assassin's creed 2 x360 vs ps3

چرا الكي خودتون رو حرص ميدين ؟!؟

اميدوارم هر دو جناح (هم PS3 باز ها و هم 360ي ها) از بازي لذت ببرند.تفاوت هم كاملا جزئي هست و به چشم نمياد...:smile:

چرا الكي خودتون رو حرص ميدين ؟!؟

اميدوارم هر دو جناح (هم PS3 باز ها و هم 360ي ها) از بازي لذت ببرند.تفاوت هم كاملا جزئي هست و به چشم نمياد...:smile:
علیر ضا درست میگه بشینین بازی کنین حال کنین زیاد به این چیزا فکر نکنین:biggrin1:
جز دشمنی:angry: چیزی نداره:biggrin1:

بله- بازیه خوبیه- تفاوتهم داشته باشه یا نه- بلاخره باید حتما بازی کنید-
از گیم پلی -داستان و تم بازی نمیشه گذشت!!!!
گور بالا تفاوت گرافیکی :biggrin1:

دوستان توجه کردید روند تاپیک بر عکس شده ؟ الان همه میان پست میذارن که تفاوتی نیست !!! خب وقتی تفاوتی نیست بذارید تاپیک ره پایین دیگه ! :biggrin1: چرا پست میدید تا بالا بمونه !؟

میزان کمی اختلاف در روشنای وجود دار در هر دو نسخه
میانگین فریم ریت دو نسخه اینطور هست از سایت lot

فریم ریت کنسول PlayStation 3 به طور میانگین: 28.97 فریم در ثانیه
فریم ریت کنسول XBOX360 به طور میانگین 29.76 فریم در ثانیه

در کل هر دو نسخه عالی هستن و اختلاف ها ناچیز

میزان کمی اختلاف در روشنای وجود دار در هر دو نسخه
میانگین فریم ریت دو نسخه اینطور هست از سایت lot

فریم ریت کنسول PlayStation 3 به طور میانگین: 28.97 فریم در ثانیه
فریم ریت کنسول XBOX360 به طور میانگین 29.76 فریم در ثانیه

در کل هر دو نسخه عالی هستن و اختلاف ها ناچیز

در کل اختلاف زیادی نیست و اینکه اصلا مهم نیست مخصوصا که بحث در مورده گرافیکه. ولی یه مشکلی که PS3 داره قضیه Screen Tearing هست که خیلی زیاده.

PS3:
Global percent of torn frames: 16.36

Xbox 360:
Global percent of torn frames: 5.06

کلا نسخه 360 Smooth تره (روون تره) به نقل از همه سایتها.
دوستانی هم که قضیه Screen Tearing نمیدونن چیه این عکسو دقت کنن. حتما تو بازی ها با این مشکل برخورد کردید.

Tearing_%28simulated%29.jpg

ولی در کل گرافیک ارزشه اینو نداره که زیاد دربارش بحث بشه.

اول اينکه بشر خيلی خوبه اشتباهات خودش را قبول کنه بگذريم درس اخلاق ندم
2 تا کنسول 360 سوخت رو دستم مونده کلی هم ذوق و شوق داشتم و اول از همه اقدام به خريد کردم
حالا اولين نفر بودم که خريدم يا نه بماند
در مورد تفاوت گرافيک اين 2 کنسول تا ابدلعمر هم بحث بشه نتيجه ای نميده چون اگر هم تفاوتی باشه
فقط به چشم وسواس گونه ی افراطی ها جلوه ميکنه وگرنه اگر واقعا از بازی لذت بخواهيد ببريد 100 تا​
poly کم و زياد
ارزش اين همه بحث را نداره
اگر به هر 2 تا کنسول بخوايم ايراد بگيريم ما را به جايی نميبره فقط جز اينکه تعصب و وسواس بياره چيزه
ديگه اي نداره
البته هنوزم يه جورايی دلم با 360 هستش ولی نه از سونی و نه از
MS دل خوشی ندارم

در ضمن هيچ کدوم را با
PC خودم عوض نميکنم

اول اينکه بشر خيلی خوبه اشتباهات خودش را قبول کنه بگذريم درس اخلاق ندم
2 تا کنسول 360 سوخت رو دستم مونده کلی هم ذوق و شوق داشتم و اول از همه اقدام به خريد کردم
حالا اولين نفر بودم که خريدم يا نه بماند
در مورد تفاوت گرافيک اين 2 کنسول تا ابدلعمر هم بحث بشه نتيجه ای نميده چون اگر هم تفاوتی باشه
فقط به چشم وسواس گونه ی افراطی ها جلوه ميکنه وگرنه اگر واقعا از بازی لذت بخواهيد ببريد 100 تا​
poly کم و زياد
ارزش اين همه بحث را نداره
اگر به هر 2 تا کنسول بخوايم ايراد بگيريم ما را به جايی نميبره فقط جز اينکه تعصب و وسواس بياره چيزه
ديگه اي نداره
البته هنوزم يه جورايی دلم با 360 هستش ولی نه از سونی و نه از
MS دل خوشی ندارم

در ضمن هيچ کدوم را با
PC خودم عوض نميکنم

دقیقا.........
این تفاوتها به چشم نمیاد.الان دیگه مثل چند سال پیش نیست که تفاوتها تابلو باشه پس بهتره این بحثها ادامه پیدا نکنه.

کنتراستی که خود بازی داره با کنتراستی که خودت بخوای روی tv تنظیمش کنی خیلی فرق داره .
وقتی بخوای رو tv کنتراست بدی با اوردنش به درجه های بالاتر باعث میشه که بعضی از جزئیات را از دست بدی مخصوصا توی تصویر هرچقدر رنگ های روشنتر باشه با اوردن کنتراست به درجه بالاتر اون رنگها نادیده تر میشه. مخصوصا توی lcd ها .
blah blah blah blah blah
منم تغیر خاصی احساس نمیکنم! مشکل فریم ریت هم مثل اینکه آپدیت اومده و درست شده تو ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or