Assassin's Creed جدید تائید شد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
ac-brotherhood.jpg

در گزارش مالی شرکت Ubisoft,جزئیاتی از برنامه های سال آینده ی آن ها مشخص شد.

Yves Guilemot رئیس کمپانی Ubisoft گفت:"ما امسال(سال مالی 2012) یک Assassin's Creed جدید خواهیم داشت.جزئیات بیشتر را در ماه May اعلام خواهیم کرد."
این نخستین بار است که بعد از عرضه ی AC : Brotherhood اشاره ای به عنوانی جدید از این فرنچایز می شود.هنوز مشخص نیست که این عنوان یک Spin Off است یا Prequel یا دنباله ی مستقیم برای AC II .

آقای Guilemot در اظهارات خود توضیح داد که AC BH از نوامبر سال گذشته تا به حال 6.5 میلیون نسخه شیپ شده است.همچنین عناوین Just Dance 1 و 2,Dance on Broadway و Michael Jackson The Experience روی هم 10.5 میلیون نسخه فروش داشته اند.
Guilemot ادامه داد:"صنعت بازی های ویدئویی,یک صنعت مملو از فرصت هاست.هدف اصلی ما در توسعه و پیشرفت این صنعت,خلق ژانرهای جدید و ابتکار به خرج دادن برای جذب مشتری جدید و همچنین استفاده از موقعیت ها و فرصت های ایجاد شده توسط سخت افزار های جدید است.ما این را با Wii و DS نشان دادیم و همچنین با کینکت,که به لطف رابط انقلابی اش به موفقیت خارق العاده ای رسیدیم.ما همچنین با دو عنوان Assassin's Creed و Just Dance خود را به عنوان یکی از خالقین ژانری جدید معرفی کردیم."

Guilemot اضافه کرد:"موفقیتی که ما در بازار بازی ها در کریسمس بدست آوردیم نشان دهنده ی استراتژی مناسبی بود که اتخاذ کردیم.در ادامه,ما تمرکز خودمان را بیشتر بر روی فرنچایزهای کلیدی خود در بخش بازی های HD خواهیم گذاشت ولی در همین حال نگاهی هم به بازار بازی های Casual و همینطور کنسولهای آینده مثل 3DS و NGP خواهیم داشت."

آخرین ویرایش:
اگه قرار باشه AC سه گانه باشه (که هست) اگه بخوان AC3 یسازن که باید آخرین قسمتش یاشه (داستان دزموند و نجات بشریت!) ولی اگه بخوان spin off بدن که هیچی. (همون قسمت سه رو بدن و تمومش کنن بهتره با وجود اینکه دلم نمیخواد هیچ وقت تموم بشه)

نکته ای که این وسط حائز اهمیت هست اینه که Ubisoft اصلا شرایط داخلی کشور ما رو در نظر نمی گیره. الان هنوز نسخه AC: Brotherhood روی پلتفرم PC نیومده و وقتی هم بیاد اینشالله تا زمان عرضه نسخه سوم درگیری بر سر مشکلات Crack و نحوه اجرا خواهد بود بنابراین باید در نظر داشت که سری بازی هایی که توسط Ubisoft عرضه میشند به آسانی در کشور ما و سایر کشورهایی که قانون کپی رایت رعایت نمیشه بر روی PC بدلیل قفل های امنیتی اجرا نخواهند شد. به نظر من بهتره برای شرکتی ارزش قائل باشیم که شرایط کاربران رو در نظر بگیره. این همه عجله در ارائه نسخه های جدیدتر جز شکست چیزی در پی نداره همونطور که تجربه این مسئله رو در مورد بسیاری بازی های امروزی ثابت کرده.

نکته ای که این وسط حائز اهمیت هست اینه که Ubisoft اصلا شرایط داخلی کشور ما رو در نظر نمی گیره. الان هنوز نسخه AC: Brotherhood روی پلتفرم PC نیومده و وقتی هم بیاد اینشالله تا زمان عرضه نسخه سوم درگیری بر سر مشکلات Crack و نحوه اجرا خواهد بود بنابراین باید در نظر داشت که سری بازی هایی که توسط Ubisoft عرضه میشند به آسانی در کشور ما و سایر کشورهایی که قانون کپی رایت رعایت نمیشه بر روی PC بدلیل قفل های امنیتی اجرا نخواهند شد. به نظر من بهتره برای شرکتی ارزش قائل باشیم که شرایط کاربران رو در نظر بگیره. این همه عجله در ارائه نسخه های جدیدتر جز شکست چیزی در پی نداره همونطور که تجربه این مسئله رو در مورد بسیاری بازی های امروزی ثابت کرده.
هان؟؟؟ یعنی میگید مقصر یوبیه که میخواد جلوی کپی شدن بازیاش رو بگیره؟؟؟
اتفاقا من برخلاف بقیه اصلا با پایان BH حال نکردم! :d میخواستم بزنم TV رو به فنا بدم اون موقع :d :d :d
این بازی من مطمئنم از 3 گانه بودن در میاد! و به نظرم پتانسیلش رو هم داره :d از زمان آدم و خوا میتونند در مورد اجداد دزموند بازی بسازند تا روزقیامت :d :d :d
فقط مشکلی که این وسط هست همین سال 2012 میباشد که اگر ادامش بدند باید یکجوری داستان اصلی رو به فنا بدند ( من چون زیاد با دزموند حال نمیکنم هیچ مشکلی ندارم باهاش :d )

• Like
Reactions: SHePArd
خوب با تشکر از همه ی دوستان که با تمام خلاقیت خودشان اسم بازی را به اسم COD شبیه کردند,دعوت به عمل می اورم یه نگاه به خود خبر هم بندازند و بالافاصله بعد از خوندن تیتر نیان پست بدن.بازی قراره 2012 بیاد.یعنی همونطور که گفتند,تو سال 2011 خبری از AC نیست.

ای خدا بعضی ها چقدر...(:دی)من که از خوشحالی دارم میمیرم!!!!(یعنی چی شده مث COD مگه AC هر سال داره میاد!(ای خدا همینه میگن به بعضیا نباید......)2012!!!!(پس حتما خیلی دارن روش کار میکنند)حالا بازی که منتشر بشه سازندش میاد میگه:ما دقیقا از پایان بازی BROTHER HOOD ساخت این عنوان را شروع کردیم:دی
فقط امیدوارم هم از اتزیو بکشن بیرون!هم مولتیش درست بشه!هم قابلیت CO-OP تو بخشی از بازی بذارن(مثل SC:COVICTION )

brotherhood رو بازی نکردم ولی 2 نسخه ی قبلش شاهکاره. مخصوصا نسخه ی 1 واسه ی من خیلی خاطره انگیزه. در ضمن با الطیر بیشتر از ایتزیو حال کردم. ولی نسخه ی 2 از لحاظ گیم پلی جذاب تر بود. چه طوری تا 2012 صبر کنم:(.

.

البته بعد از اومدن AC:B اعلام کردند که یک Assassin دیگر در سال بعد خواهیم داشت ولی بابت خبر دستت درد نکنه!
این AC:B که واقعا عالی بود!:d

به نظر من اگه سالی صد تا از بازی X منتشر بشه اما همشون با کیفیت بالا باشن و واقعا شماره جدید حساب بشن اصلا مشکلی وجود نداره!

Ubi هم هرچند علاقه شدید به Milk کردن این فرنچایز داره اما حداقل بازی هاش افت کیفی ندارن و درجا هم نزدن!

احتمالا هر بازی که با نام AC بیرون داده بشه به خاطر سبکش مورد استقبال قرار داره. این AC هم از اون بازی هایی هست که به راحتی میشه کشش داد.

یه چیز دیگه,اونهایی که می گن AC عین COD شده.خوب AC هر نسخه ی جدیدش که اومده موفق تر و بهتر شده.مثلا بین همین 2 و BH,فقط یکسال فاصله بود ولی bh تا جایی که ممکن بود پیشرفت کرده.حالا که می تونن هر سال نسخه ی خوب بسازن,چرا نسازن؟

BH بازی خیلی خوبی بود اما گیم پلیش بیش از حد به AC2شبیه بود و Ubi باید این مشکل رو رفع کنه چون اگه نسخه بعدی هم همینطوری باشه به درد نمیخوره....

BH بازی خیلی خوبی بود اما گیم پلیش بیش از حد به AC2شبیه بود و Ubi باید این مشکل رو رفع کنه چون اگه نسخه بعدی هم همینطوری باشه به درد نمیخوره....
این دیگه از اون ایراد های بی ربط بود:-s
خب وقتی گیم پلی مشکل نداره چرا باید گیم پلی رو عوض کنن؟؟:-/
اصلا کی میگه گیم پلی AC مشکل داره؟ شما اولین کسی هستی که میبینم این حرفو میزنی
میشه بگید گیم پلی AC کجاش مشکل دار بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or