علیر ضا درست میگه بشینین بازی کنین حال کنین زیاد به این چیزا فکر نکنین:biggrin1:چرا الكي خودتون رو حرص ميدين ؟!؟
اميدوارم هر دو جناح (هم PS3 باز ها و هم 360ي ها) از بازي لذت ببرند.تفاوت هم كاملا جزئي هست و به چشم نمياد...:smile:
This is an Unreachable Desire :biggrin1:به امید روزی که گیمر های ایرانی گیم پلی رو شرط اول، داستان رو شرط دوم و گرافیک رو شرط آخر هر گیمی بدونن.
take it easy dude:biggrin1:به امید روزی که گیمر های ایرانی گیم پلی رو شرط اول، داستان رو شرط دوم و گرافیک رو شرط آخر هر گیمی بدونن.
میزان کمی اختلاف در روشنای وجود دار در هر دو نسخه
میانگین فریم ریت دو نسخه اینطور هست از سایت lot
فریم ریت کنسول PlayStation 3 به طور میانگین: 28.97 فریم در ثانیه
فریم ریت کنسول XBOX360 به طور میانگین 29.76 فریم در ثانیه
در کل هر دو نسخه عالی هستن و اختلاف ها ناچیز
اول اينکه بشر خيلی خوبه اشتباهات خودش را قبول کنه بگذريم درس اخلاق ندم
2 تا کنسول 360 سوخت رو دستم مونده کلی هم ذوق و شوق داشتم و اول از همه اقدام به خريد کردم
حالا اولين نفر بودم که خريدم يا نه بماند
در مورد تفاوت گرافيک اين 2 کنسول تا ابدلعمر هم بحث بشه نتيجه ای نميده چون اگر هم تفاوتی باشه
فقط به چشم وسواس گونه ی افراطی ها جلوه ميکنه وگرنه اگر واقعا از بازی لذت بخواهيد ببريد 100 تاpoly کم و زياد
ارزش اين همه بحث را نداره
اگر به هر 2 تا کنسول بخوايم ايراد بگيريم ما را به جايی نميبره فقط جز اينکه تعصب و وسواس بياره چيزه
ديگه اي نداره
البته هنوزم يه جورايی دلم با 360 هستش ولی نه از سونی و نه از MS دل خوشی ندارم
در ضمن هيچ کدوم را با PC خودم عوض نميکنم
blah blah blah blah blahکنتراستی که خود بازی داره با کنتراستی که خودت بخوای روی tv تنظیمش کنی خیلی فرق داره .
وقتی بخوای رو tv کنتراست بدی با اوردنش به درجه های بالاتر باعث میشه که بعضی از جزئیات را از دست بدی مخصوصا توی تصویر هرچقدر رنگ های روشنتر باشه با اوردن کنتراست به درجه بالاتر اون رنگها نادیده تر میشه. مخصوصا توی lcd ها .