assassin's creed 2 x360 vs ps3

nero1371

کاربر سایت
Untitled15078.jpg

باز هم مثل همیشه بازار تفاوت بازیهای این دو کنسول داغ هست!!!!
تو لینکهای زیر میتوننین تفاوتهای این بازی رو ببینید.البته به صورت قیلم.

تو این لینک هم میتوننین تفاوتها رو به صورت عکس ببینید.::

تو این لینکها هم میتونین تفاوتهای بازیهای دیگه رو به صورت فیلم البته از نظر ثبات فریم ببینید.:::

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا بازی های جدید همشون توی کنتراست با هم تفاوت دارن. کنتراستی که کاملا دست شخص هست و میتونه کم و زیادش کنه.

دوستان تفاوت بین در عکسها ممکنه یک عکس رو بزارن بعد قسمتهایی رو با دایره و یا خط قرمز معلوم کنن که برتری نسخه ای رو برسونه!
متاسفانه من چیزی نفهمیدم!
بیشتر فیلمها هم یا برای شماره اول بازی بود یا بازی های دیگه !
فریم ریت نسخه 360 بهتر میاد اما در نقدش نوشته شده بازی در نسخه PS3 نسبت به شماره اول بسیار پیشرفت کرده و بسیار شبیه X360 هست.

صد در صد نسخه ی x360 بهتره!!!!
تو فریم ریت 360 کاملا فریم ریته بالاتر و ثابتی داره.
با این حرف ها واسه چی خودتون رو مزحکه آدم و عالم میکنید؟؟؟

با حرف این دوستمون هم موافقم. :arrowd:

دوستان تفاوت بین در عکسها ممکنه یک عکس رو بزارن بعد قسمتهایی رو با دایره و یا خط قرمز معلوم کنن که برتری نسخه ای رو برسونه!

به نظر میاد به غیر از فریم ریت(اونم به صورت جزئی)تفاوت دیگه ای نباشه...
کنتراست که تفاوت محسوب نمی شه!!وقتی هم با TV هم با کنسول میشه تنظیمش کرد دیگه چه تفاوتی؟!

با این حرف ها واسه چی خودتون رو مزحکه آدم و عالم میکنید؟؟؟
:arrowd:

اول اینکه سعی کن اگه چیزی میخوای بگی محترمانه باشه.
بعدشم من گفتم فریم ریت تو 360 بهتر بوده. Eurogamer هم اینو با فیلم و بصورته نمودار ثابت کرده.
وقت کنی این لینکو باز کنی بد نیست:
http://www.eurogamer.net/articles/assassins-creed-evolution-of-an-engine-article
حتما Eurogamer هم خودشو مضحکه آدم و عالم کرده؟

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا بازی های جدید همشون توی کنتراست با هم تفاوت دارن. کنتراستی که کاملا دست شخص هست و میتونه کم و زیادش کنه.

فردین جان اینطور نیست . کنتراستی که خود بازی داره با کنتراستی که خودت بخوای روی tv تنظیمش کنی خیلی فرق داره .
وقتی بخوای رو tv کنتراست بدی با اوردنش به درجه های بالاتر باعث میشه که بعضی از جزئیات را از دست بدی مخصوصا توی تصویر هرچقدر رنگ های روشنتر باشه با اوردن کنتراست به درجه بالاتر اون رنگها نادیده تر میشه. مخصوصا توی lcd ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or