Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
دستت درد نکنه خیالمو راحت کردی!!! ولی تو اون ویلا که عموی این پسره! هست همراه سایرین چندتا از پازلها نیستند از کجا بیارمشون؟
برو توی همه شهرها، خوب نقشه رو بگرد، هرجا علامت طومار دیدی، برو بگیرش. هیچ‌جای نقشه رو از قلم ننداز ;)
تو یکی از اتاقها یه صندوقی هست هر وقت میره و shift رو میزنه یه چیزی میذاره تو صندوق! قضیه چیه؟
چیزی اونجا نمیزاره. یه چیزی هم برمی‌داره :d
پولی كه مغازه‌های شهر درمیارن، یه قسمتیش به عنوان سهم برای تو توی اون صندوق قرار داده می‌شه هر از چندبار. كه می‌تونی بری پولتو بگیری.
هرچقدر بیشتر شهر رو ارتقا بدی (از روی اون ماكت) بیشتر پول توی صندوقت میاری.;)

دوست عزیز خیلی ممنون بابت راهنماییهای مفیدت
بازی رو تموم کردم ، میخواستم ببینم شمشیرهایی که قبلا خریده دیگه نمیشه استفاده کرد؟
یه وقتی یه تصویر بالا سمت راست میومد یه یه چشم رو گوشه اون عکس بود و همه اونها یه جایی تو منو هستند،اونهرو باید چیکار کرد؟

به خواهرش تو اون ویلاهه پر باید بده؟!
پر از کجا گیر بیاره؟

Last edited by a moderator:
دوست عزیز خیلی ممنون بابت راهنماییهای مفیدت
بازی رو تموم کردم ، میخواستم ببینم شمشیرهایی که قبلا خریده دیگه نمیشه استفاده کرد؟
میتونی اونا رو در اتاق روبرویی كه خواهرت نشسته پیدا كنی. یعنی وقتی از در ویلا میری تو، سمت چپ.
یه وقتی یه تصویر بالا سمت راست میومد یه یه چشم رو گوشه اون عکس بود و همه اونها یه جایی تو منو هستند،اونهرو باید چیکار کرد؟
میتونی بیشتر توضیح بدی. من خیلی وقت پیش بازی كردم، این جزییاتو یادم نیست.
اگر عكسی بزاری كه چه بهتر :d>:d<
پر از کجا گیر بیاره؟
پر توی كل شهرها پخش هست. میتونی با eagle vision بعضی وقت‌ها در صورت نزدیك بودن ببینیدش.
اگر هم حوصله گشتنو نداری، بهم بگو تا نقشه همشون رو بهت بدم :d;) (ولی چندتا رو خودت بگرد :d)

پر از کجا گیر بیاره؟
1.اون مناطق ، مناطقی هستش که اون ویدیو هایی که برا شما آپلود شده تو اون مناطق هستش که یه علائمی روی دیوار هستش که eagle vision رو باید بزنی تا بره یه معما هایی رو بیاره که با انجام اون معماها ویدیو هایی برای شما باز می شه که اگه 16 تاشو کامل کنی . اون ویدیو به صورت کامل به شما نشون می ده .
2.تو شهر ها ریخته ولی پیدا کردنش درد سر داره و باید از روی نقشه هایی که تو نت هستش پیدا کنی بد بختی داره . من خودم صدتا شو پیدا کردم .

میتونی اونا رو در اتاق روبرویی كه خواهرت نشسته پیدا كنی. یعنی وقتی از در ویلا میری تو، سمت چپ.

میتونی بیشتر توضیح بدی. من خیلی وقت پیش بازی كردم، این جزییاتو یادم نیست.
اگر عكسی بزاری كه چه بهتر :d>:d<
پر توی كل شهرها پخش هست. میتونی با eagle vision بعضی وقت‌ها در صورت نزدیك بودن ببینیدش.
اگر هم حوصله گشتنو نداری، بهم بگو تا نقشه همشون رو بهت بدم :d;) (ولی چندتا رو خودت بگرد :d)

دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از راهنماییهایت
یه سوال دیگه : پشت خانه عموهه یه ستونهای کوچکی هست که برق میزنند ، اینها چی هستند.
باز هم ممنون
اگه نقشه رو هم بدی که حساب شرمنده کردی منو:">

دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از راهنماییهایت
یه سوال دیگه : پشت خانه عموهه یه ستونهای کوچکی هست که برق میزنند ، اینها چی هستند.
باز هم ممنون
اگه نقشه رو هم بدی که حساب شرمنده کردی منو:">
اون مجسمه‌ها رو اگر پیدا كنی هم یه جایزه خوب داری. همش توی همون شهر مونتریجیونی هستن. اینم نقشه‌ش:
http://www.supercheats.com/guides/assassins-creed-ii/monteriggioni-statue-locations/
و نقشه پرها (نقشه از فاصله دور زیاد هست، اما این سایت یه عكس هم از دید بازیكن گذاشته. فقط چند صفحه باید عوض كنی تا جای همشون رو ببینی)
http://www.gamesradar.com/f/assassi...-treasure-chests-guide/a-20091118131317820094

سلام دوستان ، به مرحله ای رسیدم که میگه باید 30 تا از Codex Pages هارو جمع کنیم که به حافظه اش دست پیدا کنیم.
حالا این Codex Pages هارو از کجا و چجوری پیدا کنم ؟

سلام دوستان ، به مرحله ای رسیدم که میگه باید 30 تا از Codex Pages هارو جمع کنیم که به حافظه اش دست پیدا کنیم.
حالا این Codex Pages هارو از کجا و چجوری پیدا کنم ؟
شما که تو هر شهری میری تو نقشه نگاه کن یه چیز هایی مثل برگه هستش اونها رو باید پیدا کنی.
تو هر شهر باید بگردی.

• Like
Reactions: Horror
بالاخره این بازی هم با تمام مشغله هایی که داشتم تموم کردم :d حالا چندتا سوال :

۱- آقا رسما خاک بر سر شدیم و تمام سلاح هامون ازمون گرفتن آخر بازی !‌ چیکار کنیم ؟ :))
۲- برای آزاد کردن اون لباس قشنگه :d تو زیرزمین نیاز به چند تکه سنگه ، چجوری پیداشون کنم ؟
۳- قضیه این پرها چیه و چجوری جمع کنیم ؟ آخرش جایزه میده ؟ :p
۴- توی شهر اگه این پوسترهای وانتد رو که عکس ازیو روش هم رو جمع کنیم آخرش چی میشه ؟
۵- این افرادی که معرکه گرفتن و سخنرانی میکنند کی هستند و پول دادن بهشون چه تاثیری داره ؟
۶- بهترین راه واسه پول در آوردن تو بازی چیه ؟ :>

یک دنیا ممنون. :x

بالاخره این بازی هم با تمام مشغله هایی که داشتم تموم کردم :d حالا چندتا سوال :

۱- آقا رسما خاک بر سر شدیم و تمام سلاح هامون ازمون گرفتن آخر بازی !‌ چیکار کنیم ؟ :))
۲- برای آزاد کردن اون لباس قشنگه :d تو زیرزمین نیاز به چند تکه سنگه ، چجوری پیداشون کنم ؟
۳- قضیه این پرها چیه و چجوری جمع کنیم ؟ آخرش جایزه میده ؟ :p
۴- توی شهر اگه این پوسترهای وانتد رو که عکس ازیو روش هم رو جمع کنیم آخرش چی میشه ؟
۵- این افرادی که معرکه گرفتن و سخنرانی میکنند کی هستند و پول دادن بهشون چه تاثیری داره ؟
۶- بهترین راه واسه پول در آوردن تو بازی چیه ؟ :>

یک دنیا ممنون. :x
1-دور از جون. من که بازی تموم کردم سلاح هام موند
2-به 6 تا تکه نیاز داری برای ازاد کردن
3-100تا پر تو بازی هست که اگه جمع کنی مادر Eizo یه شنل خوشکل مشکل بهت میده
4-اینو نمیدونم چون خودم جمع نکردم
5-باعث میشه اون سابقه ای که داری برای جنایت بیاد پایین
6-ابدیت کردن ویلا و انجام ماموریتهای فرعی

• Like
Reactions: Horror
1-دور از جون. من که بازی تموم کردم سلاح هام موند
2-به 6 تا تکه نیاز داری برای ازاد کردن
3-100تا پر تو بازی هست که اگه جمع کنی مادر Eizo یه شنل خوشکل مشکل بهت میده
4-اینو نمیدونم چون خودم جمع نکردم
5-باعث میشه اون سابقه ای که داری برای جنایت بیاد پایین
6-ابدیت کردن ویلا و انجام ماموریتهای فرعی

ممنون عزیز اما :

۱- شش تکه رو از کجا پیدا کنم ؟
۲- پرها رو از کجا پیدا کنم ؟
۳- آیا راهی هست که سلاحی رو که در دست داری دروپ (به زمین انداختن) کنی و سلاح دیگری از زمین برداری ؟

ممنون عزیز اما :

۱- شش تکه رو از کجا پیدا کنم ؟
۲- پرها رو از کجا پیدا کنم ؟
۳- آیا راهی هست که سلاحی رو که در دست داری دروپ (به زمین انداختن) کنی و سلاح دیگری از زمین برداری ؟
1- این 6 تیکه رو باید در 4 تا شهر پیدا کنی که این ها با ارم assassins در نقشه مشخص شده است که این تکه سنگها 2تاش تو Florence و 1 کیش تو Tuscany و 1 کی دیگه تو Romagna و 2تای دیگش تو Venice هست.
2-پرها ها رو باید خودت بگردی و جای مشخصی نیست که بگی تو نقشه باشه پیدا کنی من حدودا 1 ماه طول کشید تا 100 تا رو پیدا کردم بهتره بی خیالش بشی اما فکر کنم مپ هایی تو نت هست که جای پرها رو مشخص کرده باید یه سرچ بزنی
3-اره میشه سلاحی رو که از سرباز میگری و دیگری رو باهاش میکشی میتونی سلاح اون رو برداری ولی نمیتونی به طور ثابت حملش کنی ولی سلاح اصلی خودتو نمیشه بندازی مگر اینکه وقتی با اون گنده ها ( همون سربازها که زیاد آرمور (زره) دارن) جنگیدی شمشیرتو دربیاری بعد اونا با شمشیرشون شمشیرتو (چه شیر تو شیری شد:d) میزنن و بعد پرت میکنن بعد میتونی هر نوع اسلحه ای رو که خواستی برداری به غیر از اسلحه های اون گندها
اگر سوالی دیگه هست در خدمتمb-)

1- این 6 تیکه رو باید در 4 تا شهر پیدا کنی که این ها با ارم assassins در نقشه مشخص شده است که این تکه سنگها 2تاش تو Florence و 1 کیش تو Tuscany و 1 کی دیگه تو Romagna و 2تای دیگش تو Venice هست.
2-پرها ها رو باید خودت بگردی و جای مشخصی نیست که بگی تو نقشه باشه پیدا کنی من حدودا 1 ماه طول کشید تا 100 تا رو پیدا کردم بهتره بی خیالش بشی اما فکر کنم مپ هایی تو نت هست که جای پرها رو مشخص کرده باید یه سرچ بزنی
3-اره میشه سلاحی رو که از سرباز میگری و دیگری رو باهاش میکشی میتونی سلاح اون رو برداری ولی نمیتونی به طور ثابت حملش کنی ولی سلاح اصلی خودتو نمیشه بندازی مگر اینکه وقتی با اون گنده ها ( همون سربازها که زیاد آرمور (زره) دارن) جنگیدی شمشیرتو دربیاری بعد اونا با شمشیرشون شمشیرتو (چه شیر تو شیری شد:d) میزنن و بعد پرت میکنن بعد میتونی هر نوع اسلحه ای رو که خواستی برداری به غیر از اسلحه های اون گندها
اگر سوالی دیگه هست در خدمتمb-)

عزیز منظورت از آرم اساسینز چیه ؟ کدوم آرم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or