Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جدا عجب بازی هست امتیاز زیر 9.5 رد خور نداره براش.واقعا زیباست .گرافیک که فوق العاده صد تای گیرز می ارزه به قول یکی از دوستان قدیمی گرافیکش خیلی مرگه.گیم پلی فوق العاده مخصوصا تعقیب و گریز هاش .داستان هم جذاب و پیچیده.حرکاتی که تو بازی الطیر انجام میده خیلی زیباست و به راحتی اجرا میشه به طوری شما احساس میکنید دارید یه فیلم میبینید انقدر نرم و روون طراحی شده. حتما این بازی رو بگیرید دیروز یکی از بهترین روزهای عمرم بود چقدر حال داد این بازی.
ولی کل بازی به کنار گرافیک بازی هم به کنار واقعا دیوانه کنندس.
در کل اخرت هر چی بازیه:love:

اقا , اخرت UBI هست ولی ...

داستانش خیلی پیچیدس در عین حال بسیار بازی دلچسبی هست اصلا کل گیمرها دنبال همچین چیزی میگشتن من که گم شدم رو با این بازی و Ace پیدا کردم. :love:

همه ی بچه ها دارن از این بازی تعریف میکنند ولی من هر کاری میکنم از این بازی خوشم بیاد اصلا راه نداره .
نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نیومد . 7 تومن پول بی زبون رو ریختم دور .

خوب نظر شما هم متین , هر کسی سلیقه ای داره ولی این بازی به جوز شیرژه زدن از ارتفاعش و مبارزاتش باید گفت اسب سواریش بهم بیشتر حال میده.

واقعا نهایت دقت و تکنولوژی ساخت بازی ها رو UBI به خدمت گرفت تا تونست این رو بسازه البته از داستان بازی نباید گشت , با اینکه انگلیسیتون اگه قوی نباشه ولی میتونید یه چیزایی دستگیرتون بشه.

همه ازش تعریف میکنند ولی این بازی , دوردونه UBI هست " عزیزش هست که تونسته تو خونه همه گیمر ها راهی پیدا کنه...

توی این بازی میتونید عملیات ترور اشخاص رو انجام بدید مثل اینکه Hitman تو قرون وسطا داره انجام وظیفه میکنه ... :laughing:

به جرعت میگم تو کل کهکشان راه شیری این گیم , اندش هست با توجه به امکانات روزی که در این بازی به کار بردن.

حالا باید منتظر MGS 4 باشیم تا این نظرات عوض شه , البته نه برای X360 ... :(

من فقط یک چیز رو میتونم بگم این بازی و الطیر رفت جزو بازیهای اصلی من :-"
داستانش که بماند من حدس میزنم شماره دوش احتمالاَ در زمان حال دنبال بشه . آخر داستان :love:
خودمونیم بچه ها اصلاَ فکرشم نمی کردم این دختره بتونه یه همچین بازی کارگردانی کنه . انقدر که اولش باگ داشت بازی ولی الان فهمیدم نه این طرف کوجیمای مونث هستش:biggrin1:

راستی یادم رفت من خیلی وقت می خوام یه تاپیک بزنم برای مقایسه بازیهای اول شخص و سوم شخص و اینکه طرفدارای کدوم بیشتر هستن و اینکه کدوم سبک کاملتر و بهتر هستش فقط نمیدونم یه همچین چیزی جاش کجاست اگه کسی میدونه استارتش رو بزنه . اگر هم یکی از مدیرا زحمتش رو بکشن که خیلی ممنون میشم.
باتشکر

خوب مشخصه بازی که من طرفدارش باشم معلومه چی از آب در میاد :love:

خودمونیم بچه ها اصلاَ فکرشم نمی کردم این دختره بتونه یه همچین بازی کارگردانی کن

لطف کن در مورد jade درست حرف بزن حداقل رو دست 20 مثل خودش اما مرد زده و میزنه ;)

البته این آقا اسمش " الطائر " هستش که می شه پرنده...یعنی عربیه اسمش...البته شاید هم عربی و عبری قاطی باشه ولی همون طائر به معنای پرنده است...

بازی فوق العاده است...همینو می تونم بگم...

این دختره بتونه یه همچین بازی کارگردانی کن
تهيه كننده ديگه :biggrin1:
بازيش خيلي باحال ولي باگ هاي E3 تقريبا توش ! توي Pax بود فكر كنم وقتي كه يارو رو ميزد لباسش ميرفت تو هم حالا دقيقا يك صحنه بود همين اتفاق افتاد برام! يك صحنه ديگه هم توي Acre بود يك سرباز پرت كردم زمين بدنش رفت توي پله ها جون داد!!!!!!!!!:confused:

جدا عجب بازی هست امتیاز زیر 9.5 رد خور نداره براش.واقعا زیباست .گرافیک که فوق العاده صد تای گیرز می ارزه به قول یکی از دوستان قدیمی گرافیکش خیلی مرگه.گیم پلی فوق العاده مخصوصا تعقیب و گریز هاش .داستان هم جذاب و پیچیده.حرکاتی که تو بازی الطیر انجام میده خیلی زیباست و به راحتی اجرا میشه به طوری شما احساس میکنید دارید یه فیلم میبینید انقدر نرم و روون طراحی شده. حتما این بازی رو بگیرید دیروز یکی از بهترین روزهای عمرم بود چقدر حال داد این بازی.
ولی کل بازی به کنار گرافیک بازی هم به کنار واقعا دیوانه کنندس.
در کل اخرت هر چی بازیه:love:

توي دموهاش و عكساش كه گرافيكش اينقدر زياد نشون نميده
بايد خودم بگيرم ببينم نظرم چيه

پ.ن:البته منم مثل اشكان خان فكر مي كردم(مي كنم) در حقيقت يه جوري احساس مي كنم پرنس خودمون با حال تره اما اينجوري كه بوش مياد ظاهرا اشتباه فكر مي كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or