Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
Dرو درست گفتی اما میله سمت راسته , D هم سمت راست میره:d
جلوتر 2-3 بار باید این کار تکرار بشه اما به جهات مختلف:d

-------------------------------------- ----------------------------------

این قسمت برای به دست اوردن لباس مخصوص اساسین هست جزو مراحل اصلی نیست نری هم میشهb-) اما برو حال میده6 تا که بیشتر نیست:d

واااااااااااااااااای =))=))=))=))=))=))=))

چقدر من چتم امروز !
به خدا دسه خودم نیست !
دیگه از این سوتی بد تر که گفتم RUSE سوم شخصه !؟ =))
خلاصه پست های امروز من رو زیاد جدی نگیرید :d

ببین باید رو دیواری که میله روشه صاف بری بالا یعنی میله سمت چپت باشه !
دقت کن روی دیوار روبروی میله نری !
وقتی کامل از دیوار کشید بالا شما همزمان D+Space رو فشار بده (یادمه میله سمت چپت بود !)
یعنی صاف برو بالا بعد جهت میله به علاوه Space میپره طرفش !
این یکی از قابلیت های بازی هستک که هیچکی بهش توجه نمیکنه !
شما میتونید وقتی مستقیم از روی یه دیوار بالا میرید پرش آخرتون جهت دار باشه ! :d
اگه مشکلت حل نشد بگو !
نمیدونم واضح بود یا نه ! :-"

داداش من از این قابلیت هر کار کردم تو این تیکه استفاده نشد,من با سرعت به سمت دیوار روبرو رفتم , بعد به اندازه نیم متر (تا سر زانو) بالا تر از سطح اون زمین پاشو به دیوار میزنه بعد میپره سمت راست میله رو میگیره(این قابلیتی که میگی بعد از گرفتن همون میله روی مجسمه استفاده میشه که باید بپری روی سکوی سمت چپ.

داداش شما تونستی رد کنی؟شما که گیر کرده بودی؟

اتفاقا دسته ی x360 for win به نظر من فوق العاده عمل کرد! مشکل شما کجاش بود!؟
کجاش خوب بود عزیز من؟:dنمیدونم درست تعریف نشده از اول نمیدونم جریان چیه که کنترل حتی با X360 controller هم افتضاحه واسه من.همین بس که دکمه Pause رو LB تعریف شده.
رفتم تو قسمت تنظیمات چون نمیدونستم کدوم دکمه ها رو با کدوم عملکردها تنظیم کنم قاطی کردم در کل.یه چیز جالب دیگه هم این که دکمه های RB و LB رو هرکاری کردم واسه عملکرد دیگه ای قبول نکرد و مثلا Pause همون LB مونده/:)

آقایون شرمنده اینجا رو از زیر آوار میکشم بیرون.میخواستم بپرسم چرا کنترل بازی انقدر مزخرفه؟با کنترلر X360 هم امتحان کردم که چون دکمه هاش درست تعریف نشده تو باقالی ها سیر میکنه
کسی راه حلی پیشنهاد میکنه؟:-s
من بازی رو با جوی هم بازی کردم البته جوی معمولی هیچ مشکلی نداشتم البته کوتاه بازی کردم 1ساعت شایدم کمتر ولی دکمه ها ردیف بود بعدم 100% میشه دکمه هارو تغییر داد.

من بازی رو با جوی هم بازی کردم البته جوی معمولی هیچ مشکلی نداشتم البته کوتاه بازی کردم 1ساعت شایدم کمتر ولی دکمه ها ردیف بود بعدم 100% میشه دکمه هارو تغییر داد.
دکمه ها رو میشه تغییر داد بــــــــــله ولی من گفتم دکمه های LB و RB هیچ کاریشون نمیشه کرد.آخه مگه میشه وقتی Pause دکمه LB باشه بازی کرد؟/:)

داداش من از این قابلیت هر کار کردم تو این تیکه استفاده نشد,من با سرعت به سمت دیوار روبرو رفتم , بعد به اندازه نیم متر (تا سر زانو) بالا تر از سطح اون زمین پاشو به دیوار میزنه بعد میپره سمت راست میله رو میگیره(این قابلیتی که میگی بعد از گرفتن همون میله روی مجسمه استفاده میشه که باید بپری روی سکوی سمت چپ.

داداش شما تونستی رد کنی؟شما که گیر کرده بودی؟
متوجه شدم ولی یه مقدار سخته
یه دنیا ممنونم از همه .........

سلام.من بعد سکانس 5 یا 6 جایی که پسر رو از دستگاه انیموس جدا می کنن و برای خودش توهم میزنه میره رو جنگای صلیبی گیر کردم.
تو توهمش یکو میبینه که شنل داره میره دنبالش ولی اون میره توی یه برج که درش بسته میشه،من تا تراس برج رفتم ولی بالای اون یه تیرک چوبی هست که هرکاری کردم اون نمیگیره که بره بالای برج.
اونایی که مرحله رو رد کردن کمک کنن.
تورو خدا:-s

بچه ها یه اتفاق عجیب من بازیو تو 360 تا اون ماموریتی که باید برای اوین بار بورجیا رو شکست بدی بعد با عمو و اونای دیگه تو برج عهد میبندیم بعد میپریم پایین رسیدم و قتی شیرجه زدیم تو علفا دسگاه رو خاموش کردم.ساعت 12 نشستم که برم سیو بازیم اومده بود ماموریت hide out!!!!!!تازه وقتی به اون ماموریت میرسه ویدیک به پایگاه حمله میکنه!!!اما نه ویدیک میاد نه کسی تو اتاق انیموسه!!!!!تازه نمیشه رو انیموس نشست!
کمک(مجبورم اینجا بپرسم!)

ببین باید بری زیر چوبه وایسی بعد space یا دکمه پرش رو بزنی بعد میگیردش!!!به اینروش که رو لبه اون طاقچه وایسا بعد بپر چوب رو بگیر بعد بالای برج الطایر میره با ماریا حال میکنه(:دی)میاد پایین

من که هرچی پریدم نشد خیلی امتحان کردم اصلا فایده ای نداشت
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
منم همون کارو کردم لبه ایستادم اسپیس و زدم اما از اون چوبه نگرفت

من که هرچی پریدم نشد خیلی امتحان کردم اصلا فایده ای نداشت
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
منم همون کارو کردم لبه ایستادم اسپیس و زدم اما از اون چوبه نگرفت

اون تیرکه رو سخت میگیره من 5-6 دفه زور زدم تونستم بگیرمش. زور بزن میشه.:d برو بین تقاطع نرده ها از اون جا بپر فک کنم خودم اینطوری گرفتم

-------------------------------------------------------------------------------------

تو این تیکه از بازی مشخص میشه که اتزیو از نوادگان الطیر هست (دزموند هم از نوادگان اتزیو) یعنی نوه ی نوه ی .... ماریا:d چون دلیل این مشخص نبود که چرا اتزیو قدرتی مثل الطیر داره (تو قسمت اول الطیر بچه نداشت که قدرتش منتقل بشه:dپس اینجا فهمیدیم)خلاصه اینطوریه:cheesygri

این اخر بازی رو میشه یکی بگه دقیق اون زنه چی میگفت؟خیلی مهمه برام:d فقط اون جاشو نفهمیدم:d

سلام.
اقا کسی میدونه که تو نقشه ویلا یه ایکون ستاره مانند(به اسم sanctuary ) هست چیه؟
می خاستم عکسشو بزارم ولی نمیدونم چطوری.لطفا یکی راهنمایی کنه.

آخرین ویرایش:
سلام.
اقا کسی میدونه که تو نقشه ویلا یه ایکون ستاره مانند(به اسم sanctuary ) هست چیه؟
می خاستم عکسشو بزارم ولی نمیدونم چطوری.لطفا یکی راهنمایی کنه.
اگر اشتباه نكنم این همون زیرزمینیه كه عموت یه بار تو رو برد. همونجا كه مجسمه اساسین‌های قبلی (در ابعاد بزرگ) اونجا موجوده.;) باید شی باستانی همه مجسمه‌ها رو پیدا كنی تا یه زره خوب بهت بده.

برای عكس گرفتن هم در حین بازی دكمه‌ی Print Screen كیبرد رو بزنید. سپس از بازی خارج شده و در برنامه paint ویندوز، Crtl+V (پیست) كنید. بعد سیو عكس و باقی ماجرا ...

همونطور که گفتم من زره الطایر(همون علامت ستاره)رو گرفتم اما بازیم خراب شد (سیوش)
دلیلشم این بود که در حال سیو کردن 360مو خاموش کردم:(( زره الطایر بینظیره!!!رنگش سیاه و سفیده و
زره هم تا دسته(:دی)پر میکنه بازیش عالیه من روی اون پروفایلم دارم از اول بازی میکنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or