Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
شما اگر میتونی عکس بده ! من دقیقا متوجه نمیشم ! :biggrin1:یکی جواب ما رو نمیده؟تورو خدا . کار ما گیره آخه.
شما اگر میتونی عکس بده ! من دقیقا متوجه نمیشم ! :biggrin1:یکی جواب ما رو نمیده؟تورو خدا . کار ما گیره آخه.
من فکر کنم شما تو تاپیک خبری که درمورد AC2 بود هم این سوال را پرسیدید.عزیز اگر با pc بازی می کنید شاید از کرک باشه.با سلام.
بنده در ابتدای بازی به مشکلی برخورد کردم اونجایی که اون خانومه به من گفت برو santa croce هیچ علامتی برای ماموریت جدید روی نقشه نمیاد.گفته بود اون خانومه که باید انتقام جویی کنم.من santa croc رو پیدا کردم ولی کسی اونجا نبود.تازه حوالی اونجا بالای هر برجی که میرم نقشه بزرگ نمیشه.تورو خدا کمکم کنید !!!!
آقا من نتونستم عکس بذارم ولی دقیقا متن ماموریت اینه:شما اگر میتونی عکس بده ! من دقیقا متوجه نمیشم ! :biggrin1:
آقا من نتونستم عکس بذارم ولی دقیقا متن ماموریت اینه:
visit the art show at Santa Croce find Uberto and exact revenge
شما وقتی وارد اون منطقه ی سبز رنگ میشی باید اول بری بالای ساختمونی جایی (کلا ارتفاع منظورمه) بعد بری روی دید عقابی یا همون Eagle Vision، حالا کار شما شناسایی هدف یا همون Target هست. هدف با رنگ زرد مشخص میشه. فقط یه کم باید بگردید تا بتونید پیداش کنید. کلا کار وقت گیری نیست.منم یک جا این بازی گیر کردم ! اونجایی که یه نقشه میده یه حالت سبز رنگ هست ! بعد که نزدیک میشم یه منطقه بزرگ سبز هست !یه حالت آهنگ خاصی هم میزنه ! (یو هالیه یو هالیه)یه همچین آهنگی رو با این تلفظ میخونه !!! تو منطقه یه آقایی ایستاده با یه زن که در حال لاس زدن با اون هست و دو تا مرد هم در کنارشون ایستادن ! تا نزدیک میشه اون حالت ماموریت فعال میشه و به رنگ قرمز ! تا یه خورده میری نزدیک طرف میفهمه و میاد دنبالت و بعد که میکشیش بازی بر میگرده از اول و به اصطلاح میسوزم ! اعصاب برام نگذاشته !یه مدت کلا بی خیال بازی شدم ولی حالا میخوام ردش کنم !
منظور از همون منطقه کجاست؟یعنی Santa croce؟آخه بد بختی نقشه معلوم نیست تازه بالای برجای نزدیک Santa croce میرم میزنه Map updated ولی update نمیشه!!!اینجا فکر کنم تو نقشه مسیر رو نشون میده یا اگر ماموریت مشخص نیست باید تو همون منطقه بری بالای برجی حالت چشم عقاب رو فعال کنی
بعد اونی که قراره بکشی رو باید از دورا دور فکر کنم دنبالش بری .از حالت عقابی استفاده کن که شخصیت اصلی رو با رنگ زرد مشخص میکنه
از تو جمعیت از رو سقف خونه ها دنبالش میری
بعدشم که دیگه کاری نداره جایی که باید بری یک محوطه بزرگی هست که کسی که باید بکشیش وسط اون محوطه میره ایست میکنه
دورو برشم پر ادمه و چند تا دروازه داره که جلوش نگهبان ایستاده
برای ورود هم میتونی از اون دخترای رقاص استفاده کنی تا نگهبان ها حواسشون پرت شه بری تو
بعد میری پشت جعبه که اون ایستاده منتظر میشی چند نفر میان باهاش صحبت میکنند
و بعد با اون خنجر با یک ضربه کارش تمومه :biggrin1: بعدشم فرار بر قرار :biggrin1:
موفق باشی
شما مگه تو 360 بازی نمیکنیمنظور از همون منطقه کجاست؟یعنی Santa croce؟آخه بد بختی نقشه معلوم نیست تازه بالای برجای نزدیک Santa croce میرم میزنه Map updated ولی update نمیشه!!!
اینجا اسمش تاپیک 360هه ! OK?نه با pc.مگه فرقی میکنه؟
بچه ها کسی میدونه نسخه Assassin's Creed 2 - Lineage Edition چیه دقیقا؟
you should KNOW not FEAR that one day you have to DIE
عزیز چرا اصلاع نداری مردم را گمراه می کنی؟اون DLC ها که خیلی وقته رو لایو اومدن و مربوط به سکانس 12 و 13 می شه!البته ظاهرا تو نسخه ی pc هستش.تا اونجایی که من میدونم ubisoft تایید کرده که میخواد یه update برای AC2 بده بیرون که مربوط میشه به اون 10 سالی که تو بازی به خاطر اشکال دستگاه بررسی DNA از زندگی EZIO نامعلوم موند . البته دقیقان در مورد تاریخ انتشارش چیزی نمیدونم