Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

اين كارا رو براي فروش بيشتر بازي ميكنن مثل NGS2(نظر شخصي) اينا كه از همه لحاظ به داستان بازي گند زدن از همين طرف كم مونده بود كه تكميل شد آخه اساسين رو چه به...(هر كس از قلعه ي الموت بازديد كرده ميدونه چي ميگم)
اين مسآله جوري برا بعضي ها تو اين تاپيك حل شدست كه برا خود اونا هم نيست(حد اقل برا استراليايي ها رو مطمنم چون باهاشون رفت و آمد داشتم )
البته اين s..e..xي كه اينا ميگن با اون چيزي كه بعضي ها دارن فكر ميكنن فرق داره:biggrin1:
جالبيش اينه وقتي رده بندي سني در ايران ميكنن يه عده ميگن اين چه وضعشه ما كه ... نيستيم وقتي اجرا نميكنن همونا يه چيز ديگه ميگن:(
منتظر كاور گيري و دوربين ديد در شب در خبر بعدي آنچه از AC2ميخاهيد باشيد::lol:

شاید.اما مگه اسلامیزه بودن بده.بعدش دوست عزیز انقدر سطحی فکر نکن و یکم به مخت فشار بیار این نظر من بود و نگفتم باید اسلامیزه باشه بلکه گفتم که این کارا در حد AC نیست و حدش رو پایین میاره نه اینکه هر بازی اسلامیزه بشه وگزنه بعضی بازی ها مخصوص همین کثافت کاری ها هستند.
قبلا گمون میکردم نمیفهمی داری چی میگی ولی الان دیگه مطمئن شدم. اصلا حرفهای پارادوکس داره:
من قبلا از Gow بعنوان بهترین بازی یاد میکردم اما به دلیل وجود S..e..x در آن حالا به عنوان بدترین بازی ازش یاد میکنم.
شما از روی ویدئو و تریلر های گاو متوجه فهمیده بودید که "بهترین" عنوانه؟
بعد که بازی کردید و 15 دقیقه خوش گذشت فهمیدی جدا بهترین عنوانه؟
بعد که مرحله دریای اژه رو رد کردی و اون مینی گیم رو دیدی کلا نظرت عوض شد؟

خب تو و امثال تو با دیدن این صحنه ها حالتون خراب میشه مشکل سازنده نیست. بابا حق دارن پوشیدن چکمه و ماتوی تنگ رو ممنون کردن Lolz.
خوهشاً یا این کامنت های جالب سطح کیفی فروم رو پائین نیارید.

اولا اگه کسی می خواد از نظراتم انتقاد کنه همه با هم نیان انقدر بنویسن و 60 به 1 کنن!!
بعدش دیگه این آخرین جواب های منه و فقط می تونم بگم اگه واقعا شعور داشته باشین دیگه این بحث رو کش نمی دین

دوست عزیز s*e*x یک عملیست که بر اساس یک غریزه طبیعی که در تمام انسانها هست انجام میشه ... متاسفانه در جامعه ما ازش یک غول بی شاخ و دم ساختن و نتیجه اش این میشه که اگر کسی عکس العمل انزجار آمیزی نسبت به این مسئله نشون نده میان می گن آی فلانی با دین مشکل داره و ...!

به عنوان مثال شما می گی :

البته اینکه الان در ایران هر گیمی را به هر بچه ای با هر سنی می فروشند بله در این حالت ها تاثیر منفی می تونه بزاره ... ولی یه همچین گیمی برای افرادی که عاقل و بالغ باشند ( از لحاظ سن و عقل و شعور ) هیچ تاثیر منفی نخواهد داشت ...

دلیل اینکه بازی ها را در خارج از ایران رده بندی سنی می کنند هم همینه

ی حرفی می زنیا.درسته که غریزه است و از این حرفا ولی مثل اینه که بری فیلم های غیر اخلاقی نگاه کنی و بگی خوب چون غریزس پس مشکلی نیست.بعدشم بازی ها بیشتر بر اساس وحشت و تاثیرات عصبی رتبه بندی سنی میشن نه این حرفا و گرنه fifa رو چرا سن گذاری کردند مگر نکته ی غیر اخلاقی داره؟کمی فکر کنید لطفا!!

حالا یکی شاید دوست نداشته باشه اسلامی باشه شما چرا اینقدر اسرار میکنید که باید اسلامی باشه؟
عزیز چرا متوجه نمیشی که من دارم نظر خودم رو میگم و هیچ اسراری ندارم فقط نظر خودمه.کسی هم از این چیزا دوست داشته باشه به من چه من دارم نظر خودم رو میگم!!!!!!!!

دوستان بازي سنتريه من چرا حالا دارين كل تاپيك رو منحرف ميكنيد؟ اينم مثل بحث تفنگه كه يك سري مخالف و يك سري موافق داره. اگه از اين موضوعات در بازي داشت اون قسمتو با چشم بسته بورو يا هر جور دوست داري يا موافقا با چشم بازتري اين قسمتو برند يا اگه براتون فرقي نداره خيلي عادي ردش كنيد يا ..... حركي يك سري عقايدي داره كه براش مقدسه به هيچ نحوي از اونا نميگزره پس ما چرا ميخايم اونو تغيير بديم؟
به ما چه كه يكي مشكل داره يكي نداره. اين جزيي از بازيه دوست داري قبول كن دوست نداري قبول نكن برايه سازنده اكثريت مهمه نه ما كه اقليتيم تازه بازيشونم كپي ميكنيم و به حق ناشر احميت نميدم.
ديگه اين موضوع كوچيك يا بزرگ رو انقدر كش ندين كه تاپيك به خاطر يك بحث الكي بسته بشه.

درسته دیگه خواهشا این بحث رو کش ندین تا منم جواب ندم

ببخشید برادر بنده به یوبی سافت تذکر کتبی دادم شما با خیال راحت بازی کنید اگه نتونستید بدید اخبار20:30 براتون سانسور کنه :laughing:
من نمیدونم چرا تو کشور ما کسی نمیخواد نظر مخالف رو قبول کنه چرا همش به فکر عقاید خودمونیم

ی حرفو صد هزار بار که نمیگن عزیز.من کی گفتم بازی باید حتما اینطور نباشه و نظر مخالفان رو زیر سوال بردم و فقط جواب خودم رو مورد اهمیت قرار دادم.من فقط دارم نظر خودم رو میگم و بس حالا نظر شما و مخالفان با من فرق می کنه مهم نیست من دارم نظر خودم رو میگم.بعدشم نذار مثل خودت با مسخره کردن حرف می زنم که ی جوری مسخرت میکنم اون سرش نا پیدا
اين كارا رو براي فروش بيشتر بازي ميكنن مثل NGS2(نظر شخصي) اينا كه از همه لحاظ به داستان بازي گند زدن از همين طرف كم مونده بود كه تكميل شد آخه اساسين رو چه به...(هر كس از قلعه ي الموت بازديد كرده ميدونه چي ميگم)
اين مسآله جوري برا بعضي ها تو اين تاپيك حل شدست كه برا خود اونا هم نيست(حد اقل برا استراليايي ها رو مطمنم چون باهاشون رفت و آمد داشتم )
البته اين s..e..xي كه اينا ميگن با اون چيزي كه بعضي ها دارن فكر ميكنن فرق داره:biggrin1:
جالبيش اينه وقتي رده بندي سني در ايران ميكنن يه عده ميگن اين چه وضعشه ما كه ... نيستيم وقتي اجرا نميكنن همونا يه چيز ديگه ميگن:(
منتظر كاور گيري و دوربين ديد در شب در خبر بعدي آنچه از AC2ميخاهيد باشيد::lol:

s-e-x s-e-xه حالا حتی با کمی تغییرات بازم خاصیت و جنبه ی خودش رو حفظ می کنه.من به رتبه بندی اصلا عقیده ندارم و گرنه pop 3 که هیچ مشکل خاصی نداره چرا 18 سال به بالاه؟رتبه بندی در کل چیز مسخره ای هست

قبلا گمون میکردم نمیفهمی داری چی میگی ولی الان دیگه مطمئن شدم. اصلا حرفهای پارادوکس داره:
شما از روی ویدئو و تریلر های گاو متوجه فهمیده بودید که "بهترین" عنوانه؟
بعد که بازی کردید و 15 دقیقه خوش گذشت فهمیدی جدا بهترین عنوانه؟
بعد که مرحله دریای اژه رو رد کردی و اون مینی گیم رو دیدی کلا نظرت عوض شد؟

خب تو و امثال تو با دیدن این صحنه ها حالتون خراب میشه مشکل سازنده نیست. بابا حق دارن پوشیدن چکمه و ماتوی تنگ رو ممنون کردن Lolz.
خوهشاً یا این کامنت های جالب سطح کیفی فروم رو پائین نیارید.

کسی که نمی فهمه من نیستم کسه دیگه ایست.
بعدشم من هر سه قسمت gow یعنی 1 و 2 و coo رو 2 بار تموم کردم اما هیچ وقت سراغ مینی گیماش نرفته بودم و از کنارشون رد میشدم و اهیمیتی نمی دادم.اما وقتی از این بازی متنفر شدم که دیدم در یک ویدیو در یک سایت که نمی خوام بگم یک هموطن گرامی اومده بود این سه مینی گیم رو جمع کرده بود و ویدیوش رو گذاشته بود و نشون میداد که خودش داره مینی گیما رو انجام میده و اونوقت بود که فهمیدم که ارزش gow و شعور یک ایرانی چقدره.حالا فهمیدی عزیز.واقعا هر موقع بهش فکر می کنم اعصابم به هم میریزه.

من واقعا نمیفهمم یه مینی گیم ساده که هیچ گونه graphic cex نداره انقدر شما رو از خود بیخود کرده؟؟؟
به نظر من بهتر شما کلآ بازی رو بزارید کنار چون مثلآ WET و tomb raider حالت شخصیت یه جوری که آدم رو اسلام زده میکنه فلان بازی حالت را رفتن دختره اسلام گریزی رو ترویج میده
اصلآ شما بهتر حتی trailer ها heavy rain رو هم نبینید چون ممکنه از فرط اسلام گریزی تصمیم به خود کشی بگیرید
بس کنید این حرفا خاله زنکی رو
اینا واسه همه دنیا عادی ما های بدبخت ندید بدید تشریف داریم...

جواب شما رو در آخرین نقل قول دادم.یعدشم من تمام بازی هایی رو که گفتید از برم و مخصوصا از heavy rain خیلی ناراحت شدم و البته نه تنها من بلکه تعداد زیادی از بازیباز ها.تصمیم به خودکشی هم نگرفتم بلکه تصمیم گرفتم بازی نکنم.اگه شما می تونید با این مسایل کنار بیاین بهتره اسم خودت رو بذاری مسیحی یا کافر نه مسلمون.درسته حرفام خیلی اسلامیزس اما اسلامیزه بودن از نبودن بهتره.
من هم میگم بس کنید

آخرین ویرایش:
من واقعا نمیفهمم یه مینی گیم ساده که هیچ گونه graphic cex نداره انقدر شما رو از خود بیخود کرده؟؟؟
به نظر من بهتر شما کلآ بازی رو بزارید کنار چون مثلآ WET و tomb raider حالت شخصیت یه جوری که آدم رو اسلام زده میکنه فلان بازی حالت را رفتن دختره اسلام گریزی رو ترویج میده
اصلآ شما بهتر حتی trailer ها heavy rain رو هم نبینید چون ممکنه از فرط اسلام گریزی تصمیم به خود کشی بگیرید
بس کنید این حرفا خاله زنکی رو
اینا واسه همه دنیا عادی ما های بدبخت ندید بدید تشریف داریم...

اگه شما می تونید با این مسایل کنار بیاین بهتره اسم خودت رو بذاری مسیحی یا کافر نه مسلمون

شمام اگه نميتوني كنار بياي دليلش اينه كه فرهنگش و جنبش رو نداري و با ديدن كوچكترين چيزي اونم تو بازي سريعا حالتون خراب ميشه ! پس شما كلا با اين مسئله مشكل داري و ميگي كه كلا بايد از زندگيه انسان ها حذف بشه ؟! اون كسي كه بازي رو ميسازه اصلا شايد فكرش رو نكنه كه هنوز هم انسان هاي بي جنبه اي كه نتونن اين مسائل رو تحمل كنن وجود داشته باشن ! در كل شما اگه به خاطر داشتن مسائل اين چنيني ميخواي يه بازي رو انجام ندي كلا بيخيال گيم شو ! كسي كه بخواد با اين صحنه ها بازي رو بگيره ميره فيلم ميگيره ميبينه 2 برابر حال ميكنه ! آدم بازي رو ميگيره كه بازي كنه . در ضمن شما هرچي ميخواي ميگي بعد ميگي تمومش كنيد !

دوستان دوستانه میگم این بحث رو تموم کنید

من کاره ای نیستم ولی اگه بازم به بحث کردن ادامه بدید بهتون قول میدم منجر به بن شدن بعضی ها و بسته شدن تاپیک میشه

من اخطارم رو کردم باز میل خودتونه

یکم تربیت بد نیست . شما همه چیز رو به دین ربط میدی . اصلا به شما چه مربوط که این بازی مورد داره ؟ شما ناراحتی بازی نکن .

منم خواهش میکنم بحث رو ادامه ندین مخصوصا این آقا .
عزیز شما جوابای منو کامل نخوندی
من گفتم نظر شخصی منه متوجهی
بعدشم گفتم غلط کردم.این جمله کافی نیست؟

دوستان بچه بازي درنيارين اين تاپيك در مورد اصل بازيه نه حواشي اون.
اگه ميخاين اين بحث رو كش بدينبهتره بريد http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=48 اينجا. بهش ميگن بحث آزاد پيرامون يازي هاي كاپيوتري. يه تاپيك بزنيد بعد هرچي دوست داريد بگيد. انقدرم ارزش تاپيك و بازي و مهمتر از همه خودتونو پايين نياريد.

سلام
اگه بخوام یکم سخت گیری کنم یه عده باید برن مرخصی پس لطفا این قدر کشش ندین و همین جا تمومش کنین!!
اگه میخواین این بحث که بار علمی بالایی داره ( ! ) رو ادامه بدین میتونین از PM استفاده کنید...بدیهیه بعد پست من در این مورد خاص بحثی ادامه پیدا بکنه پست پاک و در صورت تکرار برخورد میشه,ممنون

سلام
اگه بخوام یکم سخت گیری کنم یه عده باید برن مرخصی پس لطفا این قدر کشش ندین و همین جا تمومش کنین!!
اگه میخواین این بحث که بار علمی بالایی داره ( ! ) رو ادامه بدین میتونین از PM استفاده کنید...بدیهیه بعد پست من در این مورد خاص بحثی ادامه پیدا بکنه پست پاک و در صورت تکرار برخورد میشه,ممنون
قربون دهنت
من که از خدامه تموم شه البته اگر بذارن:biggrin1:

البته به نظرم آقای Big Warrior داشتن در یه جا اشتباه میکردن و میخواستم بهشون بگم ولی ....
به خاطر امین چیزی نمیگم !:biggrin1:
حالا بگذریم....
============
کسی از دوستان میدونه بازی حداکثر روی چند فریم پِر سِکِند :biggrin1: اجرا میشه ؟

البته به نظرم آقای Big Warrior داشتن در یه جا اشتباه میکردن و میخواستم بهشون بگم ولی ....
به خاطر امین چیزی نمیگم !:biggrin1:
حالا بگذریم....
============
کسی از دوستان میدونه بازی حداکثر روی چند فریم پِر سِکِند :biggrin1: اجرا میشه ؟
بالای 30 که عمرا نیست، اگر پائینش نباشه. بازی با این وسعت عذرش موجه ـه بیچاره :دی.

ظاهرا خواندن نثر روان فارسی هم برای شما مشکله !!
سلام
چهار تا پست بالاتره. واقعا جای تاسف داره :smile:.

حالا اینا چرا وسط جنگل رفتن؟
قاتلا که قبول کردن بزارن پروژه(اسمه مرده یادم رفته یکی بگه لطفا!) زنده بمونه تا روش بیشتر تحقیق بشه
ظمنا اونایی که انگلیسیشون خوبه و مثه من تو کامپیتر لوسی فضولی میکردن :d میتونم بپرسم اون دختری که خودکشی کرده بود مثه این شخصیت ما یه پروژه ای چیزی بود؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or