چون اون دستش نیست، دستکشه.:biggrin1:شرمنده من AC1 رو بازی نکردم !!!
2 تا سئوال دارم ؟
میارزه شماره 1 رو بازی کنم ؟
چرا تو عکس ها دست راست Ezio سیاهه ؟
بله به نظر من هم تنوع لوکیشنی بازی عالیه ولی از دلایلی که من از نسخه اول اصلا خوشم نیومد تکراری شدن زیاد و عدم وجود ماموریت های جذاب بود...تنوع لوکیشن هاش که تو سبکش خودش بی نظیره بازی تو 3 تا شهر مختلف اتفاق می افته.تازه به جز قلعه ها و اینای بین شهر ها.از لحاظ ماموریت تا اونجایی که یادم میاد گفته بودن که ماموریت ها نسبت به نسخه ی قبلی تنوعش بیشتره.
فضا سازی رو هم قبول دارم اما چرا فقط رم و ونی؟ز:biggrin1:فلورانس هم شهر فوق العادیه.همین الانشم پر ساختمان های سنتی دوره ی رنسانس و مجسمه و از این جور چیزاس:biggrin1:
خو اگه بازی نکردی حتما برو بازی کن که یکی از بهترین بازی ها رو از دست دادی اگه AC1 رو بازی نکنی !شرمنده من AC1 رو بازی نکردم !!!
2 تا سئوال دارم ؟
میارزه شماره 1 رو بازی کنم ؟
چرا تو عکس ها دست راست Ezio سیاهه ؟
گزینه 2 صحیحه.دوستان من تقریبا صفحات اول رو خوندم ولی نفهمیدم بازی سلاح گرم هم داره یا نه ؟
1) داره
2) نداره
3) هیچکدام :biggrin1:
4) هر سه مورد :biggrin1: :biggrin1:
عزیز چون Ezio این کار رو سریع انجام داده حتما ندیدی ولی Hidden Blade ـشو پرت نمیکنه و یه چاقو از توی جیبش میندازه مثل یکشدر ضمن شما می تونین یکی از چا قو ها رو از فاصله ی دور پرتاب کنین مثلا شما دست تون رو به طرف دشمن دراز می کنین و بعد با زدن دکمه چاقو مخفی پرتاب میشه
و همچنین وقتی شما رو نیمکت ها میشینین
وقتی کسی بفهمه شما اونو میکشین و جای خودتون میزارین و اون دو نفر که کناره شما هستن اون رو کنترل میکنن که نیفته

محمد جان به نظرم بر تم هندی بازی افزوده:biggrin1:ولی به نظر من اون تیکه ی پروازش تا حدودی تم هندی! داده بود بهش،نداده بود؟