Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

درود

دوستان الان که داشتم بازی می کردم به یه مشکل اساسی بر خوردم که خیلیم شبیه باگه

(البته اگه باگ باشه فاتحه نصف بازی خوندس)

مشکلم چون یه قسمتایی از بازیو لو میده میزارم تو اسپیولر پس اگه می خواین وسط بازی سورپرایز بشین اینو نخونین

تویه اون قسمتی که به جای الطئیر بازی میکنیم بعد از اینکه هدف از دره یه برج میره تو و ما ظاهرا از اون برج باید بریم بالا تا وستای برج بیشتر نمیشه رفت و کاراکتر اصلا اون تیکه چوبه بالای درو که توی ایگل ای هم ابی رنگ میشرو نمیگیره
من الان 10 بار اون قسمتو رفتم ولی بازم نشد حتی یه بار از بازی دراومدم دوباره رفتم بازم نشد
اگه میشه یه راهنمایی بکنید ببینیم این قسمت قضیش چیه

ممنون

دوستانی که بازی رو یه مدتی انجام دادن و تعداد ماموریت هاشون دو رقمی شد . بیان اینجا توضیح بدن ماموریت ها مثل نسخه قبل تکراری و خسته کننده می شه؟ یا متنوع تر شده و هیجان بیشتری داره ؟

موفق باشید
از یه جهاتی از نسخه اول بهتره از یه جهاتی بدتره . ولی خوب تکراری بودن کمتره !

وقتی داری بین 30 نفر راه میری انتظار نداری که جزئیات صورت هرکدوم در حد مارکوس فینیکس باشه؟!

متوجه نشدی . حتی صورت خود شخصیتهای اصلی هم افتضاح طراحی شده و کنار این ها هم حرکات لب و بدن و کلا انیمیشن ضعیف هستند و حتی موه های شخصیت ها مثل بازی های 6 سال پیشه !

آخرین ویرایش:
کاملا موافقم!بعد چرا انقدر هیکل و این جور چیزاشون بد طراحی شده؟!انگشت های Ezio رو میدیدم گریم میگیرفت!تازه هم که همش لباس و دستا و مو ها و... میرن تو هم!یکم بعضی جاها گرافیک تو ذوق میزنه!
آقا راسی یه چیزی!
من یه مشکلی دارم!یه موقع هایی صدا زودتر از تصویر میاد!با اینکه بازی رو ریختم توی هارد!این مشکل رو بقیه هم دارن؟!:دی

برای گرافیک بهتر احتمالاً باید منتظر نسخه PC بود برای همین فکر میکنم عقب انداختنش. من که میخوام روی PC بازی کنم یه کارت خفنم دارم میگیرم هم انو بزنم هم ME2.

چند تا سوال دارم ممنون میشم جوابم رو بدین
1. مادر Ezio با داوینچی چه نسبتی داره ؟؟:biggrin1:
2. بعضی جاها یه سری خانم های اهل حال هستن که برات دست تکون میدن، بالا سرشون هم یه علامتی میاد ، اونا برای چی هستن ؟؟ باید چی کار کنم ؟؟
3. آیا مثل نسخه 1 برای مخفی شدن یا رد شدن از بین نگهبانها راهبه یا افرادی هستن که بینشون قایم شیم ؟

. مادر Ezio با داوینچی چه نسبتی داره ؟؟:biggrin1:
2. بعضی جاها یه سری خانم های اهل حال هستن که برات دست تکون میدن، بالا سرشون هم یه علامتی میاد ، اونا برای چی هستن ؟؟ باید چی کار کنم ؟؟
3. آیا مثل نسخه 1 برای مخفی شدن یا رد شدن از بین نگهبانها راهبه یا افرادی هستن که بینشون قایم شیم ؟
1-از خودش بپرس
2-جلوتر كه بري ميفهمي براي چي هستش
3- آره ولي فرق كرده كه از نظر من طبيعي تر شده.
هر چیه بازی به کنار ولی طراحی صورت کارکتر ها در حد افتضاح . یاد بازی های 5 سال پیش می افتم این چه وضعه اخه ؟
اين بازي . بازي اي هست كه خيلي محيطش بزرگه و من فك ميكنم رو محيط و ساختمون ها خيلي كار كردن تا شخصيت ها. البته انگشت ها و چيزاي ظريف بد كار شده ولي از ASSASSIN نميشه از اين بيشتر انتظار داشت چون بيشتر اينا تو كار محيط هستند.
AK47 عزيز من از بلند ترين برج فيورنتينا پريدم كه يه اچيومنت هم آ‍زاد كرد . ولي به اين مشكل بر نخوردم.

راستي بازي يه پيشرفت خوبي كه كرده تو خونه(blood) يه كسي رو كه ميكشيد خوني موني ميشيد. كه در شماره ي يك همچين چيزي نبود.
در كل بازي خيلي بهتر شده . از شماره ي يك خيلي خيلي بهتره. بازي صحنه دار هم هست حواستون باشه.

با سلام خدمت عزیزان........
برای گرافیک بهتر احتمالاً باید منتظر نسخه PC بود برای همین فکر میکنم عقب انداختنش. من که میخوام روی PC بازی کنم یه کارت خفنم دارم میگیرم هم انو بزنم هم ME2.
دوست گرامی این حرف شما اینجا به چه منظور بود؟؟؟؟؟
مطمئن باش کلیات گرافیکی بازی تو نسخه کنسولیش با نسخه پی سی تفاوت انچنانی که شما مد نظرت هست رو نداره........
کاملا موافقم!بعد چرا انقدر هیکل و این جور چیزاشون بد طراحی شده؟!انگشت های Ezio رو میدیدم گریم میگیرفت!تازه هم که همش لباس و دستا و مو ها و... میرن تو هم!یکم بعضی جاها گرافیک تو ذوق میزنه!
آقا راسی یه چیزی!
من یه مشکلی دارم!یه موقع هایی صدا زودتر از تصویر میاد!با اینکه بازی رو ریختم توی هارد!این مشکل رو بقیه هم دارن؟!:دی
نه شهاب جان من این مشکل رو ندارم......اما متاسفانه بازی باگهای عجیبی داره....
چند تا سوال دارم ممنون میشم جوابم رو بدین
1. مادر Ezio با داوینچی چه نسبتی داره ؟؟:biggrin1:
اولا بهتر بود سوالاتون رو تو اسپویلر مطرح میکردید.......اما جوابهاتون:
1.نسبت این دو نسبت دوستی خانوادگی پدر اتزیو با اونهاست و در ادامه و جلوتر اجزئیات بیشتری رو متوجه میشی
2.در ادامه بازی یاد میگیری که از یکسری ادمهای تو بازی(مثل همونی که گفتی) برای جلب توجه و سر کار گذاشتن سربازها تو قسمتهای مختلف استفاده کنی
3.بله داره و تازه بیشتر شده منتها شکلش با نسخه 1 فرق کرده که اونهم جلوتر بهت اموزش داده میشه که چکار باید بکنی.....

من در کل از بازی راضی هستم خیلی اعتیادآور و جذابه ! از نظر گرافیک و گیم پلی خوب طراحی شده نور پردازی هم عالی هست تا اینجا من باگی ندیدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or