Assassin's Creed 2

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو Page 1 همه توضيحات رو داده Dragon <
من توضیحی ندیدم راجع به اینکه چه جوری بگیرمش.
خواهشا یکی کمک کنه:dاین یه دونه فقط مونده.چه جوری بگیرمش؟!
Feather%20-%20Florence%20SMN%208--article_image.jpg

دوستان عزیز سلام
از کاربر Dragon تشکر می کنم راهنمای کاملی بود.

من بعد از اینکه بازی رو تموم کردم شروع به گرفتن اچیومنت ها کردم. حالا چجوری می تونم اچیومنت Fly Swatter رو بگیرم؟

amir 67 شما باید این اچیو را زمانی که داونچی ماشین پرنده رو بهمون میده و میگه باید برای اینکه اوج بگیری از بالای آتیش ها رد شوی بگیری و در او موقع معمولا چند سرباز رو پشت بام ها هستش و با زدن دکمهactionبا لگد میزنیشون!همین

amir 67 شما باید این اچیو را زمانی که داونچی ماشین پرنده رو بهمون میده و میگه باید برای اینکه اوج بگیری از بالای آتیش ها رد شوی بگیری و در او موقع معمولا چند سرباز رو پشت بام ها هستش و با زدن دکمهactionبا لگد میزنیشون!همین

jalk جان ممنون از جوابتون. نحوه گرفتنش رو متوجه شدم ولی همونطور که در پست قبل هم گفتم من بازی رو تموم کردم. حالا راهی هست که بشه این مرحله رو دوباره بری؟

jalk جان ممنون از جوابتون. نحوه گرفتنش رو متوجه شدم ولی همونطور که در پست قبل هم گفتم من بازی رو تموم کردم. حالا راهی هست که بشه این مرحله رو دوباره بری؟

نه . فقط مثل من و کسایی که دوچاره همین مشکل شدن . . .

باید بازی رو دوباره بری تا همون مرحله که کاری رو که می خواد انجام بدی

باو:دی این اچیو منت lighting strike که اینجوری نیست!(حد اقل من اینجوری نگرفتمش)اولای بازی انقدر تو فلورانس دویدم تازه هم از دیوار بالا پایین شدم هم به مردم خوردم بعدشم نوشت اچیومنت آنلاکد!

سلام دوستان...

همه عكس ها در پست 1 پاك شده اند....كسي هست كه اونا رو داشته باشه؟

در صورت امكان عكس ها رو درست كنيد.

سايتي نيست كه اين نقشه ها رو داشته باشه؟

با تشكر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or