگ های عجیب و غریب بازی نا دیده گرفته - من تا پایان بازی هیچ باگی ندیدم اما اگه اینطوریه که دوستان میگن بازی نمره6.5 زیاده ش است !
نه. اتفاقن به نظر من سر همین ایرادها به AC امتیاز 9.0داده. ایرادهایی که GS به بازی گرفته ایناست:
Confusing ending - 1
A few small visual glitches - 2

پ.ن: البته الان باید a few small رو برداره.:cheesygri

منم این مشکلو دارم. تقریبا اینطوری میشه : http://youtube.com/watch?v=iAD-vIR-xkg
یابهتر http://youtube.com/watch?v=SDxMntD8O28
بعضیا می گن ری استارت کن درست می شه ( که واسه من نشد)
بعضیا هم می گن یه جوری از شر همزادتون راحت بشین ( که اصلا نمی شه چون واسه من که جفتشون health bar مشترک دارن)
بعضیام میگن: از یه سیو قبلی شروع کنین.(هنوز امتحان نکردم)

شاید باید منتظر پچ باشیم.
خوب با یه ترفند جالب رد کردم مرحله رو!:biggrin1:
ببین مشکل این مرحله اینکه تصویر در واقع با اون یکی الطیر که ما نیستیم جلو می ره نه ما. برای حل این مشکل وقتی اولین بار به جفت خودت رسیدی جوری کن تا حالتی قرار بگیره که اون یکی هم در تصویر کنار تو بیاد. اینطوری باعث می شه وقتی داری جلو می ری چون اون یکی کنار تو دقیقا همون کارارو انجام می ده بنابراین مشکلات جل می شه و دشمنان سر جای خودشون میان که باید همرو بکشی فقط در جنگ مواظب باش که خودتو اشتباهی نزنی!
مسیر رو با همین کار ادامه بده تا به آخر مسیر برسی. به محض اینکه به نقطه مورد نظر برسی و فیلم نشون بده بازی درست می شه و دیگه خبری از الطیر دوم نیست.

پ.ن: هیچ کدوم از این روش هایی که نوشتی برای من کار نکرد منم امتحان کرده بودم اونارو.

این بازی هم تمام شد ولی...
با یه داستان خیلی عجیب که من واقعا نفهمیدم هدف سازنده چی بود از این پایان چون پایان بازی معمای زمان قدیم رو حل کرد ولی بازی در زمان حال کاملا رها شد و اصلا نتیجه اینکارا و اینکه این اشخاص واقعا کی بودن اصلا معلوم نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or