Trunks
کاربر سایت
بـــله !ببینم!بازی که تموم شد می تونیم آزاد برای خودمون بچرخیم؟و اگر می تونیم,می تونم اون موقع دنبال معما های subject 16 بگردم؟
بازی رو که تموم کنید هر کاری میتونید توی بازی انجام بدید !
بـــله !ببینم!بازی که تموم شد می تونیم آزاد برای خودمون بچرخیم؟و اگر می تونیم,می تونم اون موقع دنبال معما های subject 16 بگردم؟
فکر کنم باید بزاری بهوش بیاد بعد حرفاشون تموم بشه بعد برو روی Animus بخواب تا بری به ونیز بعد اچیومنت انلاک می شهنوشته شده توسط [DOG];886873:تو Bleeding Effect 30 مشکل دارم .با الطیر زن رو تا بالای برج دنبال میکنم . یه کارایی صورت میدن انگار . بعدشم از بالای برج میپرم پایین.و از خواب بیدار میشه. اما اچیومنت انلاک نمیشه.
چطوری میشه از checkpoint قبل لود کرد؟
Victory lies in preparation 10
تمام ایتمهای Hidden Blades و Armor upgrades و Pouches برای Ezio بگیرید.
در کل ایتمهای Blades – Dual Blade, Poison Blade, and Pistol رو شما در طول بازی از لئوناردو میگیرید اما 3 نوع کیسه یا جیب هست برای Medicine, Knife Belt و Poison که در 2 اندازه large و medium هستند که باید اونها رو از مغازه خیاط تهیه کنید فقط کافی که مدل بزرگ رو خرداری کنید تا مدل متوسط نیز برای شما حساب بشه و 5 عدد Armor که هر کدومشون شامل 4 قسمت هست را باید از مغازه اهنگ ری خریداری کنید.
من پیشنهاد میکنم این اچیومنت رو بزارید در انتها بازی بگیرید که هم پول بیشتری داری و هم اینکه کل وسایل در مغازه ها برای خرید براتون ازاد شده.