assassin's creed 2 x360 vs ps3

blah blah blah blah blah
منم تغیر خاصی احساس نمیکنم! مشکل فریم ریت هم مثل اینکه آپدیت اومده و درست شده تو ps3

خب الان منظورت چی بود؟ این چیزی که من میگم خیلی واضح و روشنه الان برو روی lcd که داری به صورت دستی کنتراست را ببر بالا سعی کن یه تصویر با زمینه روشنتر داشته باشی ببین چطوری با بردن کنتراست بالاتر قسمت های روشنتر رو به محو شدگی میره !
اگه نیاز بود حتما بگو برات تصاویرش را خودم آماده کنم .

درود
من می خوام برم بازی Original بگیرم . ( به علت نیومدن FW LT )
حالا موندم نسخه PS3 بگیرم یا X360
نسخه 360 که دوستان می گن بهتره
نسخه PS3 هم به نظر خودم حالش بیشتره و هم این که موقع فروش بهتر می خرن .
کدوم رو بگیرم ؟

درود
من می خوام برم بازی Original بگیرم . ( به علت نیومدن FW LT )
حالا موندم نسخه PS3 بگیرم یا X360
نسخه 360 که دوستان می گن بهتره
نسخه PS3 هم به نظر خودم حالش بیشتره و هم این که موقع فروش بهتر می خرن .
کدوم رو بگیرم ؟
اکثر سایتها گفتن نسخه 360 بهتره. البته با تفاوت خیلی کم.

آخرین ویرایش:
از نظر تصویر ثابت هیچ فرقی ندارن با هم ولی هنگام حرکت متاسفانه نسخه PS3 دارای Screen Tearing ( همون خطوط ایجاد شده در تصویر هنگام حرکت ) بسیار آزار دهنده ای هست که با اعصاب شما بازی میکنه . البته نسخه 360 هم Screen Tearing داره ولی بسیار بسیار کمتر و آزار دهنده نیست . جالبه که نسخه اول توی هیچ کدوم Screen Tearing نداشت !!

راجع به کنتراست هم که همیشه اختلاف میبینید من یه نکته بگم و دوستان PS3 دار میتونن تست کنن . شما وقتی PS3 میخرید در قسمت Display Setting گزینه ای هست به اسم RGB Full Range که بصورت پیش فرض بر روی Limited قرار داره که شما در صورتی که از کابل HDMI استفاده میکنید ( فقط بر روی HDMI تفاوت داره ) باید حتما اونو به Full تغییر بدید و اونموقع میبینید که دیگه این اختلاف کنتراست وجود نداره و طیف رنگ بسیار زیباتر و گسترده تر میشه ...

حتما خودتون تست کنید تا متوجه بشید .

سلام
اقا من چنتا از این تاپیکا مقایسرو خوندم
هیچکدومش به نتیچه نرسیده که هیچ همشم اخر قفل میشه
تا وقتی که رو حساب کتاب نباشه همین اشو همین کاسه
خب این معلومه فن بوی ps3 طرف اونو میگیره و فن بوی ایکس باکس طرف کنسول خودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or