Assassin's Creed بعدی در کشور یونان ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

ac-teaser.jpg

یوبیسافت تیزر دیگه ای در ارتباط با عنوان بعدی Assassin's Creed منتشر کرده که اطلاعات جالبی رو به نمایش میزاره ...​

تیزر در صحنه کوتاهی دست یک Assassin رو نشون میدن ، ممکنه بتونیم هدایت یکی از دو فرد Altair ( شخصت اصلی و محوری عنوان اول Assassin's Creed) یا Ezio ( شخصت اصلی دو عنوان آخر این سری) رو بدست بگیریم !​

همچنین قلعه ای بهمراه نماد (سمبل خاصی از یک کشور) و نشانه هایی (حروف) عربی در پس زمینه وجود داره .​

اما مسئله جالب شبیه بودن سمبل موجود در تیزر با شی به نام Phaistos Disk ـه که در نزدیکی جزیره Crete واقع در کشور یونان ـه ! یعنی میتونه به معنی این باشه که Assassin's Creed بعدی در یونان اتفاق می افته ؟​

در هر حال انتظار میره عنوان بعدی از این سری در سال مالی 2012 شرکت Ubisoft منتشر بشه .​

همچنین یوبیسافت در ماه قبل وجود کنفرانس E3 در روز June 6 رو تایید کرد ، و انتظار میره اطلاعات اصلی در اون زمان به نمایش گذاشته بشه​

آخرین ویرایش:
این چیه به نظرتون؟!
گیم‌اسپات گذاشته این تصویرو و ادعا می‌کنه که یوبی‌سافت منتشر کرده.
73911232703441495840.jpg

فقط امیدوارم یا به ایران باستان برگرده و نحوه ی شکل گرفتن هیدن بلید و کلآ ریشه های اساسین (حالا تو هر کشوری میخواد باشه) رو توضیح بده یا تو همون قرون وسطی باشه و انگلیس قرون وسطایی با کنترل شخصیت فراموش نشدنی الطیر رو نشون بدن!

این چیه به نظرتون؟!
73911232703441495840.jpg

تم قرمزش بیشتر به دوران اتزیو میخوره!:|

جدیدا نمیدونم چرا بازی سازا بی سواد شدن و زورشون می یاد یکی که فارسی بلده بیارن و اینا رو بنویسه اگه یادتون باشه Batellfield3 هم همین طوری بود و نوشته های فارسی رو برعکس نوشته بودن
مثل خروج که نوشته بودن
ج و ر خ

اصلا شاید از عمد برعکس نوشتن که مثلا ملت رمز گشایی کنند :d

جدیدا نمیدونم چرا بازی سازا بی سواد شدن و زورشون می یاد یکی که فارسی بلده بیارن و اینا رو بنویسه اگه یادتون باشه Batellfield3 هم همین طوری بود و نوشته های فارسی رو برعکس نوشته بودن
مثل خروج که نوشته بودن
ج و ر خ
ببین،اینا اصلا فارسی نیست، عربیه:| ، نکته بعدی هم اینکه اونا درست مینویسن، اما باید کل سیستم فونت شون رو عوض کنن تا اون درست شه، دوستانی که با Word زیاد کار میکنن میفهمن من چی میگم.

این چیه به نظرتون؟!
73911232703441495840.jpg

اینکه فقط یه دماغه :d احتمالا اتزیو قبل از عمل بعد از عمل هستش :d
منم با حرف دوستمون موافقم که اون قرمزی فکر کنم مربوط شه به همون اتزیو

نکته بعدی هم اینکه اونا درست مینویسن، اما باید کل سیستم فونت شون رو عوض کنن تا اون درست شه، دوستانی که با Word زیاد کار میکنن میفهمن من چی میگم.

Word درسته بعضی وقت ها به خاطر فونت این اتفاق میفته ولی فکر نکنم که یه شرکتی مثل Ubisoft اینقدر کلنگ باشه که حتی نتونه یه حرف عربی رو درست بنویسن .
مگه تیزر با Word میزون میشه ؟

فکر کنم مرتبط به یک کشور خاص نیست بیشتر میاد به موضوع جنگ صلیبی و جنگ جهانی اول میخواد روج کنه و مطمئنا چندین کشور در خودش داره مخصوصا اروپا قدیم شاید یک vs بین الطیر و اتزیو باشه :d شوخی :d

این چیه به نظرتون؟!
73911232703441495840.jpg

شبیه پدر اتزیو آدیتوره هستش.توی نسخه شماره 2 یکی که شبیه این شخص بود گیوانی پدر اتزیو بودش.

این چیه به نظرتون؟!
73911232703441495840.jpg

شما ها از دنیا دور موندین؟ یا خواب ـتون برده؟

این مربوط به فیلم Assassins Creed Lineage هست! یک Action Live Move فکر کنم درست ننوشتم!

اما کار خود Ubi هست و روایت کننده ماجرای قبل از شروع شدن شماره 2 هست و اینکه پدر اتزیو چکاره بوده!

اسم فیلم هم گفتم:

Assassins Creed Lineage

یک نسخه DVD از این فیلم توی Limited Edition بازی Brotherhood بود

شما ها از دنیا دور موندین؟ یا خواب ـتون برده؟

این مربوط به فیلم Assassins Creed Lineage هست! یک Action Live Move فکر کنم درست ننوشتم!

اما کار خود Ubi هست و روایت کننده ماجرای قبل از شروع شدن شماره 2 هست و اینکه پدر اتزیو چکاره بوده!

اسم فیلم هم گفتم:

Assassins Creed Lineage

یک نسخه DVD از این فیلم توی Limited Edition بازی Brotherhood بود

درسته.

لایو اکشن شورت.

آره منم یه لحظه شک کردم،گفتم نکنه این همون نژاد هست...

یه خواهش:دوستان کاش میشد همه بحث ها رو یه جا میکردید،و بحثو یه جا فقط دنبال میکردیم.

من دارم مطلب جمع میکنم درباره تمامی نشانه هایی که توی این ویدیو ها نشون داده میشه...به محضی که مشخص شد با چی روبرو هستیم راجب تک تکشون با هم بحث میکنیم،البته ایشالا این بار یه خورده دوستانه تر.:d

ممنون.

این صفحه فستوس عجب چیز مخوفی ست!

به نظر میاد بازی برمیگرده به دروان یونان باستان و جنگ های اون زمان عثمانی ها...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or