Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

تموم شد!!!!خيلي عالي بود
فقط اخر بازيعجيب غريب بود من درست نفهميدم چي شد
زير نويس هاي بازيم كه قربونش برم با تلسكوپم به زور ميشد بخونيش
ولي جدا پيشرفتش نصبت به AC1 در حد برج ميلاد بود:-"
از همه نظر پيشرفت كرده بود
گرافيكشم پيشرفت خوبي كرده بود فقط همون صورت مسخره كركتر ها رو نرو بود
Free Runing خيلي خوب شده تو AC1 خيلي مضخرف بود
بهترين بازي سال همينه :cool:
و ديگر هيچ

آ
انگار این انجین Anvil تو نشون دادن جزئیات از نزدیک قوی نیست.

اصلا اینطور نیست تنها مشکلش کم کاریه حتی به نظر من طراحی وجزئیات نسخه اول تو فیسها بیشتر از این شمارست .

الان یوبی با همین انجین چندتا بازی ساخته که هیچ کدوم به این مذخرفی نبودند ! همین FARCRY2 حالا زیاد مطمعن نیستم اگه با همین انجین ساخته شده باشه با اینکه یه بازی اول شخصه ولی طراحی چهره ها و جزئیاتش بالاتر بود . همین POP با اون گرافیکه سل شادش طراحیش فیسهاش خیلی بهتر بود . یا همین SC5 که قراره بیاد فکر کنم با یه موتور دیگه و شاید بهینه ساخته میشه که کلا طراحی فیسهاش مخصوصا سام خیلی پیشرفته است .
بالاخره هرچی باشه هر کدوم از این بازی ها از زیر دست UBISOFT در اومده ولی هیچ کدوم اینطور فاجعه نبوده .
این طراحیه فیسها کلا ضربه بزرگی به گرافیک بازی زده . مخصوصا چنین بازی هایی باید طراحی شخصیتهای با جزئیات بالا داشته باشی . حتی اینا به خدشون زحمت ندادند تا چندتا دونه چاک بین موهها باز کنند تا کمی طبیعی به نظر برسه همش چسبیده بهم مثل بازی های عهد بوق .
واقعا من هر وقت این فیسها را میبینم حرسم میگیره .

آخرین ویرایش:
سلام !
من تا الان 24 تا از codex page ها رو گرفتم ! 6 تا دیگش مونده ولی هرچی میگردم پیدا نمیشه !
بقیشو کجا باید پیدا کرد؟
اون 30 تارو برا رد کردن یکی از مرحله ها میخوام
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام!
همین FARCRY2 حالا زیاد مطمعن نیستم اگه با همین انجین ساخته شده باشه با اینکه یه بازی اول شخصه ولی طراحی چهره ها و جزئیاتش بالاتر بود
FarCry 2 اگه اشتباه نکنم اسم انجینش Dunia بود.

خب من چند ساعتی بازی کردم و واقعا دارم لذت می برم از این بازی. بازی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت خیلی خوبی داشته و از اون بازیهایی هست که آدم موقع بازی کردنش گذر زمان را احساس نمی کنه.

اصلا اینطور نیست تنها مشکلش کم کاریه حتی به نظر من طراحی وجزئیات نسخه اول تو فیسها بیشتر از این شمارست .

الان یوبی با همین انجین چندتا بازی ساخته که هیچ کدوم به این مذخرفی نبودند ! همین FARCRY2 حالا زیاد مطمعن نیستم اگه با همین انجین ساخته شده باشه با اینکه یه بازی اول شخصه ولی طراحی چهره ها و جزئیاتش بالاتر بود . همین POP با اون گرافیکه سل شادش طراحیش فیسهاش خیلی بهتر بود . یا همین SC5 که قراره بیاد فکر کنم با یه موتور دیگه و شاید بهینه ساخته میشه که کلا طراحی فیسهاش مخصوصا سام خیلی پیشرفته است .
بالاخره هرچی باشه هر کدوم از این بازی ها از زیر دست UBISOFT در اومده ولی هیچ کدوم اینطور فاجعه نبوده .
این طراحیه فیسها کلا ضربه بزرگی به گرافیک بازی زده . مخصوصا چنین بازی هایی باید طراحی شخصیتهای با جزئیات بالا داشته باشی . حتی اینا به خدشون زحمت ندادند تا چندتا دونه چاک بین موهها باز کنند تا کمی طبیعی به نظر برسه همش چسبیده بهم مثل بازی های عهد بوق .
واقعا من هر وقت این فیسها را میبینم حرسم میگیره .
خیر.
انجین این بازی (Anvil) فقط در این بازی و POP استفاده شده.
Farcry 2 همونطور که ممد گفت اسم انجینش Dunia است که Base ـش CE 1.0 است (ولی حدود 90% کدهاش بازنویسی شده). SC5 هم نمیدونم با چه انجینی ساخته میشه ولی Anvil نیست.
بعد من نگفتم که یوبی نمیتونه صورت طراحی کنه:biggrin1: گفتم تو این بازی اینطوری بوده. POP هم اصلا نمیشه با ACII مقایسه کرد چون سبک گرافیکیش فرق داره. (در ضمن تعداد کاراکترها در هر صحنش هم اصلا با این قابل مقایسه نیست)
شماره اول این بازی چون زیاد رو صورت کاراکترها مانور نمیداد کسی خیلی متوجه نمیشد (اصلا از نزدیک نشون نمیداد). ولی تو این بازی چون همش Cut Scene داره و از نزدیک نشون میده خیلی تابلو شده! به خاطر همینه که میگم یوبی یه دفعه ای متحول شده Cut Scene گذاشته تو بازی!
ولی حالا جدای از صورت، این انجین محیطها و ساختمانها رو فوق العاده زیبا نشون میده.

سلام !
من تا الان 24 تا از codex page ها رو گرفتم ! 6 تا دیگش مونده ولی هرچی میگردم پیدا نمیشه !
بقیشو کجا باید پیدا کرد؟
اون 30 تارو برا رد کردن یکی از مرحله ها میخوام
مرسی

علامتشون روی نقشه مشخصه
اگه علامتی نمی بینی برو بقیه شهرها

بچه‌ها من هنوز بازی را نخریدم. ماموریت‌های فرعی نسبت به شماره یک پیشرفتی داشته یا باز هم همون‌طور تکراری و خسته‌کننده هستند؟

بچه‌ها من هنوز بازی را نخریدم. ماموریت‌های فرعی نسبت به شماره یک پیشرفتی داشته یا باز هم همون‌طور تکراری و خسته‌کننده هستند؟
یکم بهتر شده!مثلا بهت ماموریت میدن که بری یه بابایی رو بکشی یا مثلا یه زنه بهت میگی بری شوهرش رو ادب کنی!:دی

SC5 هم نمیدونم با چه انجینی ساخته میشه
انجین بازی LEAD هست که یه ورژن Heavily Modified از موتور قدیمی Unreal Engine 2.5 هست! نمیدونم چرا این انجین قدیمی رو انتخاب کردن! :دی
یکی راهنمایی کنه
والا منم باید حرف دوستان رو تکرار کنم! اتفاقا منم تمام کدکس پیج ها رو جمع نکردم بعد رسیدم به مرحله ی مورد نظر گفت باید هر 30تاش رو داشته باشی. (گفتم بدبخت شدم حالا یکی بیاد اینا رو پیدا کنه! :دی) منم هی با Fast Travelها تمام شهر ها رو گشتم و همه رو پیدا کردم. حالا شما میگی علامتی روی نقشه نیست واقعا عجیبه! :دی

تعمير و بازسازي شهر به چه درد ميخوره؟ جزء كارهاي اصلي بازي حساب ميشه؟ يا يه كار دلخواه هست؟
فکر نکنم اجباری باشه! ولی هر چی شهرت قشنگ تر و تعمیر شده تر باشه Florinهای بیشتری گیرت میاد! مثلا اگه تمام شهر رو تا خرخره :دی تعمیر و آپگرید کنی هر 20 دقیقه حدود 20000فلورین گیرت میاد! میتونی بری این درآمدها رو از توی صندوق, پشت سر خواهر اتزیو ورداری! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or