Assassin's Creed جدید تائید شد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
ac-brotherhood.jpg


در گزارش مالی شرکت Ubisoft,جزئیاتی از برنامه های سال آینده ی آن ها مشخص شد.

Yves Guilemot رئیس کمپانی Ubisoft گفت:"ما امسال(سال مالی 2012) یک Assassin's Creed جدید خواهیم داشت.جزئیات بیشتر را در ماه May اعلام خواهیم کرد."
این نخستین بار است که بعد از عرضه ی AC : Brotherhood اشاره ای به عنوانی جدید از این فرنچایز می شود.هنوز مشخص نیست که این عنوان یک Spin Off است یا Prequel یا دنباله ی مستقیم برای AC II .

آقای Guilemot در اظهارات خود توضیح داد که AC BH از نوامبر سال گذشته تا به حال 6.5 میلیون نسخه شیپ شده است.همچنین عناوین Just Dance 1 و 2,Dance on Broadway و Michael Jackson The Experience روی هم 10.5 میلیون نسخه فروش داشته اند.
Guilemot ادامه داد:"صنعت بازی های ویدئویی,یک صنعت مملو از فرصت هاست.هدف اصلی ما در توسعه و پیشرفت این صنعت,خلق ژانرهای جدید و ابتکار به خرج دادن برای جذب مشتری جدید و همچنین استفاده از موقعیت ها و فرصت های ایجاد شده توسط سخت افزار های جدید است.ما این را با Wii و DS نشان دادیم و همچنین با کینکت,که به لطف رابط انقلابی اش به موفقیت خارق العاده ای رسیدیم.ما همچنین با دو عنوان Assassin's Creed و Just Dance خود را به عنوان یکی از خالقین ژانری جدید معرفی کردیم."

Guilemot اضافه کرد:"موفقیتی که ما در بازار بازی ها در کریسمس بدست آوردیم نشان دهنده ی استراتژی مناسبی بود که اتخاذ کردیم.در ادامه,ما تمرکز خودمان را بیشتر بر روی فرنچایزهای کلیدی خود در بخش بازی های HD خواهیم گذاشت ولی در همین حال نگاهی هم به بازار بازی های Casual و همینطور کنسولهای آینده مثل 3DS و NGP خواهیم داشت."
 
آخرین ویرایش:
دوستان نگران نباشن:d نسخه ی 3 قراره 2013 بیاد(تا جایی که یادمه خودشون گفتن:d)
ها فکر نمیکنم برگردیم به دوران دزموند(خودتون که تموم کردید میدونید چرا)،احتمالا مثل Blood Lines همه ـش رو توی همون زمان میگردیم:d
 
دوست عزیز خبر رو دوباره تغییر دادند.گفته شده Assassin’s Creed جدید در ماه may اعلام خواهد شد برای ریلیز در سال مالی 2012
اینجاشم دوباره تغییر دادند.گفته شده 6.5 میلون نسخه از brotherhood شیپ شده نه اینکه به فروش رفته.
خبر گزاشتن از vg247 مصیبته!!
تنها چیزی که تغییر کرده همون Sold بود که الان شده Shiped.
ورگرنه قبلا هم بود FY 2012 که من فقط نوشتم امسال که باید میگفتم امسال یا سال بعد!:دی
به هر حال ممنون.
 
بله، کیفیت روز به روز کمتر، تعداد محصولات روز به روز بیشتر ...
Ubisoft = Act Version 2 ...

نمیدونم توی AC BH چی دیدن، جزء بخش مولتیش هیچ نوآوری جدیدی نداشت، حالا 2012 میخوان باز یه بازی بدن؟ خدا کنه یه چیزی برای کینکت باشه، نمیخوام اینقدر زود AC3 بازی کنم، افتضاح باشه.
 
اصلا با تایید نسخه های جدید با این سرعت اصلا حال نمیکنم اما واقعا بازی ها شون کیفیت خیلی خوبی دارن...
AC:BH رو با دید کاملا منفی بازی کردم, عاشقش شدم:دی
 
اصلا با تایید نسخه های جدید با این سرعت اصلا حال نمیکنم اما واقعا بازی ها شون کیفیت خیلی خوبی دارن...
AC:BH رو با دید کاملا منفی بازی کردم, عاشقش شدم:دی

دقیقا :d سبکش یه جوریه که همیشه میتونه خیلی راحت پیشرفت کنه و جای دستشون بازه
 
خدا کنه داستان بازی رو ببرن تو دوره ژاپن فئودال :(
یاکوزا کنزان که نتونستیم بازی کنیم :دی:( ... یه اساسین کرید تو اون دوره زمونه خیلی باس بچسبه :دی ...

Final Creed :دی

در کل به نظرم توی این نسخه تمرکزشون رو بزارن روی دزموند بهتره

پایان نسخه BH همه رو برای اومدن به سال2012 آماده کرده :x:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or