Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

آهان!یه چیزی!زنه گفت اسمش ماری یا یه همچین چیزیه!وسطای بازی هم وقتی که الطیر می شیم و می ریم بالای قلعه,دزموند می گه اسمش دختر ماریا!نکنه این همونه!یعنی دوست دختر الطیر که تونسته المعلم را شکست بده و دنیا را نجات بده!
راستی متوجه شباهت زیاد رودریگو و المعلم شدی؟یعنی هردو یک چیزی می خواستند.رسیدن به قدرت تکه های باغ عدن!و هر دو هم روحانی اعظم بودند.المعلم برای حشاشین و رودریگو برای کاتولیک ها!و یه نکته ی دیگه:
الان پشت قاب AC1 را دیدم.می دونید چی نوشته بود؟nothing is true,every thing is permitted.دقیقا همون چیزی که اتزیو در مراسم اساسین شدنش گفت!

1
هیچ ربطی نداره چون اون ماریا نیست مینرواست.
2-
هم المعلم هم رودریگو هم دکتر ویدیک antagonist هستند.
به شباهت های المعلم و رودریگو توجه کنید.
یکی که خدتون گفتید.یکی دیگه هم این بود که رودریگو تو شکم اتزیو و المعلم تو شکم الطیر یه چاقو فرو کرد ولی هیچ کدوم نمردن
می تونیم مطمئن باشیم که تو نسخه ی 3 وارن ویدیک تو شکم دسموند یه چاقو فرو می کنه و دسموند نمی میره.
Upon closer look at Vidic, there is a striking resemblance to Al Mualim the mentor of Altaïr. Whether this is merely coincidence or part of the storyline is yet to be seen or stated. Al Mualim could have very possibly fathered a child far before the events of Assassin's Creed and that he never raised the child for fear of losing power or raised it in secrecy. This could lead to yet a greater conspiracy and to the suspicion that the actual role that Vidic plays is far greater in the grand scheme of things. However, it should
All three antagonists.
be noted that these are all suppositions and speculations and thus nothing is known or certain so far.

Rodrigo Borgia

However, now that Assassin's Creed II has been released, there is a far more facial resemblance to Rodrigo Borgia, the nemesis of the second game. Moreover, Rodrigo has descendants (his children: Cesare, Lucrezia, Gioffre, Juan, Pedro Luis and two children who's names are not mentioned in history books) whereas it is uncertain for Al Mualim (although Altaïr says in the codex that having children in the Order is traditional). He also stabs powerless Ezio in the stomach with a knife, much like Al Mualim did with Altaïr
اگه کسی از دوستان اینو واسمون ترجمه کنه ممنون می شم.
3
الطیر بعد از کشتن المعلم یه جمله به عربی گفت.
La shaiq' waqee mutlak bl kollin mumkin

اتزیو هم بعد کشتن رودریگو یه جمله به ایتالیایی گفت
Nulla a reale, tutto a lectio

که معنی هر 2 جمله می شه
Nothing is true, everything is permitted

آخرین ویرایش:
ویدیک:

با یه نگاه نزدیکتر به المعلم،شباهتی واضح با المعلم مرشد الطیر دیده میشه. اینکه این مورد یه امر اتفاقی بود یا بخشی از خط داستان باید دید. المعلم به سادگی می تونسته مدت ها قبل از ماجرای AC 1 صاحب فرزندی شده باشه ، از این رو ممکنه به دلیل ترس از دست دادن قدرت اصلا صاحب فرزند نشده باشه یا اینکه فرزندش رو در خفا پرورش داده بوده. این می تونه پیام آور توطئه ای حتی بزرگتر از قبل باشه و اینکه نقش ویدیک در نقشه های عمده بسیار پررنگ تر خواهد بود. یکی از سه شخصیت منفی.البته لازم به ذکره که تمامی این موارد حدس و گمان بوده و چیزی تا الان به طور قطعی مشخص نیست.

رودریگو بورجیا :به هر ترتیب، حالا که AC2 ریلیس شده ،چهره ی ویدیک، شباهت زیادی به رودریگو بورجیا، شخصیت منفی اصلی AC 2 داره. علاوه بر این رودریگو دارای نواده است (بچه هاش: سسارا، لوچرزیا، جیوفره، خووان، پدرو لوییز و دو فرزند دیگه که نامشون در کتاب های تاریخی ذکر نشده) که این موضوع در رابطه با المعلم هنوز مبهمه.( اگر چه الطیر در یکی از نسخ خطی ( همون کودکس خودمون) داشتن فرزند رو یکی از سنت های محفل می دونه). همچنین رودریگو اتزیو رو در حال ناتوانی از ناحیه ی شکم با کارد مورد اصابت قرار میده، بسیار شبیه به کاری که المعلم با الطیر کرد.

ترجمه متن بالا بود. در ضمن antagonist به معنی شخصیت منفی داستان هست و فرقه یا گروه خاصی نیست.

خیلی ازتون ممنونم.
اگه واقعا این تفاسیر درست باشه داستان واقعا پیچیده می شه.با اون حرفایی که مینروا تو vault زد و اینا.(البته من خودم هنوز به درستی این نظریه که ممکنه ویدیک از نسل المعلم یا رودریگو باشه شک دارم)
از ذکر اشتباهمم ممنونم.
خوب اونایی که بازی رو تموم کرده باشن می تونن راجع به این متن که کسری عزیز ترجمه کردن بحث کنن.
پ.ن:
رستی کسی می دونه چرا وقتی المعلم تو شکم الطیر و رودریگو بورجیا تو شکم اتزیو چاقو فرو کرد برای هیچ کدوم اتفاقی نیفتاد؟

اتفاقا لئوناردو در اون قسمت انگشت اتزیو را نمی بره و می گه که شوخی بود!در ضمن داستان ACL و AC2 کاملا به هم مربوطه و در واقع اگر ایتدا قصد ساخت AC2 را داشتند.چون اگر دقت کرده باشید,بدون AC2 ACL بی معنی بود ولی AC2 بدون ACL کامل بود!
درمورد داریوش منم موافقم ولی فکر نکنم اون بیاد!خیلی خوب مش د اگر اون بود ولی تو اون اتاق مجسمه های زیاد ی بود که هر کدام مال یه کشور بود و اگر داریوش را بسازند,باید بقیه را هم بسازند!ولی داریوش نقش مهمی در این سری داشته!چون مخترع چاقوی مخفی بوده!
اصلا متوجه حرفم نشدی.
Assassin's Blade در حالت عادی باید اگشتت رو قطع کنی و لئوناردو به اتزیو برگشت گفت که باید انگشتت رو قطع و بعد گفت نمیخواد من یک راه جدید دارم.
این سیستم توسط لئوناردو کشف شده که نیازی به قطع انگشت نباشه، حالا چرا پدر اتزیو هم انگشتش قطع نشده؟ یا حتی داریوش؟

دوستان جایی گفتن که بازی حتما سه گانست ؟
-------
اگر دقت کرده باشید و همه ی Assassin's Tomb هارو رفته باشید ، زره الطائر رو به دست آوردید .
لباسش سیاهه ، درصورتی که لباس الطائر تو نسخه ی اول سفید بود ( تازه اون علامت مخصوص خانواده Auditore هم تو اون بود ، همون که شبیه کمربنده ) . یعنی الطائر بعد از کشتن المعلم باز یه کارایی کرده ، پس میشه این احتمال رو داد که شماره ی سوم و باز با الطائر بریم ( من بیشتر احتمال می دم که یه Spin Off باشه تا شماره سه ) .
بله Raymond همون اول ساخت بازی گفت AC یک سگانه هست.

درباره لباس هم که خیلی واضح، الطیر، المعلم رو میکشه و میشه گفت یک خاندان جدید بین Assassin ها بپا میکنه که ادامه پیدا میکنه و پیش میره. این لباس الطیر هم بی شباهت به المعلم نیست.

مطمئنا نسخه بعدی بازی هم ادامه ی راه نسخه های اول و دوم خواهد بود از اول هم گفته شد که این بازی یک عنوان مدرن نیست. نسخه بعدی طبق گفته سازنده هاش یا تو ژاپن هست یا جنگ جهانی و من فکر میکنم نسخه بعدی یکی از مکان های اون 6 مجسمه ی توی ویلا باشه.

یکی از دوستان می تونه بگه این ویدیک کیه ؟
فکر کنم با استفاده از Animus یه کارایی کردن .

دکتر وارن ویدیک.
همون محققی که تو شماره ی 1 رئیس ازمایشگاه بود.رئیس لوسی.و همونی که
تو اخر شماره 2 اومد و تا دزموند رو برگردونه ولی نتونست و با یه کامیون فرار کرد

اصلا متوجه حرفم نشدی.
Assassin's Blade در حالت عادی باید اگشتت رو قطع کنی و لئوناردو به اتزیو برگشت گفت که باید انگشتت رو قطع و بعد گفت نمیخواد من یک راه جدید دارم.
این سیستم توسط لئوناردو کشف شده که نیازی به قطع انگشت نباشه، حالا چرا پدر اتزیو هم انگشتش قطع نشده؟ یا حتی داریوش؟

درباره لباس هم که خیلی واضح، الطیر، المعلم رو میکشه و میشه گفت یک خاندان جدید بین Assassin ها بپا میکنه که ادامه پیدا میکنه و پیش میره. این لباس الطیر هم بی شباهت به المعلم نیست.

مطمئنا نسخه بعدی بازی هم ادامه ی راه نسخه های اول و دوم خواهد بود از اول هم گفته شد که این بازی یک عنوان مدرن نیست. نسخه بعدی طبق گفته سازنده هاش یا تو ژاپن هست یا جنگ جهانی و من فکر میکنم نسخه بعدی یکی از مکان های اون 6 مجسمه ی توی ویلا باشه.
فکر کنم اشتباه متوجه شدین .
داوینچی منظورش این نبوده که من یه راه برای انگشتت قطه نشده پیدا کردم ، بلکه این بوده که من متوجه شدم که با این Hidden Blade نیاز به قطع شدن نیست . ( از روی خوندن Codex Page )
----------
خوب دیگه :دی
همینجوری کشکی که این خانواده رو راه ننداخته :دی زحمت هایی که برای این کار کشیده رو در قالب یک Spin Off ارائه میدن .

لئوناردو با حالت طنز و به شوخی گفتش که باید انگشتتو قطع کنیم
و در واقع تو codex page نحوه ساخت hidden blade اومده بود حتی اگر تو دیوار قصر به codex page ها نگاه کنی یکیشون مکانیزم ساخت hidden blade رو نشون میده

من چند روز پیش کنسول از یکی از دوستان گرفتم و در عرض حدود 3 روز تمومش کردم میتونم بگم محشر بود فوق العاده نسبت به شماره یک پیشرفت کرده ! فک آدم باز میمونه ! با اون Ending ش که دیگه قیامت کرد رسما ! همه رو تو کف شماره بعدی گذاشت ! فکر نمیکردم بازی اینقدر طولانی باشه ولی اصلا آدم متوجه نمیشه چطور زمان میگذره واقعا شاخ بود خیلی حال کرد !

فکر می کنم نسخه ی بعد هم مثل 2 نسخه ی قبل در دو زمان گذشته و حال(برا دسموند) باشه.ولی دیگه با دسموند فقط رو انیموس نخوابیم و بریم سراغ ویدیک و تمپلار های امروزی.
راستی اگه به اون اتاقی که تو AC1 درش قفل بود می رفتید و ای میل ها رو می خوندید می فهمیدید که این ویدیک از این کله گنده های تمپلار های امروزیه.

درود!
دوستان یه سوال داشتم:
چجوری می شه با این چاقو های پرتابی درست هدف گیری کرد؟

راستی من الان تو اون قسمتی هستم که جای ورک شاپ داوینچی با یه دسته دزد(؟) اشنا شدم.
1-چقدر دیگه مونده از بازی؟
2- اون تفنگ رو چقدر دیگه مونده بهم بدن؟

ممنون می شم بهم بگید.

یا حق

درود!
دوستان یه سوال داشتم:

راستی من الان تو اون قسمتی هستم که جای ورک شاپ داوینچی با یه دسته دزد(؟) اشنا شدم.
1-چقدر دیگه مونده از بازی؟
2- اون تفنگ رو چقدر دیگه مونده بهم بدن؟

ممنون می شم بهم بگید.

یا حق
لازم نیست که هدف گیری کنید .
فکر کنم باید با LB روی اون سرباز Lock کنید ( همون که دور اون سرباز یه هاله ی نور میاد و دوربین روی اون قفل میشه ) و چاقو رو پرتاب کنید .
نمی دونم کجا رو میگید ولی بازی حدودا 20 ساعت گیم پلی مفید داره
فکر کنم تو DNA Sequence 8 می گیرید .

اصلا متوجه حرفم نشدی.

داوینچی که اون تکنولوژی را درست نکرده بود.همه ی چیز هایی که داوینچی به ما می داد را از کدکس پیج ها بدست می آورد.جووانی هم بوسیله ی کدکس پیج ها خنجرش را ساخته بود.در ضمن داریوش هم اگر دقت کنید انگشتش قطع شده و دستش مثل الطیر!
درمورد لباس هم فکر نکنم بیان دوباره جریان الطیر را بسازند.احتمالا آخر AC:BL که برای psp اومده معلئم می شه از کجا میاد!
درود!
دوستان یه سوال داشتم:

ممنون می شم بهم بگید.
پرتاب چاقئ که باید به سمتشون هدف بگیرید.
ائن مرحله فکر کنم اویل سکانس هشت باشه.بازی 14 سکانس داره.تقریبا سکانس 10 هم تفنگ را بدست میاری

سلام
ارزش ویلا من الان 95 درصد هست.تنها چیزی که مونده پر ها و اسلحه ها است.وقتی به اتاق اسلحه ها می رم 1 اسلحه باقی مونده.ولی وقتی به اسلحه سازی می رم هیچ اسلحه ای (چه بلند و چه کوتاه )برای فروش نداره.(شمشیر الطیر رو هم دارم)
کسی به این مشکل بر خورده؟باید چی کار کنم؟
پ.ن:اینو تو تاپیک اچیومنت ها هم پرسیدم جواب ندادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or